Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bu sabah sancıyla uyandım regl oldum.
Gece baslayan sancılar rüyama bile girdi.

Gecen ctesi 66. 5
Bugun 68.00
Fark +1.500
Dikkat etmedim kızlar. Ondan oldu.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• 1000017965.jpg
    1000017965.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 3
Ohhh afiyet şifa olsun feza ablacimm🤩 eşin hastaneden erken çıktı gelecekler tabissiii😂

Cokk geçmiş olsun canım 🌼

Boncuğum akşamları nefes dahi alamıyorum ya hep bı kostumaca geçiyor menü bile ertesi güne sarkıyor yazamıyorum elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum ama🤩🥰

Ohh afiyet olsun🥰

Çok geçmiş olsun canım 🌼

Kizcem feza abla bir sen iki çok aç geziyonuz yaa 🙁

Hahahah feza abla ya güldüm mesajını okurken affet eşin yebi çıktı hastahaneden daha gelirler bir müddet 🥲
3 günlük cezam bugün bitti iyice bir doyurdum karnımı 😘

LenaG LenaG

Cumartesi 86.4
Bugün 86.2

Ben de düzenli kefir içiyorum ama benim de yine wc iki gündür yok ama mecbur tartıldım Çünkü pazara gideceğim

Eki Görüntüle 3504564
Tebrik ederim canım eksi gelmiş bu ara direnç yağıyor olabilir e bir de wc sorunu varsa buna rağmen eksi geliyorsan güzel birşey :KK200:
Gunaydin
Bende bu hafta takimlarda olabilirmiyim
Hemdaha motive olurum hemde burfa daha cok olurum
Takimlarda olmak hem motive ediyo hemde sorumluluk olur ustumde
gecen hafta 80.5
Bu hafta 80.8
Fark +300
LenaG LenaG
Eki Görüntüle 3504566
Tabii ki canım takımlara girersin çok bir artı değil biraz düzene bakar :KK200:
16 Kasım Cumartesi Tartı Bildirimi
Geçen Cumartesi 73.5
Bugün : 72.70
Fark: - 800 gr
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 @Mthn83
Eki Görüntüle 3504567
Vaay queenime bak bee tebrik ederim çok güzel eksi gelmiş :halay::KK200:
Gunaydın hanımlar💕
günaydın canım
Geçen hafta 72.35
Bugün 72.20
Fark -150 gram
Kafamı nerelere vuran bilemedim.
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Du daha kız ilaçlar yeni değişti haftaya güzel bir fark görürsün :KK200:
Kızlar bu arada LenaG LenaG başta olmak üzere tüm destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben 2 yıldır 105 95 arası gidip geliyorum ve 94 95 e takılıp pes edip bırakıyor yine 105 108 arası oluyordum. İtiraf ediyim geçen hafta yine bırakmayı düşündüm dedim benden olmayacak. Ama valla gruptan utandım okadar çok motive msj ı gekdiki yüzünü bile görmediğim insanları mahcup etmek ağrıma gitti. Kilo gider gitmez ama asla bırakmayacağım çünkü benim sağlıklı bir anne olmak için kilo vermem lazım.
Heee demek sen bırakcaktın heee al bakalım o zaman :sinirli::sinirli::sinirli: nereye gidiyormuşsun bakimmm

Tebrik ederim canım eksi gelmiş bu ara direnç yağıyor olabilir e bir de wc sorunu varsa buna rağmen eksi geliyorsan güzel birşey :KK200:

Tabii ki canım takımlara girersin çok bir artı değil biraz düzene bakar :KK200:

Vaay queenime bak bee tebrik ederim çok güzel eksi gelmiş :halay::KK200:

günaydın canım

Du daha kız ilaçlar yeni değişti haftaya güzel bir fark görürsün :KK200:

Heee demek sen bırakcaktın heee al bakalım o zaman :sinirli::sinirli::sinirli: nereye gidiyormuşsun bakimmm
Ya diyetisyenle de görüştüm o magnezyum ve demir değeriyle kilo veremezsin dedi 😭😭

Bu sabah sancıyla uyandım regl oldum.
Gece baslayan sancılar rüyama bile girdi.

Gecen ctesi 66. 5
Bugun 68.00
Fark +1.500
Dikkat etmedim kızlar. Ondan oldu.
Canım mens döneminde iştah artışı yaşamış olabilirsin bu normal bitsin regl düzene girer :KK200:
Güno☀️🙏🏻♥️🌸
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Geçen cumartesi: 93.3
Bugün: 92.3
Fark:-1 kg
Canım çok tebrik ederim harika bir eksi gelmiş :halay::KK200:

Kızlar bu arada LenaG LenaG başta olmak üzere tüm destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben 2 yıldır 105 95 arası gidip geliyorum ve 94 95 e takılıp pes edip bırakıyor yine 105 108 arası oluyordum. İtiraf ediyim geçen hafta yine bırakmayı düşündüm dedim benden olmayacak. Ama valla gruptan utandım okadar çok motive msj ı gekdiki yüzünü bile görmediğim insanları mahcup etmek ağrıma gitti. Kilo gider gitmez ama asla bırakmayacağım çünkü benim sağlıklı bir anne olmak için kilo vermem lazım.
Bende aynı duyguları sürekli yaşıyorum.
Kaç keredir bırakayım diyorum.
Sonrası daha da kötü olacak deyip vazgeçiyorum. Buranın verdiği motivasyon çok güzel, kızlar çok yardımcı psikolojik olarak rahatlatıyor lar sağolsunlar. ❤️
Vazgeçmemek en iyisi.
İnşallah bende toparlanıcam daha iyi Bi şekilde devam edeceğim.

Cok doğru canım buranin motivasyonu hiç bi yerde yok ben 45 kilo verdiğim dönem burda verdim ilk 3 ay diyetisyen ile gittim daha sonra bura olunca gerek duymadım çünkü diyetisyene sadece motivasyon için gidiyordum . Şimdi geri aldım geri burdayım 😂 hedef kilomuz aynıı seni badi seçtim kendime 🤗 bende bi 2 li rakamlara düşeyim inşallah

Cok doğru canım buranin motivasyonu hiç bi yerde yok ben 45 kilo verdiğim dönem burda verdim ilk 3 ay diyetisyen ile gittim daha sonra bura olunca gerek duymadım çünkü diyetisyene sadece motivasyon için gidiyordum . Şimdi geri aldım geri burdayım 😂 hedef kilomuz aynıı seni badi seçtim kendime 🤗 bende bi 2 li rakamlara düşeyim inşallah

Bende daha önce 103 kg falandı sanırım 63 e düştüm geri aldım. Hadi inşallah yaza kadar zayiflayalim 🌺💞

1 senedir spor yapıyorum düzenli haftada 3 gün gym. ağustosta ara verdim kızım sağolsun anne spora bugün gitmesen olmaz mı diye bana vicdan yaptırmaya başlamıştı. (3 yaşında) şimdi biraz bağları kuvvetlendirdim bu hafta tekrar döndüm salona. ben yağ kaybetmek kas kazanmak istiyorum, bi de diyeti bırakayım dikkat etmeyeyim dedim mi felaket hızlı kilo alıyorum. bana motivasyon olsun artık bi tartıda 62-63'leri göreyim, yağımı da düşüreyim diye gruba geldim aslında. kalori programı pek sevmiyorum kullanmayı
Ayynen öyle
Yazın her gün spor yapardım sabah 6 da kalkardım
Şu an inanılmaz karanlık oluyor uyanamıyorum
Azar azar kilolar geri geliyor
Cumartesi pazar yapabiliyorum .
Biraz daha geliştirebilirsen hafta içi akşam yapıcam ama zaten 20 de eve geliyorum yorgun olunca da geçemiyorum spora
Burası bana gece spor yaptıracak veya sabah karanlıkta kalkmayı kabul edeceğim 😅

Tatlı telaşlar yaşiyorsun demek çok sevindim. 22 Kasim' da da eşimin doğum günü var sen de yay burcusun o zaman :KK68:misafirim geleceği zaman aynı deliligi ben de yaparım yemekleri şimdiden planlaman gayet güzel.
Tartı mevzusunda takıma olumlu bir şeyler sunamamak üzüyor yoksa cabaladigimin farkındayım ve asla vazgeçmem kuzum. Destekcilerim de ayrıca avantajim iyi ki varsınız. :dua::dua::dua:

Günaydın bitanecim ❤️
19 Kasım benimki ablacım, akrep oluyorum 🦂♏. Anksiyetem tutuyor bildiğin uyuyamıyorum düşünmekten geceleri 😂 gördüm tartını bu arada 🧿
Geçen hafta .70.1
Bu cumartesi. 69.0
Eksi 1.100 grm
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Eki Görüntüle 3504498
Çok güzel eksi maşallah abla karşılığını almışsın çok sevindim 🧿
Başa sardım 😂 1 hafta ara bana iyi gelmedi kaptanlarım 🙄
Beni tekrar yarışlara alır mısınız ? 😘😘😘😘
16.11.2024 64,50 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3504500
Gel ablam gel su çok güsseell 🥰😇
günaydınlar herkese,
pazartesi-perşembe ve cumartesi sabah tartı sonuçlarımı ekliyorum, diyetime sporuma döndüğüm gün başlangıç tartısı 71.0, 3 gün ağır detox sonrası ödem attığım gün(gruba ilk tartı fotosu attığım zaman) 67, dengeli beslenme ve sporla devam ettiğim halimle 68.3 bu sabah.
ne saymalıyım -2.7 mi +1.3 mü size bırakıyorum 😂😂
LenaG kaptanım açıklamış ablam dediği gibi ben birazdan sana kendi programımı atacağım 👍
Teşekkürler canımm 🥰

Canımmm doğum günün kutlu olsun, keyfin bol huzurun sonsuz olsun inşallah 🙏🏻 🥳😍

Sağol canımm ❤️🥰

Teşekkürler kaptanımm 🥰

Eşinin doğum günü kutlu olsun cancağızımm nice mutlu yaşları olsun 🥳🌸
Çok teşekkür ederim şimdiden 😊 Aminn inşallah 🌸
Günaydın kızlar ben artık 70 ler ligindeyim 🤣🤣🤣🤣
Geçen cumartesi: 82.1
Bugün 79.8
Fark: 2.3 kilo
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim buranın o kadar yardımı faydası oluyor ki , hem sizin menüler bana fikir oluyor hem kendimi yalnız hissetmiyorum hem de siz bizleri gazlıyorsunuz , iyi ki varsınız hepiniz 😍🙏🏻
Eki Görüntüle 3504512
Oooooo🥳🥳🥳🥳 🎉 🎇 70 ler ligi Hoşgeldin, bir daha dönmek yok 8lere hee 🫣🫣 çok güzel gidiyorsun aynen böyle devam 🥰kaptanlık gelir miii ☺️
Günaydın Hanımlar
Önceli kilo :76.2
Güncel: 75.4
Fark -800
LenaG LenaG , Sitare55 Sitare55
Çok güzel eksi tebrik ederim ❤️
Günaydın ♥️
Bu hafta kendimede takimada faydam olmadı.
Misafir olarak geleyim ben bir süre ♥️
Geçen hafta 75.5
Bugün 75.9
Fark +400
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Bence uzaklaşmamalısın ablacım, her uzaklaşan verdiğini geri alıp dönüyor ❤️ o kadar çaban boşa gitmesin geçen hafta en çok kiloyu verip Kaptan oldun yine yaparsın 🥰
Günaydın kızlar ❤️
Pazartesi tartısi 110.9
Bugun 109.6
Fark 1.3
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 şimdiden doğum günün kutlu olsun canım 🎂🎂
Teşekkür ederimmm ❤️ bu arada aşırı güzel eksi geliyor iki haneliler 🎉
Selamlar hemen tartimi bildireyim
Geçen hafta 63,8
Bugün 63,6
Ben daha fazla gider diye düşünüyordum
Demekki bir yerlerde hata var sporumu az yapmış olabilirim:KK14:
Kaptanicelerim bu foto geçerli midir
Eki Görüntüle 3504521
Her eksi candır ablacım 🥰
Günaydıın
Başlangıç kg 64.2
:KK49:hadi başlayalım
Hoşgeldiiin tekrar 🥰☺️
Herkese selam geçmiş yapamadım öğleden sonra geleceğim inşallah bildirim yapıp çıkayım

Gecen hafta 57.7
Bu hafta 57.2
Fark 0.5
Yüzde 0.866
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307 @DenpEki Görüntüle 3504528
Çoook güzel eksi sizin kilolarınızda gayet güzel gitmiş 🥰🥰tebrik ederim seni çiçeğim 🌸
Misafirim gelecek bugün tartı fotomu ekleyip moturu takip kosturmam lazım 😬
Geçen hafta 79.oo
Bugün 77.8
Fark.1.2✌🏻✌🏻💃💃💃
Eki Görüntüle 3504526
Ayy ben de aynıyım Allah'tan benimkiler geç gelecek balıkesirden geliyorlar 🥰 tartın da muazzam tebrik ederim ❤️
Regl pzt salı bekliyordum daha eeken gelecek gibi. Bu kadar az olmasının sebebi yolculuklar da olabilir. Çünkü salı daha fazla eksi görmüştüm.

Geçen cts:54
Salı:53.5
Bugün:53.8 kg
Fark: -200 gr :KK43:
Eki Görüntüle 3504533

LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307
Eksi gelmiş en azından ablacım 🥰 ödem vesaire hepsi gider iyi bir detoksla ❤️
Kilo bildirimim
Regl oldum dün akşam başladı
Ama reglken minik eksi bile görmek beni mutlu edio
Geçen hafta :66.8
Bugün: 66.6
Fark: -200 gr
Yüzde: 0.30
Eki Görüntüle 3504539
Regle rağmen eksi tebrik ederim ❤️
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG LenaG

cumartesi; 71.1
bugün;70.7
fark; -400

sabah tarttımm yaa cektim cekilmemiş resim bulanık olmuş ya
Güzel eksi ablacım tebrik ederim ❤️
Sağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum🥰 , ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor 😔

Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
Başınız sağ olsun ablam🌸
Bende kilo bildirimimi yapayım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.8
Fark - 400

O kadar spora bu gidiyor ne diyeyim direnci fazlasoyla yaşıyprum 🙄
1.5 saat yağmurlu havada araç kullandıktan somra şu an diyetisyen kapısındayım. bakalım yağdan ne gitmiş bu iki ayda. Evden acele ile çıktım trafiğe kalmayayım diye. Tartıyı maalesef unuttum 🙏
Hep bir iki kilo gidecek hali yok ya balkaptanım, bazen böyle gider bazen bir kilo. Sen çok gayret gösteriyor emek veriyorsun gidecektir hepsi ❤️
Fotograf çekemedim tarti fotom yok ama eksi gelmediğim için yalanda söyleyemem
Salı 97.1 idim sanırım öyle hatirliyorum Cumartesi 98.7 geldim
Fark + 1.600 kg
regl ve birazda (kabızlık var) gideceğinden emin olduğun bir artı bu Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG @Jou
Sen gidecek diyorsan gider ablam ❤️
Günaydınlar, bol eksiler herkese.
11.11.24 pzt 52.3
16.11.24 cmt. 51.9
Fark: - 400 gr

Benim için gayet memnun edici bir sonuç. Umarım yağ kaybıdır :dua:
Güzel eksi tebrik ediyorum 🫶
Ayy canım doğum günün kutlu olsun mutlu ,sağlıklı bir yaş diliyorum sana şans seninle olsun :KK60:
Tamam canım izinli olarak not aldım

Selam canım tabiiki başlarsın :KK200:

En iyisini yapıyorsun haftalık plan yap çok mantıklı :KK200:

Günaydın tomrs cum :KK200:

Günaydın queenn sana da güzel bir haftasonu dilerim rahat ve huzurluuu:KK200: :dua:

Günaydın kaptanım :KK200: inşallah harika eksiler göreceğiz :dua:

Günaydın nergis çiçek :KK200:

Günaydın ceeee :KK200:

Vuhuuu harika bir eksi çok tebrik ederim :halay:

Günaydın canım :KK200:

Almaz mıyız hoşgelsin tekrar :KK200:

Başlangıç kilondan 67 den almam gerekiyor canım +1.300 oluyor. Hani 1650 kalori alıyorum demiştin ya onu 1200 denesen nasıl olur ?

Günaydın çiçek kadın :KK60:

Günaydın canım :KK200:

aan Allah ım neler görüyorum harika bir eksi gelmiş çok çok tebrik ederim pembelim :halay:
yeni ligin hayırlı olsun darısı 60 lara inşallah :dua:

Günaydın canım çok tebrik ederim çok güzel bir eksi gelmişşşş :KK200:

Günaydın canım herşey yolunda kafan huzurlu olsun kilo hallolur açıkçası çok bir artın yok aslında :KK200:

Günaydın canım çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim. :halay::KK200:

Geçerli canım tabiiki tebrik ediyorum gelen her türlü eksi candır :KK200:

Haydi başlayalımmm :rapci::rapci::rapci:

Canım günaydınlar güzel eksi gelmiş çok tebrik ederim. :KK200:

Çok tebrik ederim canım harika bir eksiiii :KK200:

Tebrik ederim canım yolculuk ödemi, regl yaklaşmış yine de eksi gelmiş :KK200:

Günaydın canım regl iken eksi gelmek büyük iş bence tebrik ediyorum :KK200:
Teşekkür ederim kaptanımm güzel dileklerin için ❤️ plan da yapsam o olan yüz kere değişiyor 😂 bir tuhafım ben 😂
Günaydın kızlarrr 🥰 sabah bir tartı fotoğrafı aldım, hemen buraya geldim 😒 bu ara çok saldım ipleri, şimdi de farklı bir diyet yapmaya çalışıyorum tahlil için. Ama yine de burada olmak kontrollü olmama yardımcı oluyor.
Eki Görüntüle 3504557
LenaG LenaG kaptanım, hazırlığa mı koyarsın, takımlara mı koyarsın.. al beniiii ne yaparsannn yaaapppp 😅
Gel gel ❤️ buradan uzaklaşınca geri dönüyor kilolar nasıl kopacağız buradan bilmiyorum 🙊
Kızlar geçen hafta artiydim 94.60
Bu cumartesi 93.65kg -950gr
Artık kendime uygun diyeti buldum kızlar. Karatay diyeti bana uyuyor dayanabilirsem 1 ay karatay diyeti yapicam . Kabızlık ve uyanır uyanmaz tartılmakta çok büyük etken sabah artı çıkıyordum
Çok güzel eksi tebrik ederim, 50 gram kalmış 1 kilo olmasına benim gibi olmuşsun sen de 😂
LenaG LenaG

Cumartesi 86.4
Bugün 86.2

Ben de düzenli kefir içiyorum ama benim de yine wc iki gündür yok ama mecbur tartıldım Çünkü pazara gideceğim

Eki Görüntüle 3504564
-200 gr eksi de iyi ablacım en azından artı değil öyle düşün ❤️
Gunaydin
Bende bu hafta takimlarda olabilirmiyim
Hemdaha motive olurum hemde burfa daha cok olurum
Takimlarda olmak hem motive ediyo hemde sorumluluk olur ustumde
gecen hafta 80.5
Bu hafta 80.8
Fark +300
LenaG LenaG
Eki Görüntüle 3504566
Bu hafta hiç göremedik seni, önümüzdeki hafta takımlarda olursan menü bildirimlerini bekliyoruz ☺️❤️
Geçen Cumartesi 73.5
Eki Görüntüle 3504567
Çoook güzel eksi ablam, aç kalmana değmiş anlaşılan ☺️❤️
Geçen hafta 72.35
Bugün 72.20
Fark -150 gram
Kafamı nerelere vuran bilemedim.
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Vurma bir yerlere vurmaa o güzel kafanı 😇😘
Canım ablam yaa herkes bir yerde bırakmak istiyor ama bu yüzden buradayız, birbirimize hep destek oluyoruz kimse kimseyi tanımıyor bilmiyor ama canı gönülden destekliyor ❤️❤️ inşallah sen de istediğin kiloya görünüşe sahip olacaksın eminim 😇
Salı 65.30
Bugün 65.05
- 250 Gr
Bu hafta seni çok göremedik ablam ❤️yine de eksi gelmiş tebrik ederim ❤️

Günaydinlar efenim:KK54::KK54:

Dün aksam bi tatli kasigi hint yagi ictim ,hic bi hareketlilik yok ben de @60kiloyum :KK57:
Ben deneye yanila gördüm ki bagirsak calistiricilari 1 önceki aksam değil 2 önceki aksam icmek lazim yani persrmbe gunu. Cuma ogleden sonra wcye cikmaya baslar cumartesiye kilo gider.
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG LenaG

cumartesi; 71.1
bugün;70.7
fark; -400

sabah tarttımm yaa cektim cekilmemiş resim bulanık olmuş ya
Tebrik ederim 👏
Sağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum🥰 , ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor 😔

Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
Başınız sag olsun , ne guzel akrabalarinin da senin gibi bir yakinlari var :KK37:
Bende kilo bildirimimi yapayım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.8
Fark - 400

O kadar spora bu gidiyor ne diyeyim direnci fazlasoyla yaşıyprum 🙄
1.5 saat yağmurlu havada araç kullandıktan somra şu an diyetisyen kapısındayım. bakalım yağdan ne gitmiş bu iki ayda. Evden acele ile çıktım trafiğe kalmayayım diye. Tartıyı maalesef unuttum 🙏
Fazla spor da stres yapiyor. Hep diyorlar ya atalarımız tehlike aninda kosarmis , ne bileyim kurttan yilandan kaçıyor sanirmis vücut. Koşmayın tempolu yürüyün denir mesela. Biraz daha sakinlesen mi acaba özrllikle kardiyolari 40-60 dk yi gecmesen ?:KK60:

Fotograf çekemedim tarti fotom yok ama eksi gelmediğim için yalanda söyleyemem
Salı 97.1 idim sanırım öyle hatirliyorum Cumartesi 98.7 geldim
Fark + 1.600 kg
regl ve birazda (kabızlık var) gideceğinden emin olduğun bir artı bu Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG @Jou
Öyleyse haftaya gider ❤
Kızlar geçen hafta artiydim 94.60
Bu cumartesi 93.65kg -950gr
Artık kendime uygun diyeti buldum kızlar. Karatay diyeti bana uyuyor dayanabilirsem 1 ay karatay diyeti yapicam . Kabızlık ve uyanır uyanmaz tartılmakta çok büyük etken sabah artı çıkıyordum
Muzik asıl simdi başlıyor deseneee:halay::halay::halay:
Geçen Cumartesi 73.5
Eki Görüntüle 3504567
Guzel eksi tebrik ederim 💕
:KK69:Hu huu bizim misafirler gitmeden yenisi geliyo 😂😂 ben başlayacğım zaman yazayım en iyisi
Evde sakince oturmayı özledim yaw :110:
Baktin :KK62:ki hic musait zaman olmuyor demek ki bu şartlarda diyet yapacaksin. Bir kac hafta bak bakalim musait zaman olacsk mi yoğsaaam ışık hızıyla gel :KK55:
Güno☀️🙏🏻♥️🌸
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Geçen cumartesi: 93.3
Bugün: 92.3
Fark:-1 kg
Cok guzel eksi tebrik ederim:KK9:
80leri ligi seni bekler canim:KK73:

Bende sizinle çok keyifli bir hafta geçirdiö ablacım katkıların için çok teşekküt ederim 🥰❤️

Ooo nergisim tebrik ederim hızlı gelen hızlı gitsin inşallah 🙏

Ne güzel bir eksi ve tabiki lig değiştirmek harika tebrikler canım 🥳🥳🥳

Bende iyiyim asyacımm gözlerim seni arar oldu :KK200: Olsun canım hetkesin metabolizması farklı sen gayet bilinçlisin az gitsin öz gitsin 🥰🥳

Muhteşem tebrikler canım 🥳🥳🥳

Azıcık bir artın var moral bozma canım bana kalırsa takımlarda devaö et uzaklaşmak da pek iyi gelmiyor sen daha iyi bilirsin gerçi :KK200:

İki haneliler bu gidişle korksun senden harikasın canım devaaammm 🥳🥳🥳

Regle baba evine simit kokusuna:) rağmen harikasın kızzzz o zaman dans 🥳🥳🥳

Ne güzel rakamlar görüyor bu gözler harikasın canım:KK200: su içmeyi ihmal etme misafir geliyor diye 🥳🥳🥳
Ay canım bende burayı sizleri özledim ya🥰

X