Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG LenaG tartı bildirimi yapamayacağım bulunduğum yerde tartı yok. Saliyi baz alabilir misin rica etsem. Birde ben izinli olmak istiyorum kaptanım 30 Kasım c.tesi bildirimle gelirim diyete devam
Tamam canım izinli not aldım
Salıyı baz almak doğru olmaz gibi geliyor mazeretli sayılırsın
Seyahate çıkmışsındır umarım herşey yolundadır :dua:

Tekrar başlangıç hayırlı olsun o halde :KK200:

Kızlar bu arada LenaG LenaG başta olmak üzere tüm destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben 2 yıldır 105 95 arası gidip geliyorum ve 94 95 e takılıp pes edip bırakıyor yine 105 108 arası oluyordum. İtiraf ediyim geçen hafta yine bırakmayı düşündüm dedim benden olmayacak. Ama valla gruptan utandım okadar çok motive msj ı gekdiki yüzünü bile görmediğim insanları mahcup etmek ağrıma gitti. Kilo gider gitmez ama asla bırakmayacağım çünkü benim sağlıklı bir anne olmak için kilo vermem lazım.
Pes etmek yok canım olmaz bırakamayız 😘

Ayy canım doğum günün kutlu olsun mutlu ,sağlıklı bir yaş diliyorum sana şans seninle olsun :KK60:
Tamam canım izinli olarak not aldım

Selam canım tabiiki başlarsın :KK200:

En iyisini yapıyorsun haftalık plan yap çok mantıklı :KK200:

Günaydın tomrs cum :KK200:

Günaydın queenn sana da güzel bir haftasonu dilerim rahat ve huzurluuu:KK200: :dua:

Günaydın kaptanım :KK200: inşallah harika eksiler göreceğiz :dua:

Günaydın nergis çiçek :KK200:

Günaydın ceeee :KK200:

Vuhuuu harika bir eksi çok tebrik ederim :halay:

Günaydın canım :KK200:

Almaz mıyız hoşgelsin tekrar :KK200:

Başlangıç kilondan 67 den almam gerekiyor canım +1.300 oluyor. Hani 1650 kalori alıyorum demiştin ya onu 1200 denesen nasıl olur ?

Günaydın çiçek kadın :KK60:

Günaydın canım :KK200:

aan Allah ım neler görüyorum harika bir eksi gelmiş çok çok tebrik ederim pembelim :halay:
yeni ligin hayırlı olsun darısı 60 lara inşallah :dua:

Günaydın canım çok tebrik ederim çok güzel bir eksi gelmişşşş :KK200:

Günaydın canım herşey yolunda kafan huzurlu olsun kilo hallolur açıkçası çok bir artın yok aslında :KK200:

Günaydın canım çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim. :halay::KK200:

Geçerli canım tabiiki tebrik ediyorum gelen her türlü eksi candır :KK200:

Haydi başlayalımmm :rapci::rapci::rapci:

Canım günaydınlar güzel eksi gelmiş çok tebrik ederim. :KK200:

Çok tebrik ederim canım harika bir eksiiii :KK200:

Tebrik ederim canım yolculuk ödemi, regl yaklaşmış yine de eksi gelmiş :KK200:

Günaydın canım regl iken eksi gelmek büyük iş bence tebrik ediyorum :KK200:
Çok teşekkür ediyorum 😘

Ben tartini atayım hemen benimkiler evden yeni çıktı iki dakka oturtamiyorum totomun üstüne yaa🤣
Geçen cumartesi: 48.25 yanlış hatırlamıyorsam
Bu cumartesi 47.75
-500
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_20241116_090418.jpg
    IMG_20241116_090418.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 3
Ben tartini atayım hemen benimkiler evden yeni çıktı iki dakka oturtamiyorum totomun üstüne yaa🤣
Bu cumartesi 47.75
-500
Tebrik ederim canım :KK200: hani koruma nerde yaa sen çaktırmadan 45 ineceksin dimiiii :confused:

Boncuk2307 Boncuk2307 canım sen tartılmış mıydın ben mi görmedim canım geçmişe de baktım ama
Annesi geliyor diye unuttu bizi kaptanım 😂 Boncuk2307 Boncuk2307 kız şaka yaptim hee 😘❤️
Tebrik ederim canım :KK200: hani koruma nerde yaa sen çaktırmadan 45 ineceksin dimiiii :confused:
Kaptanım nurovic nurovic ile kapışmak hoşuma gidiyordu oda kaçtı kaçak ya😅 ama haftasonu serbest takılıyorum ya akşama geri alırım muhtemelen ödülümü yaptım bile çünkü bal gibi bir kabak tatlısı ile🙈🙈🙈

Sağol kaptanım hasta olmadan kendime verdiğim 3 günlük cezayı tamamladım 😘
Çok şükür 💪
Güzel bir pasta görseli koyup uzaktan seyredecegiz :ıslık::ıslık:Birkac havai fişek patlatiriz. Oynamak isteyenler oynar klasik doğum günü kuzum. Dansöz getirtsek biraz tuzlu olur . 😂
Uzaktan seyredeceğiz kısmında patladım 😂😂😂😂 Ah abla çok güldüm 😂
Başınız saolsun ablacım sende dikkat et kendine yorma fazla😘

Canım @Asya89 da bir ara baya duraksamisti ama aşırı yürüyordu incelediğimi hissediyorum ama tartıya yansımıyor diyordu kas yapıyor olabilirmisin sporların çok fazla çünkü ☺️❤️

Hadi bakalım daha Kıbrıs tatlısı ismarlayacaksin kendine 🥳🥳🥳🤩😂 nurovic nurovic

Sen İstanbul'da misin boncuğum 🥰
Yok çiçeğim izmirdeyim 🌸
Bu cumartesi 47.75
-500
Sen korumada mısın zayıflayıp duruyorsun yaa 😇maşallah nazar edecem
Boncuk2307 Boncuk2307 canım sen tartılmış mıydın ben mi görmedim canım geçmişe de baktım ama
Unuttum kaptanım kusuruma bakma 😊 😇atayım diye giriyorum atmadan başka şeylere geçiyorum 😂

Niye böyle oldu anlamadım

Bu haftaki menülerimi gözden geçirmem gerekiyor bir de sizin menüleri de daha dikkatli takip edeceğim ki bu hafta eksiye geçeyim

Kusura bakma kaptanım 😔

Geçen hafta: 62,30
Bu hafta: 63,55
Fark: +1,25
Yüzde: -2

Resmen geçen hafta verdiğimi bu hafta geri aldım, acil neyi yanlış yaptığımı çözmem gerekiyor

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG

IMG_8733.jpeg

Çok şükür 💪

Uzaktan seyredeceğiz kısmında patladım 😂😂😂😂 Ah abla çok güldüm 😂

Yok çiçeğim izmirdeyim 🌸

Sen korumada mısın zayıflayıp duruyorsun yaa 😇maşallah nazar edecem

Unuttum kaptanım kusuruma bakma 😊 😇atayım diye giriyorum atmadan başka şeylere geçiyorum 😂
Yaf Lena kaptanım da öyle diyor da geri alırım ben haftasonu cozuturum çünkü 😂 İzmir'de ne güzeldir şimdi havalar sahi kız annemlerde baliskkesirdeymis oralarda oturup İzmirli enisteyi nasıl buldun 😅

Annesi geliyor diye unuttu bizi kaptanım 😂 Boncuk2307 Boncuk2307 kız şaka yaptim hee 😘❤️

Kaptanım nurovic nurovic ile kapışmak hoşuma gidiyordu oda kaçtı kaçak ya😅 ama haftasonu serbest takılıyorum ya akşama geri alırım muhtemelen ödülümü yaptım bile çünkü bal gibi bir kabak tatlısı ile🙈🙈🙈
Anam geliyor taaabii, ama unutur muyum sizi hiç Aşk olsun siz ikinci ailem gibi oldunuz ❤️❤️ Tabloları bitirmekle uğraşıyordum 😂atacağım şimdi son halini 💪

Eklentiler

• 1000029018.jpg
    1000029018.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000029019.jpg
    1000029019.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 3
Şunu yazayım yosunlupapatya yosunlupapatya beni lafa tutuyor sonra unutuyorum 🤭
09 KASIM cumartesi :66.75
16 Kasım Cumartesi : 66.30
Fark - 450 gr 🤭
Regl oldum ve sabah aşırı bir ishal ve gazla uyandım neden anlamadım ama salıdan gelen artılar gittiği için çok mutluyum ❤️❤️
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55

Eklentiler

• 1000029017.jpg
    1000029017.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 3
Şunu yazayım yosunlupapatya yosunlupapatya beni lafa tutuyor sonra unutuyorum 🤭
09 KASIM cumartesi :66.75
16 Kasım Cumartesi : 66.30
Fark - 450 gr 🤭
Regl oldum ve sabah aşırı bir ishal ve gazla uyandım neden anlamadım ama salıdan gelen artılar gittiği için çok mutluyum ❤️❤️
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Hahaha yok kız sadece nirelisin dedim enisteyi nasıl buldun dedim bı de işte kiloma laf atıncik haftasonu yiyom dedim hahaha yoksam ne konuşması kizcem benim :ukala::ıslık::ıslık::KK70::KK70::KK70:

X