Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tammdır inşallh birkaç gün kalıp giderler yoksam duz dökecem

Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım benim. Yeni yaşın bütün güzellikleri getirsin sana.

LenaG kaptanım açıklamış ablam dediği gibi ben birazdan sana kendi programımı atacağım
sağolsun yardımcı oldu LenaG , vücut yağ oranıma göre kilo vermek için almam gereken kalori 1400 çıktı. genelde 1500 almaya çalışıyorum, 2 gündür biraz karıştı 1700 lere çıktı demiştim zaten bu hafta 1400 deneyeceğim, yardımlarınıza müteşekkirim

Amin amin 60 lar ligine girmeye olsun darısı
bu haftanın kaptanlığı gibi duruyor bunu şerefine bir on bin adım yaparız artık

Başlasın kuzum ya kaç haftadır mehteran gibi 2 ileri 1 geri tartı bile ben nereye düştüm der oldu

motivasyon şart ya, kışın gerçekten karanlıkta bir şey yapmak çok yoruyor ama spor da insana kendini iyi hissettiriyor

halledilirrrr hepsi birbirine karışınca şiştin zaten

Kizlar onceki 2 hafta "bana gore" cok kisarak kilo vermistim.yani hep araogun tarziydi. Bu hafta karatay tarzi yemek istiyordum. Tabi istediğimden fazlasi oldu
Sali günü o cikolatali menuyu bildrdikten sonra duygusal yeme atagi oldu. Valiz hazitlamam gerekiyirdu , cocuklarin okul grubundan bir suru pdf geliyor ama cocuklar pc.de oyunda vs. Biskuvi tatzi seyler yedim

Ertesi gun tam toparladım derken otobusteki kola
Neyse persembe de Aspava ama iyi hazırlık yaptim. O gun 17.300 adım yurudum. Sabah hastane icin evden 7.30 da çıktık . Minik araogunlerle gunu hazirlsndim.

Persembe
sabah oglen 250 kaloti
Aspava 1200 kalori
Toplam 1450 kalori ve 17.000 adım

Dunku yolculuk belki o da ödem yapmıştır. Ve -400.
Bu iki hafta daha dikkatli olmam lazim cunku kasim sonu heddf 75.3
Ne yalan soyliyim 77.8 beni biraz korkutmustu buralarda biraz dururum veya geri cikar miyim acaba diye

Sitare55 sag olasin iyi gaza geldim dolar milyoneri bir tesrkkur de sana

Sağ olasın boncukum çok tatlı bir destekçisin Dogum gününe az kalmış biz de burada bir kutlama yapalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…