Tammdır inşallh birkaç gün kalıp giderler yoksam duz dökecemBen deneye yanila gördüm ki bagirsak calistiricilari 1 önceki aksam değil 2 önceki aksam icmek lazim yani persrmbe gunu. Cuma ogleden sonra wcye cikmaya baslar cumartesiye kilo gider.
Tebrik ederim
Başınız sag olsun , ne guzel akrabalarinin da senin gibi bir yakinlari var
Fazla spor da stres yapiyor. Hep diyorlar ya atalarımız tehlike aninda kosarmis , ne bileyim kurttan yilandan kaçıyor sanirmis vücut. Koşmayın tempolu yürüyün denir mesela. Biraz daha sakinlesen mi acaba özrllikle kardiyolari 40-60 dk yi gecmesen ?
Öyleyse haftaya gider ❤
Muzik asıl simdi başlıyor deseneee
Guzel eksi tebrik ederim
Baktinki hic musait zaman olmuyor demek ki bu şartlarda diyet yapacaksin. Bir kac hafta bak bakalim musait zaman olacsk mi yoğsaaam ışık hızıyla gel
Cok guzel eksi tebrik ederim
80leri ligi seni bekler canim
İnşallah canım kardiyolojiden de randevu aldık bakalımDoğru oldukça zor yine de ufaktan gidiyor ilaçlara da başladın düzenli kullanımda bak 1 haftada bile kendini daha iyi hissetmeye başlayacaksın
Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım benim. Yeni yaşın bütün güzellikleri getirsin sana.LenaG kaptanım ben misafirlerim olacağı için bir hafta izin istiyorum, aktif katılım sağlarım. Sadece menü ve spor bildirimi yapmayacağım. Liste yapmaya devam ederim. Benim doğum günüm için geliyorlar diyete dikkat edemem büyük ihtimalle ama çok abartmamaya çalışırım
sağolsun yardımcı olduLenaG kaptanım açıklamış ablam dediği gibi ben birazdan sana kendi programımı atacağım
Yanlış yoldasın bebeğim, sen kaçacaksın, ben seni kovalayacağım. Sen bana doğru koşuyorsunCumartesi 73
Bugün 73.5
Fark+500
O kadar da Yulaf yedim gece bişey yemedim tuvalate çıkamıyorum ondan mı bu artı baya moralim bozuldu
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Eki Görüntüle 3504604
Amin amin 60 lar ligine girmeye olsun darısıAyy canım doğum günün kutlu olsun mutlu ,sağlıklı bir yaş diliyorum sana şans seninle olsun
Tamam canım izinli olarak not aldım
Selam canım tabiiki başlarsın
En iyisini yapıyorsun haftalık plan yap çok mantıklı
Günaydın tomrs cum
Günaydın queenn sana da güzel bir haftasonu dilerim rahat ve huzurluuu
Günaydın kaptanıminşallah harika eksiler göreceğiz
Günaydın nergis çiçek
Günaydın ceeee
Vuhuuu harika bir eksi çok tebrik ederim
Günaydın canım
Almaz mıyız hoşgelsin tekrar
Başlangıç kilondan 67 den almam gerekiyor canım +1.300 oluyor. Hani 1650 kalori alıyorum demiştin ya onu 1200 denesen nasıl olur ?
Günaydın çiçek kadın
Günaydın canım
aan Allah ım neler görüyorum harika bir eksi gelmiş çok çok tebrik ederim pembelim
yeni ligin hayırlı olsun darısı 60 lara inşallah
Günaydın canım çok tebrik ederim çok güzel bir eksi gelmişşşş
Günaydın canım herşey yolunda kafan huzurlu olsun kilo hallolur açıkçası çok bir artın yok aslında
Günaydın canım çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim.
Geçerli canım tabiiki tebrik ediyorum gelen her türlü eksi candır
Haydi başlayalımmm
Canım günaydınlar güzel eksi gelmiş çok tebrik ederim.
Çok tebrik ederim canım harika bir eksiiii
Tebrik ederim canım yolculuk ödemi, regl yaklaşmış yine de eksi gelmiş
Günaydın canım regl iken eksi gelmek büyük iş bence tebrik ediyorum
bu haftanın kaptanlığı gibi duruyor bunu şerefine bir on bin adım yaparız artık19 Kasım benimki ablacım, akrep oluyorum. Anksiyetem tutuyor bildiğin uyuyamıyorum düşünmekten geceleri gördüm tartını bu arada
Çok güzel eksi maşallah abla karşılığını almışsın çok sevindim
Gel ablam gel su çok güsseell
LenaG kaptanım açıklamış ablam dediği gibi ben birazdan sana kendi programımı atacağım
Çok teşekkür ederim şimdidenAminn inşallah
Oooooo70 ler ligi Hoşgeldin, bir daha dönmek yok 8lere hee çok güzel gidiyorsun aynen böyle devam kaptanlık gelir miii
Çok güzel eksi tebrik ederim
Bence uzaklaşmamalısın ablacım, her uzaklaşan verdiğini geri alıp dönüyoro kadar çaban boşa gitmesin geçen hafta en çok kiloyu verip Kaptan oldun yine yaparsın
Teşekkür ederimmmbu arada aşırı güzel eksi geliyor iki haneliler
Her eksi candır ablacım
Hoşgeldiiin tekrar
Çoook güzel eksi sizin kilolarınızda gayet güzel gitmiştebrik ederim seni çiçeğim
Ayy ben de aynıyım Allah'tan benimkiler geç gelecek balıkesirden geliyorlartartın da muazzam tebrik ederim
Eksi gelmiş en azından ablacımödem vesaire hepsi gider iyi bir detoksla
Regle rağmen eksi tebrik ederim
Güzel eksi ablacım tebrik ederim
Başınız sağ olsun ablam
Hep bir iki kilo gidecek hali yok ya balkaptanım, bazen böyle gider bazen bir kilo. Sen çok gayret gösteriyor emek veriyorsun gidecektir hepsi
Sen gidecek diyorsan gider ablam
Güzel eksi tebrik ediyorum
Teşekkür ederim kaptanımm güzel dileklerin içinplan da yapsam o olan yüz kere değişiyor bir tuhafım ben
Gel gelburadan uzaklaşınca geri dönüyor kilolar nasıl kopacağız buradan bilmiyorum
Çok güzel eksi tebrik ederim, 50 gram kalmış 1 kilo olmasına benim gibi olmuşsun sen de
-200 gr eksi de iyi ablacım en azından artı değil öyle düşün
Bu hafta hiç göremedik seni, önümüzdeki hafta takımlarda olursan menü bildirimlerini bekliyoruz
Çoook güzel eksi ablam, aç kalmana değmiş anlaşılan
Vurma bir yerlere vurmaa o güzel kafanı
Canım ablam yaa herkes bir yerde bırakmak istiyor ama bu yüzden buradayız, birbirimize hep destek oluyoruz kimse kimseyi tanımıyor bilmiyor ama canı gönülden destekliyorinşallah sen de istediğin kiloya görünüşe sahip olacaksın eminim
Bu hafta seni çok göremedik ablamyine de eksi gelmiş tebrik ederim
Ben deneye yanila gördüm ki bagirsak calistiricilari 1 önceki aksam değil 2 önceki aksam icmek lazim yani persrmbe gunu. Cuma ogleden sonra wcye cikmaya baslar cumartesiye kilo gider.
Tebrik ederim
Başınız sag olsun , ne guzel akrabalarinin da senin gibi bir yakinlari var
Fazla spor da stres yapiyor. Hep diyorlar ya atalarımız tehlike aninda kosarmis , ne bileyim kurttan yilandan kaçıyor sanirmis vücut. Koşmayın tempolu yürüyün denir mesela. Biraz daha sakinlesen mi acaba özrllikle kardiyolari 40-60 dk yi gecmesen ?
Öyleyse haftaya gider ❤
Muzik asıl simdi başlıyor deseneee
Guzel eksi tebrik ederim
Baktinki hic musait zaman olmuyor demek ki bu şartlarda diyet yapacaksin. Bir kac hafta bak bakalim musait zaman olacsk mi yoğsaaam ışık hızıyla gel
Cok guzel eksi tebrik ederim
80leri ligi seni bekler canim
motivasyon şart ya, kışın gerçekten karanlıkta bir şey yapmak çok yoruyor ama spor da insana kendini iyi hissettiriyorAyynen öyle
Yazın her gün spor yapardım sabah 6 da kalkardım
Şu an inanılmaz karanlık oluyor uyanamıyorum
Azar azar kilolar geri geliyor
Cumartesi pazar yapabiliyorum .
Biraz daha geliştirebilirsen hafta içi akşam yapıcam ama zaten 20 de eve geliyorum yorgun olunca da geçemiyorum spora
Burası bana gece spor yaptıracak veya sabah karanlıkta kalkmayı kabul edeceğim
halledilirrrr hepsi birbirine karışınca şiştin zatenFotograf çekemedim tarti fotom yok ama eksi gelmediğim için yalanda söyleyemem
Salı 97.1 idim sanırım öyle hatirliyorum Cumartesi 98.7 geldim
Fark + 1.600 kg
regl ve birazda (kabızlık var) gideceğinden emin olduğun bir artı buCicekbocekkaktus LenaG Jou
ulan hahahahaahahahNeye şaşırdım biliyor musun yine 100 gr arkandayım
Kaptanım tebrik ederim.
Başarıyla mi ezip gecmişsin tüm yağları maşallah arkadaşımTünaydın canımmm kızçeler
3 haftalık duraksama kısmınıda başarıyla aşmış bulunmaktayım
Geçen cumartesi 79.8
Bugün 77.9
Fark -1. 9
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Sitare55
Verdiğim kilo 32.1 olduu
HarikasınTünaydın canımmm kızçeler
3 haftalık duraksama kısmınıda başarıyla aşmış bulunmaktayım
Geçen cumartesi 79.8
Bugün 77.9
Fark -1. 9
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Sitare55
Verdiğim kilo 32.1 olduu
Sağ olasın boncukum çok tatlı bir destekçisin19 Kasım benimki ablacım, akrep oluyorum. Anksiyetem tutuyor bildiğin uyuyamıyorum düşünmekten geceleri gördüm tartını bu arada
Çok güzel eksi maşallah abla karşılığını almışsın çok sevindim
Gel ablam gel su çok güsseell
LenaG kaptanım açıklamış ablam dediği gibi ben birazdan sana kendi programımı atacağım
Çok teşekkür ederim şimdidenAminn inşallah
Oooooo70 ler ligi Hoşgeldin, bir daha dönmek yok 8lere hee çok güzel gidiyorsun aynen böyle devam kaptanlık gelir miii
Çok güzel eksi tebrik ederim
Bence uzaklaşmamalısın ablacım, her uzaklaşan verdiğini geri alıp dönüyoro kadar çaban boşa gitmesin geçen hafta en çok kiloyu verip Kaptan oldun yine yaparsın
Teşekkür ederimmmbu arada aşırı güzel eksi geliyor iki haneliler
Her eksi candır ablacım
Hoşgeldiiin tekrar
Çoook güzel eksi sizin kilolarınızda gayet güzel gitmiştebrik ederim seni çiçeğim
Ayy ben de aynıyım Allah'tan benimkiler geç gelecek balıkesirden geliyorlartartın da muazzam tebrik ederim
Eksi gelmiş en azından ablacımödem vesaire hepsi gider iyi bir detoksla
Regle rağmen eksi tebrik ederim
Güzel eksi ablacım tebrik ederim
Başınız sağ olsun ablam
Hep bir iki kilo gidecek hali yok ya balkaptanım, bazen böyle gider bazen bir kilo. Sen çok gayret gösteriyor emek veriyorsun gidecektir hepsi
Sen gidecek diyorsan gider ablam
Güzel eksi tebrik ediyorum
Teşekkür ederim kaptanımm güzel dileklerin içinplan da yapsam o olan yüz kere değişiyor bir tuhafım ben
Gel gelburadan uzaklaşınca geri dönüyor kilolar nasıl kopacağız buradan bilmiyorum
Çok güzel eksi tebrik ederim, 50 gram kalmış 1 kilo olmasına benim gibi olmuşsun sen de
-200 gr eksi de iyi ablacım en azından artı değil öyle düşün
Bu hafta hiç göremedik seni, önümüzdeki hafta takımlarda olursan menü bildirimlerini bekliyoruz
Çoook güzel eksi ablam, aç kalmana değmiş anlaşılan
Vurma bir yerlere vurmaa o güzel kafanı
Canım ablam yaa herkes bir yerde bırakmak istiyor ama bu yüzden buradayız, birbirimize hep destek oluyoruz kimse kimseyi tanımıyor bilmiyor ama canı gönülden destekliyorinşallah sen de istediğin kiloya görünüşe sahip olacaksın eminim
Bu hafta seni çok göremedik ablamyine de eksi gelmiş tebrik ederim
Tebrikler bitanem başlangıcın hayırlı olsun. İlk tartım benim de 73.5 tu. Sen çok güzel kilo vermişsinEki Görüntüle 3504620
Selamlar hafta ici tartida 73.5dim ama simdi baslangic olsun bugunku .
Baslangic 72.2
Hedef 65
LenaG kaptanim listeye de dahil olmak istiyorum izin varsa.
Sağol kaptaniçemBaşarıyla mi ezip gecmişsin tüm yağları maşallah arkadaşım