- 14 Ocak 2022
- 2.470
- 13.599
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canımSağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum, ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor
Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
Kahvaltı masasından eksik kalma canım 100 gr için tartıl kurtul9000 adım atıp eve gelen ben . Kahvaltı masası hazır biraz daha beklesem mi napsam bilemedim
boyuma kiloma yaşıma ve hareketime göre almam gereken kalori ve makrolar bu şekildeBaşlangıç kilondan 67 den almam gerekiyor canım +1.300 oluyor. Hani 1650 kalori alıyorum demiştin ya onu 1200 denesen nasıl olur ?
Tebrik ederim jou cum güzel bir eksii ha gayret geliyor 6 lar@CicekbocekkaktusEfenin_Annesi LenaG
cumartesi; 71.1
bugün;70.7
fark; -400
sabah tarttımm yaa cektim cekilmemiş resim bulanık olmuş ya
Başınız sağolsunSağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum, ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor
Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
Tebrik ederim kaptanım az kaldı 6 lara biraz daha sık dişiniBende kilo bildirimimi yapayım
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.8
Fark - 400
O kadar spora bu gidiyor ne diyeyim direnci fazlasoyla yaşıyprum
1.5 saat yağmurlu havada araç kullandıktan somra şu an diyetisyen kapısındayım. bakalım yağdan ne gitmiş bu iki ayda. Evden acele ile çıktım trafiğe kalmayayım diye. Tartıyı maalesef unuttum
Geçen cumartesi 97.55 miş bu durumda +1.150 oluyor. Regl isen çok normal canımFotograf çekemedim tarti fotom yok ama eksi gelmediğim için yalanda söyleyemem
Salı 97.1 idim sanırım öyle hatirliyorum Cumartesi 98.7 geldim
Fark + 1.600 kg
regl ve birazda (kabızlık var) gideceğinden emin olduğun bir artı bu @CicekbocekkaktusLenaG @Jou
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi gelmişGünaydınlar, bol eksiler herkese.
11.11.24 pzt 52.3
16.11.24 cmt. 51.9
Fark: - 400 gr
Benim için gayet memnun edici bir sonuç. Umarım yağ kaybıdır
Bu birkaç gün yine iç Eninde sonunda boşaltırGünaydinlar efenim
Dün aksam bi tatli kasigi hint yagi ictim ,hic bi hareketlilik yok ben de60kiloyum
Bazal metabolizma ihtiyacınsa 1738 kalori kilo vermek için en az 500 eksiltmek gerekiyor ya ondan dedimboyuma kiloma yaşıma ve hareketime göre almam gereken kalori ve makrolar bu şekilde
Maşallah cicegimsonunda kırdımm beeeee
Gider inşallah lenaaTebrik ederim jou cum güzel bir eksii ha gayret geliyor 6 lar
Başınız sağolsun
Tebrik ederim kaptanım az kaldı 6 lara biraz daha sık dişini
Geçen cumartesi 97.55 miş bu durumda +1.150 oluyor. Regl isen çok normal canım
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi gelmiş
Sinameki getirt canımGünaydinlar efenim
Dün aksam bi tatli kasigi hint yagi ictim ,hic bi hareketlilik yok ben de60kiloyum
Tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş
Canım regl bittikten 2 gün içinde ödemler gidiyor hiç takma kafanaMaşallah cicegimaz kaldı 6 li hanelere
Gider inşallah lenaa