Guzel olmus afiyet olsun
Açık büfeden saglikli tercihler yapanilmissin. Miktarlar da kontrollü. Tuzu tadi yerinde olduğu icin ödem olabilir. Bol su yesil cay ile yarina hazırlık yapalim
Niye çıldırdın kuzu
Ahahh çok tatlısınızAfiyet olsun çiçeğimgüzel menü
Öyledir kaptanım da annemle babam ablam ve 2 küçük yeğenimle gelecek cumartesi akşamyapamam daha diye son kez yaptım. Bugün de pazara gideceğim markete bebek arabası ve yokuş . Temizlik yapacağım işim çok yani içimde kalmasın diye yaptım
Çeşit çok olsa da azar azar yemişsin bugün daha hafif beslenerek dengelersin, sen yaparsın
Bu çocuklar insanın aklını alıyor, benimki de para yutmuştu, ben lavabodayken, geldi Bi de diyor ben para yuttumüç gün hastanelere taşındık biz de. Allah'tan bir operasyona gerek kalmadan çıktı.
Çok güzel menü aslında neden çıldırdım dedin kıız
Hamdolsun kuzumTeşekkür ederim ablam hoşbuldum, nasılsın? O yukarıda yazan rakam ne bin kere maşallah
Maşallah kuzumCicekbocekkaktus Efenin_Annesi LenaG
cumartesi; 71.1
bugün;70.7
fark; -400
sabah tarttımm yaa cektim cekilmemiş resim bulanık olmuş ya
Bende sizinle çok keyifli bir hafta geçirdiö ablacım katkıların için çok teşekküt ederimTeşekkür ederim kaptanımseninle çok güzel bir hafta geçirdik. Devamı gelsin inşallah
Ooo nergisim tebrik ederim hızlı gelen hızlı gitsin inşallah
Ne güzel bir eksi ve tabiki lig değiştirmek harika tebrikler canımGünaydın kızlar ben artık 70 ler ligindeyim
Geçen cumartesi: 82.1
Bugün 79.8
Fark: 2.3 kilo
LenaG Cicekbocekkaktus
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim buranın o kadar yardımı faydası oluyor ki , hem sizin menüler bana fikir oluyor hem kendimi yalnız hissetmiyorum hem de siz bizleri gazlıyorsunuz , iyi ki varsınız hepiniz
Eki Görüntüle 3504512
Bende iyiyim asyacımm gözlerim seni arar olduÇok şükür canım iyiyim sen nasılsın
Çok yorgunum kaslarım ağrıyor
Ay birde yine artıya geçtim yahem bu kadar koştur hemde spor yok diye artıya geç
Muhteşem tebrikler canım
Azıcık bir artın var moral bozma canım bana kalırsa takımlarda devaö et uzaklaşmak da pek iyi gelmiyor sen daha iyi bilirsin gerçi
İki haneliler bu gidişle korksun senden harikasın canım devaaammmGünaydın kızlar
Pazartesi tartısi 110.9
Bugun 109.6
Fark 1.3
LenaG Boncuk2307 şimdiden doğum günün kutlu olsun canım
Regle baba evine simit kokusuna:) rağmen harikasın kızzzz o zaman dansHerkese selam geçmiş yapamadım öğleden sonra geleceğim inşallah bildirim yapıp çıkayım
Gecen hafta 57.7
Bu hafta 57.2
Fark 0.5
Yüzde 0.866
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @DenpEki Görüntüle 3504528
Ne güzel rakamlar görüyor bu gözler harikasın canımMisafirim gelecek bugün tartı fotomu ekleyip moturu takip kosturmam lazım
Geçen hafta 79.oo
Bugün 77.8
Fark.1.2
Eki Görüntüle 3504526
sonunda kırdımm beeeeeMaşallah kuzum
Sağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzumOhhh afiyet şifa olsun feza ablacimmeşin hastaneden erken çıktı gelecekler tabissiii
Cokk geçmiş olsun canım
Boncuğum akşamları nefes dahi alamıyorum ya hep bı kostumaca geçiyor menü bile ertesi güne sarkıyor yazamıyorum elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum ama
Ohh afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Kizcem feza abla bir sen iki çok aç geziyonuz yaa
Hahahah feza abla ya güldüm mesajını okurken affet eşin yebi çıktı hastahaneden daha gelirler bir müddet
Ay inşallah cok istiyorum yeniden görmeyi 2 li rakamlariBende sizinle çok keyifli bir hafta geçirdiö ablacım katkıların için çok teşekküt ederim
Ooo nergisim tebrik ederim hızlı gelen hızlı gitsin inşallah
Ne güzel bir eksi ve tabiki lig değiştirmek harika tebrikler canım
Bende iyiyim asyacımm gözlerim seni arar olduOlsun canım hetkesin metabolizması farklı sen gayet bilinçlisin az gitsin öz gitsin
Muhteşem tebrikler canım
Azıcık bir artın var moral bozma canım bana kalırsa takımlarda devaö et uzaklaşmak da pek iyi gelmiyor sen daha iyi bilirsin gerçi
İki haneliler bu gidişle korksun senden harikasın canım devaaammm
Regle baba evine simit kokusuna:) rağmen harikasın kızzzz o zaman dans
Ne güzel rakamlar görüyor bu gözler harikasın canımsu içmeyi ihmal etme misafir geliyor diye
Başınız sagoksun canımSağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum, ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor
Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
Ayy canım doğum günün kutlu olsun mutlu ,sağlıklı bir yaş diliyorum sana şans seninle olsunLenaG kaptanım ben misafirlerim olacağı için bir hafta izin istiyorum, aktif katılım sağlarım. Sadece menü ve spor bildirimi yapmayacağım. Liste yapmaya devam ederim. Benim doğum günüm için geliyorlar diyete dikkat edemem büyük ihtimalle ama çok abartmamaya çalışırım
Selam canım tabiiki başlarsınSelamlar. Nasılsınız kızlar.
Geçen hafta ani bir kararla şehirdışına çıktık o yüzden bildirim yapamadım. Tabi tatilde de çok güzel beslenemedim biraz kilo aldım bence, yarın tartılıp yüzleşeceğim bu gerçekle...Müsaadeniz olursa burada düzenli menü paylaşımıyla tekrardan başlamak istiyorum.
LenaG Boncuk2307 @Mthn83
En iyisini yapıyorsun haftalık plan yap çok mantıklıAllah razı olsun ablamdeğişiklik olacak bu ara çok dağıldım toparlanırım biraz
Çok güzel menü yarın güzel eksiler göreceğiz senden gibi geliyor
Tamam ablacım not ederim
Müsaade ne demek, her zaman bekleriz yanımızda hep yerin var
İyiyim çok şükür ablam, koşuşturmaca geçti benim günüm. ailem gelecek diye heyecanlıyım bir de 1 yaşında ve 4 yaşında yeğenim geliyor etraftan zararlı şeyleri kaldırmaya çalışıyorum. Benimki büyüdü diye unutmuşumne yemek yapsam diye her güne yemek düşünüyorum şimdiden deliyim galiba biraz
İnşallah gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin sana Rabbimdaha önce yaptın yine yaparsın sen hem bu sefer destekçin daha fazlaa
Günaydın tomrs cumGünaydın canlar
Günaydın queenn sana da güzel bir haftasonu dilerim rahat ve huzurluuuGünaydın musmutlu güzel bir hafta sonu dilerim
Günaydın kaptanımGunaydin
Bu ne sessizlik? Herkişleee 2 kilo verdi de nutku mu tutuldu aceeebaaa
Bol eksili günler diliyorum, kirmizi takim size de diliyorum❤❤❤
O kadaaaa da centilmenim yani
Günaydın nergis çiçekGünaydınlar hanımlar
Günaydın ceeeeGünaydınnnnnn
Vuhuuu harika bir eksi çok tebrik ederim
Günaydın canımHerkese günaydın hanımlar
Almaz mıyız hoşgelsin tekrarBaşa sardım1 hafta ara bana iyi gelmedi kaptanlarım
Beni tekrar yarışlara alır mısınız ?
16.11.2024 64,50LenaG Boncuk2307
Eki Görüntüle 3504500
Başlangıç kilondan 67 den almam gerekiyor canım +1.300 oluyor. Hani 1650 kalori alıyorum demiştin ya onu 1200 denesen nasıl olur ?günaydınlar herkese,
pazartesi-perşembe ve cumartesi sabah tartı sonuçlarımı ekliyorum, diyetime sporuma döndüğüm gün başlangıç tartısı 71.0, 3 gün ağır detox sonrası ödem attığım gün(gruba ilk tartı fotosu attığım zaman) 67, dengeli beslenme ve sporla devam ettiğim halimle 68.3 bu sabah.
ne saymalıyım -2.7 mi +1.3 mü size bırakıyorum
Günaydın çiçek kadınGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydınlarrr kızlarrr
aan Allah ım neler görüyorum harika bir eksi gelmiş çok çok tebrik ederim pembelimGünaydın kızlar ben artık 70 ler ligindeyim
Geçen cumartesi: 82.1
Bugün 79.8
Fark: 2.3 kilo
LenaG Cicekbocekkaktus
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim buranın o kadar yardımı faydası oluyor ki , hem sizin menüler bana fikir oluyor hem kendimi yalnız hissetmiyorum hem de siz bizleri gazlıyorsunuz , iyi ki varsınız hepiniz
Eki Görüntüle 3504512
Günaydın canım çok tebrik ederim çok güzel bir eksi gelmişşşş
Günaydın canım herşey yolunda kafan huzurlu olsun kilo hallolur açıkçası çok bir artın yok aslında
Günaydın canım çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim.Günaydın kızlar
Pazartesi tartısi 110.9
Bugun 109.6
Fark 1.3
LenaG Boncuk2307 şimdiden doğum günün kutlu olsun canım
Geçerli canım tabiiki tebrik ediyorum gelen her türlü eksi candırSelamlar hemen tartimi bildireyim
Geçen hafta 63,8
Bugün 63,6
Ben daha fazla gider diye düşünüyordum
Demekki bir yerlerde hata var sporumu az yapmış olabilirim
LenaG Cicekbocekkaktus
Kaptanicelerim bu foto geçerli midir
Eki Görüntüle 3504521
Haydi başlayalımmmGünaydıın
Başlangıç kg 64.2
hadi başlayalım
Canım günaydınlar güzel eksi gelmiş çok tebrik ederim.Herkese selam geçmiş yapamadım öğleden sonra geleceğim inşallah bildirim yapıp çıkayım
Gecen hafta 57.7
Bu hafta 57.2
Fark 0.5
Yüzde 0.866
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @DenpEki Görüntüle 3504528
Çok tebrik ederim canım harika bir eksiiiiMisafirim gelecek bugün tartı fotomu ekleyip moturu takip kosturmam lazım
Geçen hafta 79.oo
Bugün 77.8
Fark.1.2
Eki Görüntüle 3504526
Tebrik ederim canım yolculuk ödemi, regl yaklaşmış yine de eksi gelmişRegl pzt salı bekliyordum daha eeken gelecek gibi. Bu kadar az olmasının sebebi yolculuklar da olabilir. Çünkü salı daha fazla eksi görmüştüm.
Geçen cts:54
Salı:53.5
Bugün:53.8 kg
Fark: -200 gr
Eki Görüntüle 3504533
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Günaydın canım regl iken eksi gelmek büyük iş bence tebrik ediyorumKilo bildirimim
Regl oldum dün akşam başladı
Ama reglken minik eksi bile görmek beni mutlu edio
Geçen hafta :66.8
Bugün: 66.6
Fark: -200 gr
Yüzde: 0.30
LenaG Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3504539