- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.417
- 60
Kaptanım hayırdır bişimi oldu,iyimisin .Daha iyiyim her gün değişen ruh halim var. Şükür canım. Sen nasılsın?
sevindim canım iyi olmanaDaha iyiyim her gün değişen ruh halim var. Şükür canım. Sen nasılsın?
yapalım bana uyar :)Günaydın
Tartıya son 2. Adım yarışı yapalım mı bugün
Çok teşekkür ederim@bestnur @Kendinin en iyi hali ol B bal_civcivZipzip-
31 temmuzda yapılacak sinavlarına şimdiden başarılar diliyorum Allah zihni açıklığı versin inş
Günaydın fesangimGünaydın
Teşekkür ederim canim@bestnur @Kendinin en iyi hali ol B bal_civcivZipzip-
31 temmuzda yapılacak sinavlarına şimdiden başarılar diliyorum Allah zihni açıklığı versin inş
Günaydın canimGünaydın
Tartıya son 2. Adım yarışı yapalım mı bugün
Günaydın canim kolay gelsinGünaydınlar , ben hemen mevlüt hazırlıklarına başlıyorum herkese güzel günler
Günaydın canimgünaydın kızlar kızlar 2 gündür 8binlerde adım atıyorum dün ilave spor yaptım eliptik 30 dk bu hafta inşallah hepimiz güzel eksiler alırız öpüldünüz
Kolay gelsin canimİşe güce geçiyorum. Sonra leslie yaparım
Her gün daha iyi ol bitanemDaha iyiyim her gün değişen ruh halim var. Şükür canım. Sen nasılsın?
Tatlı kordişim normale dönüyorsun çok sevindim. Rabbim kalbine bol bol sevgi versin.Slm 6. Takımın MasterFit hatunları seviyorum sizi.
Tatlım dayin nasıl olduHer gün daha iyi ol bitanemben de iyiyim teşekkür ederim
Amin hepimizin sağol.elhanim.Tatlı kordişim normale dönüyorsun çok sevindim. Rabbim kalbine bol bol sevgi versin.
Allah razı olsunHer gün daha iyi ol bitanemben de iyiyim teşekkür ederim
TÜNAYDIIIIIN
Kabağım bitti yine, kabak dayanmıyor. Sebzeci geçer birazdan varsa alırım. Bu arada geçen hafta bir kabak yaptım çok şahane oldu. Rendeleyip zeytinyağda soteledim. Sarımsaklı yoğurt ve köz kırmızı biber konservesi ekledim. Aşırı güzel olduGider merak etme pastelcim,kabak detoksu yap bence bugün çok faydası oluyor onun,adet olmak helede sıcakta zaten sıkıcı oluyor.
Çok teşekkür ederim canım sağol.
Hayatım menün nerdeMerhaba hanımlar menümü yazıyorum hemen;
Sabah; 2bdrk su sütlü kahve
Öğle; bitki çayı ve bol su
İkindi: şekersiz türk kahvesi
Akşam: bitki çayı su
Zipzip-