Selam canimSelam kızlarmisafirin ertesi gün pert oluyorum yaşlandım iyce
Tatlim orda işte ya menüm oHayatım menün nerde
uykuyu seviyorum aşkitom
Biraz az olmuş , bişeyler ekle hayatımTatlim orda işte ya menüm o
Klasik sözümü söyliyimŞu rakamların güzelliği
Su diyeti deyim ben sadece sıvı besleniyorum ondan dolayı menüm böyle canimmmBiraz az olmuş , bişeyler ekle hayatım
Aaaa su diyeti bu muSu diyeti deyim ben sadece sıvı besleniyorum ondan dolayı menüm böyle canimmm
Evet bu sadece sıvı başka bişey Yok of of ama pes etmeyecegim 5.5 kilo verdim çünkü 1 haftada bu akşam yemekte de ziyafet var pirinç pilavı ciğer sote soğan salatası ve cacık ama ben sadece izleyecegimAaaa su diyeti bu mutamam canım. Afiyet olsun
Slm 6. Takımın MasterFit hatunları seviyorum sizi.
Allah kabul etsin canımGünaydınlar , ben hemen mevlüt hazırlıklarına başlıyorum herkese güzel günler
İnşallah canım ya bu sefer son olsun yetti gariKlasik sözümü söyliyimben yaptıysam herkes yapar
İraden müthiş nazar değmesin cnmEvet bu sadece sıvı başka bişey Yok of of ama pes etmeyecegim 5.5 kilo verdim çünkü 1 haftada bu akşam yemekte de ziyafet var pirinç pilavı ciğer sote soğan salatası ve cacık ama ben sadece izleyecegim
Çok geçmiş olsun canımselam kizlar
son gunlerde lenf bezlerim sisti cok kotu, bogazmin iki yaninda kurek kemiklerinin orda ve koltuk altinda. Doktora gittim, bakalim kontrollerimi yaptiracagim. Hic basina boyle bir durum gelen oldu mu daha once?
Vallahi ya gözümün içine baka baka yedilerİraden müthiş nazar değmesin cnm
Bayramdan önce bitmişti canım. Eylül'de tekrar gideceğim. Yazın gelen giden çok oluyor o yüzden kayıt yenilemedim. Çok eğlenceli kesinlikle gitmelisin.
Geçmiş olsun canım. Lenf bezlerim tam olarak nerede şişse lenf olduğunu anlamayacaktim. Doktor ne dedi? Neden şisermiş lenflerselam kizlar
son gunlerde lenf bezlerim sisti cok kotu, bogazmin iki yaninda kurek kemiklerinin orda ve koltuk altinda. Doktora gittim, bakalim kontrollerimi yaptiracagim. Hic basina boyle bir durum gelen oldu mu daha once?
Afiyet olsun canimSelamlar , şimdi müsait olabildim misafirler gitti.Hemen menümü yazayım.
10:30 Kahvaltı 1 haş yum. 1 hindi füme
15:30 : 3-4 kaşık et kavurma 4 kşk.bulgur plavı , 1 parça helva , 1 dilim muh.tatlı
18:00 1 ksk plav +1 ksk kavurma.
İlerleyen saatlerde buzlu sütlü Nescafe içebilirim
Afiyet olsun canim