Afiyet olsun canim7.30 1 yumurta 2 dilim hindi füme salatalık biber zeytin
12.30 Mısır çorbası zyağlı patlıcan yemeği yoğurt salata
16.00 şekersiz granolalı yoğurt
19.30 zyağlı taze fasülye 5 tane köfte salata eşimden özenip 2 kaşık yoğurtlu makarna ile de nefsimi körelttim
31 temmuz pazar günü
Geçmiş olsunevet iki üç gün önce anksiyete krizi yaşadim... birden patlak verdi... cinnet geçirdim...
bagirma çagirma.. kimse beni anlamiyor diye kafama vurdum... o derece cinnetti...
hapı içtim ama pişmanim içmeseydim...
neden böle bişey yaptığımı bilmiyorum.
çok kötüydü
dün iyi olmaya çalıştım eşimle konuştum anlattim...
bugün daha iyiyim çok şükür.
Şu sınavın geçsin de verirsin kaptanım. Bir de kiloyu stres yapma şimdi. Gider geldiği gibiBörek yemedim abla ama 2 defa pogaca yaptim
Doyma hissim yok bu hafta neler yemedim ki
Yemekten kalkıyorum aradan yarim saat gecmeden birseyler yiyorum
Hareketim azaldı gunde 3000 adimi zor atiyorum
Hepsi eklenince 60 i gormek zor olmuyor
Başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsinBaktır bencede açlık durumun belli olur en azından ihmal etme sakın dönünce hallet hemen kuzum.
Azkaldı sınavada bol şansların olsun,kızımda girecek sınava bakalım
Allah kabul etsinYarın yenidoğan kızıma kuran okutcam misafirler olcak ama sağlıklı yemekler yapcamkavurma , sebzeli bulgur pilavı , sarma ve yoğurtlu semizotu olcak menüm Belki 1 parçada tatlı yerim duruma göre
Allah gönlüne göre versin, başarılar diliyorum31 temmuz pazar günü
Oooo tatilci gelmişSelamlaaarrr… Ben yaz tatiline girerken bildiğiniz koptum. Tatile gittim döndüm ama 15 gün aonra yine gideceğim.Sizler ne yapıyorsunuz? Hiç kilo bildirimi yapamadım çünkü tatilde tartılamadım.
Teşekkürler, hoşbuldum. Kimler indi kimler çıktı bakmaya geldimOooo tatilci gelmişhoşgelmiş
Teşekkürler, hoşbuldum. Kimler indi kimler çıktı bakmaya geldim
Ben tatilde de boş durmadım valla ilk defa bu kadar azimliyim sanırım. 64,8 ile bırakmışım burada en son. Şu an 63,00 kg yim.
Önce ki senelerden akıllandım sanırım
Bir keresinde 60 kg ile tatile gidip 66 kg olarak geri dönmüştüm
İyi kilo vereceksin inanıyorumİnşallah canım. Süt yüzünden bu zamana kadar erteledim. Emzirme olayını hayatımın merkezine koydum çok fazla. Biraz bu psikolojiden çıkmaya çalışıyorum bir yandan da :)
Teşekkürler canımGeçmiş olsun
Şu sınavın geçsin de verirsin kaptanım. Bir de kiloyu stres yapma şimdi. Gider geldiği gibi
Başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin
Allah kabul etsin
Başarılar diliyorum , inşallah gönlünce olur31 temmuz pazar günü
Afiyet olsun tatlım.
GünaydınGünaydın