Kabaktan karna nasıl bağladın konuyu birdenKabağım bitti yine, kabak dayanmıyor. Sebzeci geçer birazdan varsa alırım. Bu arada geçen hafta bir kabak yaptım çok şahane oldu. Rendeleyip zeytinyağda soteledim. Sarımsaklı yoğurt ve köz kırmızı biber konservesi ekledim. Aşırı güzel oldu
Çok karnım ağrıyo
Ben de seniHayatım menün nerde
uykuyu seviyorum aşkitom
Afiyrtler olsun yarasın pastelcim,z.yağlı sebzede ye mutlaka faydası oluyor onunda.Kabağım bitti yine, kabak dayanmıyor. Sebzeci geçer birazdan varsa alırım. Bu arada geçen hafta bir kabak yaptım çok şahane oldu. Rendeleyip zeytinyağda soteledim. Sarımsaklı yoğurt ve köz kırmızı biber konservesi ekledim. Aşırı güzel oldu
Çok karnım ağrıyo
Hanımcım , sıcakta adet zor demiş ya, ona bi parantez açtımKabaktan karna nasıl bağladın konuyu birdengecmis olsun.
Benim de bir kabak tarifim var. Malzemeler aynı. Kabağı istediğin gibi doğra fırına at. Kizardiktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt. Az bir tereyağında kırmızı biber ceviz kavur. Dök üzerine maydanozla süsle , kaşıkla ya da çatalla
Ben de seniBen de seni
Taze fasülye oldu içim dışım. Semizotu yiyeyim bari. Evet regl ağrısı.Afiyrtler olsun yarasın pastelcim,z.yağlı sebzede ye mutlaka faydası oluyor onunda.
Ellerine sağlık olsun,bol salatada yiyebilirsin mesela.regl durumı demi
Adaçayı içelim o zaman.Hanımcım , sıcakta adet zor demiş ya, ona bi parantez açtımama gerçekten çok ağrıyor
Yaa nefis tarif ellerine sağlık
Ben de seni
Semiz otu gayet güzel,içğnede ton balığıda katabilirsin seversen tabi,ağrı kesici filan alsana olmazsa.Taze fasülye oldu içim dışım. Semizotu yiyeyim bari. Evet regl ağrısı.
Adaçayı olur, kahvemi içeyim sonra onu da içerim. Bugün spor zor görünüyorAdaçayı içelim o zaman.Bugun sporu biraz azaltabilirsin dinlen istersen. Öperim bal yanaklarından.
Aaa semizotu ve ton balığı, harika fikirSemiz otu gayet güzel,içğnede ton balığıda katabilirsin seversen tabi,ağrı kesici filan alsana olmazsa.
Bol yeşillikli salatayada katarsın ton balığı ben arada yapıyoum onu doyurucu oluyor.Adaçayı olur, kahvemi içeyim sonra onu da içerim. Bugün spor zor görünüyor
Aaa semizotu ve ton balığı, harika fikir
Vitamin içtim, olmazsa ağrı kesici de içerim
Tunaydin pastelfitimTÜNAYDIIIIIN
Afiyet olsun canimMerhaba hanımlar menümü yazıyorum hemen;
Sabah; 2bdrk su sütlü kahve
Öğle; bitki çayı ve bol su
İkindi: şekersiz türk kahvesi
Akşam: bitki çayı su
Zipzip-
sagol kaptancimAfiyet olsun canim
Bendede yanakta şişiyor arada,herhalde dişten kaynaklı benimki ultrason filanda çekildi bişi çıkmamıştı.selam kizlar
son gunlerde lenf bezlerim sisti cok kotu, bogazmin iki yaninda kurek kemiklerinin orda ve koltuk altinda. Doktora gittim, bakalim kontrollerimi yaptiracagim. Hic basina boyle bir durum gelen oldu mu daha once?
Gecmis olsun canimselam kizlar
son gunlerde lenf bezlerim sisti cok kotu, bogazmin iki yaninda kurek kemiklerinin orda ve koltuk altinda. Doktora gittim, bakalim kontrollerimi yaptiracagim. Hic basina boyle bir durum gelen oldu mu daha once?
Evet güzel olur. Ton balığı çok severimBol yeşillikli salatayada katarsın ton balığı ben arada yapıyoum onu doyurucu oluyor.
Majezik iyi geliyor ağrıda.
Geçmiş olsun canım, bilgim yok maalesef. Haberdar et biziselam kizlar
Ton balığı oldumu hepsi güzel oluyor.Evet güzel olur. Ton balığı çok severim
Majezik yok. Çocukların şurubundan içerim.
Geçmiş olsun canım, bilgim yok maalesef. Haberdar et bizi
Hocam zumbayamı başladı yoksa süper yaaa ne güzel,git bence harika bişi zaten
Zumbaya yazıldım demişti bayramdan önce. Sonra konuşmadık , devam ediyo mu acaba?Ton balığı oldumu hepsi güzel oluyor.
Majezik yoksa bile aşka ağrı kesicide içebilirsin.
Hocam zumbayamı başladı yoksa süper yaaa ne güzel,git bence harika bişi zaten
Şu rakamların güzelliğiBen de 56ları gördüm ya, 57 görünce geriliyorum. Neyseki adetmiş
Kolay gelsin canım
Ben bugün başladım dikkat etmeye, ama ne oldu biraz önceAdet oldum. Neyse ödem gider Cumaya inşallah
Allah kabul etsin canım, sağlıkla büyüt kızını inşallah. Kolay gelsin