- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
afiyet olsun cnaim, adimlarin sahaneGünaydın
Dünün menüsü;
Sabah 8
Yumurtalı salata, beyaz peynir, siyah zeytin, 1 dilim ekmek ve çay
Ara 12-13
Sütlü nescafe
1 dilim kavun
Akşam 19
Etli türlü (kabak, patlıcan, bamya, dolmalık biber, soğan, sarmısak ve domates), bulgur pilavı (1 servis kaşığı) ve ayran
Su 3-4 litre
Adım 9223
ne yazik ki o eksi benim degil kuzum, sadece yorum yapmistim. Ama hic belli mi olur belki bu hafta ben de gelirim 1 kilo eksiyleİnşallah eksidir kaptanımmm
Ay inşallah canım benim
Anladım canım, umarım sağlıkla kilo verirsin maşallah diyeyimmmm
Çok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canimdunku menumn
sabah: 2 tane az sutlu kahve
13:00 - 1 kase tavuklu salata
15:00 - 1 kase yogutrt icine yulaf, 2 avuc frenk uzumu
18:00- 1 kase peynirli salata
su: 3lt
spor: 1 saat bisiklet
Zipzip- Kinoalihatun
Gecmis olsun canim neyin var
Çok kötü beslendim dün de cnmGecmis olsun canim neyin var
Gecmis olsun canim dikkat et kendineÇok kötü beslendim dün de cnm
bugün şekersize başlamaya niyetlenmiştim zaten mecbur başlıcakmışım
Vücut atmaya çalıştı yine yavrum
Sağol kuzumGecmis olsun canim dikkat et kendine
Ben de 56ları gördüm ya, 57 görünce geriliyorum. Neyseki adetmişIyiyim canim sen nasilsin
Pazartesi başlıyorum tekrardan ,hem adim atacağım hemde diyete bu halimi hiç sevmedim
2-3 kilo kadar ama 6 li rakamlari görmek psikolojimi bozuyor
Kolay gelsin canımMisafirim var aksama evleri topladım yemeklere girisiyim
Ben bugün başladım dikkat etmeye, ama ne oldu biraz önceDikkat ediyorum genede pastelcim 1 kilo filan almışım bende,yaz bitsin başlayacm gene diyeteverirsin sende merak etme
Allah kabul etsin canım, sağlıkla büyüt kızını inşallah. Kolay gelsinYarın yenidoğan kızıma kuran okutcam misafirler olcak ama sağlıklı yemekler yapcamkavurma , sebzeli bulgur pilavı , sarma ve yoğurtlu semizotu olcak menüm Belki 1 parçada tatlı yerim duruma göre
Afiyet olsun canimSelamlar , bugün yok yoğun yorucuydu ancak yazabiliyorum.
10:30 1 has.yum.bol yeşillik az ekmek 3 zeytin 1 dilim peynir
15:30 : 1 muz 1 kase tavuklu yoğurt çorbası arpa şehriyeli
17:30 : 1 kase çorba. +1 muz.
18:30 : Sütlü buzlu 1 bardak Nescafe.
Daha ne yerim bilmiyorum bugün düzensiz gibi oldu biraz , az öncede kızım parkta oynarken bende sitenin bahçesinde bebişi arabasına koyup 30 dk yürüdüm.
Allah kabul etsin canimYarın yenidoğan kızıma kuran okutcam misafirler olcak ama sağlıklı yemekler yapcamkavurma , sebzeli bulgur pilavı , sarma ve yoğurtlu semizotu olcak menüm Belki 1 parçada tatlı yerim duruma göre
Amin canım cümlemizin inşallahBen de 56ları gördüm ya, 57 görünce geriliyorum. Neyseki adetmiş
Kolay gelsin canım
Ben bugün başladım dikkat etmeye, ama ne oldu biraz önceAdet oldum. Neyse ödem gider Cumaya inşallah
Allah kabul etsin canım, sağlıkla büyüt kızını inşallah. Kolay gelsin
Ben de 56ları gördüm ya, 57 görünce geriliyorum. Neyseki adetmiş
Kolay gelsin canım
Ben bugün başladım dikkat etmeye, ama ne oldu biraz önceAdet oldum. Neyse ödem gider Cumaya inşallah
Allah kabul etsin canım, sağlıkla büyüt kızını inşallah. Kolay gelsin
Nereden nereye geldim, hiç kolay olmadı. Şöyle düşünürsek herşey çok kolay aslında, çabalarsan oluyor çabalamazsan olmuyor. Ben de 3-5 gündür boşladığımı farkedip hemen kendime hedef koydum. Çabalamak lazım, emeklerim boşa gitsin istemiyorumRegl sonrası 55 in altına inersin inşallah
Benim de hedef 55. Lütfen göreyim ya çok zormuş gibi geliyor