Kaptanım , allahtan 3 gün pilatese gidiyorum , yoksa bitmiştim benGünaydın canim iyi gidiyor simdilik bugun temizlik yapacağım ama
Günaydın pastelfitim
Günaydın canim
Bende cok kilo aldim hareketsizlikten
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Günaydın HanımcımGünaydınlar hanımlar
Geçmiş olsun migim. Biraz kafanı dağıtman gerek sanki.evet iki üç gün önce anksiyete krizi yaşadim... birden patlak verdi... cinnet geçirdim...
bagirma çagirma.. kimse beni anlamiyor diye kafama vurdum... o derece cinnetti...
hapı içtim ama pişmanim içmeseydim...
neden böle bişey yaptığımı bilmiyorum.
çok kötüydü
dün iyi olmaya çalıştım eşimle konuştum anlattim...
bugün daha iyiyim çok şükür.
Günaydın tatil kuşuGünaydın
Miim çok geçmiş olsun,şimdi daha iyisindir umarımevet iki üç gün önce anksiyete krizi yaşadim... birden patlak verdi... cinnet geçirdim...
bagirma çagirma.. kimse beni anlamiyor diye kafama vurdum... o derece cinnetti...
hapı içtim ama pişmanim içmeseydim...
neden böle bişey yaptığımı bilmiyorum.
çok kötüydü
dün iyi olmaya çalıştım eşimle konuştum anlattim...
bugün daha iyiyim çok şükür.
Günaydınlar pastelfitimGünaydın Hanımcım
Geçmiş olsun migim. Biraz kafanı dağıtman gerek sanki.
Canim kordisim, helal beWilma11 bebeğim kıyamam sana. Sen bizim bitanecik kıymetli migimizsin . Yerin apayrı. Bazıları gibi unutulup gidecek biri değilsin. Değerlisin.
7 yıl önce taniştim anksiyete ama umrumda değildi birden oluyorGeçmis olsun migim, ben de 2 gün üstüste yasiyorum bu krizi, gittikçe sıklaştı. Allah acil şifa versin.
Günaydın fesangimGünaydın
Geçmiş olsun canımGeçmis olsun migim, ben de 2 gün üstüste yasiyorum bu krizi, gittikçe sıklaştı. Allah acil şifa versin.
Şükür migim7 yıl önce taniştim anksiyete ama umrumda değildi birden oluyor
Şu am iyiyim şükür
Neler yedin demi börekler filanPazartesi bende basliyorum tekrardan diyete yine 6 li rakamlara ciktim
Börek yemedim abla ama 2 defa pogaca yaptimNeler yedin demi börekler filan
pozitif düşünmeye çalışıyorum şöle düşünmeye çalışıyorum işin gücün evin kocan çocuğun var migi kendine gel dedim...
bugünde ananaslı lattle içtim dalga konusu oldum.
kendimi iyi hissedecek bişey içebilirim demi
Oda ne güzel yenir şimdi varya,hiç ünsülin değerlerine baktırdınmı hiç kuzum,belki o açlık durumunu tetikliyorda olabilir.Börek yemedim abla ama 2 defa pogaca yaptim
Doyma hissim yok bu hafta neler yemedim ki
Yemekten kalkıyorum aradan yarim saat gecmeden birseyler yiyorum
Hareketim azaldı gunde 3000 adimi zor atiyorum
Hepsi eklenince 60 i gormek zor olmuyor