- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.415
- 60
Ne habersin canısı,ne oldu senin prona siyah olmuşKim dalga geçiyor
Şu toz olandan mı ? ben de beğenmiştim
Hic baktirmadim abla aslinda su sınavdan sonra baktirsam iyi olacak babamda seker hastaligi varOda ne güzel yenir şimdi varya,hiç ünsülin değerlerine baktırdınmı hiç kuzum,belki o açlık durumunu tetikliyorda olabilir.
Aslında evdeyken sen çok daha fazla adım atıyordun,gerçi havada sıcak tabi oda zorlar biraz.
evet 101 de en iyi olan ananaslı.. naneli çikolatalı vardi en iyi ananaslı sevdim..:)Kim dalga geçiyor
Şu toz olandan mı ? ben de beğenmiştim
Baktır bencede açlık durumun belli olur en azından ihmal etme sakın dönünce hallet hemen kuzum.Hic baktirmadim abla aslinda su sınavdan sonra baktirsam iyi olacak babamda seker hastaligi var
Evde adim atiyorum aslinda ama sinava çalışınca genelde masa basindaydim
Doğum günü hediyesi olarak kendim alacağım ablacımNe habersin canısı,ne oldu senin prona siyah olmuş
Yakınmı doğum günün,tam süper hediye alacaksın şimdi kendine ne güzelDoğum günü hediyesi olarak kendim alacağım ablacım
İyiyim sen nasılsın
Teşekkür ederim ablacim kizinada basarilar diliyorumBaktır bencede açlık durumun belli olur en azından ihmal etme sakın dönünce hallet hemen kuzum.
Azkaldı sınavada bol şansların olsun,kızımda girecek sınava bakalım
Çok sağol kuzum sınava girecek olan herkese başarılar olsun.Teşekkür ederim ablacim kizinada basarilar diliyorum
Ben de 3 çeşidini aldım tek ananaslıyı denedim cnm diğerleru duruyor dahaevet 101 de en iyi olan ananaslı.. naneli çikolatalı vardi en iyi ananaslı sevdim..:)
Bu cumaYakınmı doğum günün,tam süper hediye alacaksın şimdi kendine ne güzel
Bende iyiyim sağol sıcaklarla boğuşuyoruz burada.
Selam canımmselam kızlar herkesler nasıllar
Ay anam ayyy ne iştah var bizde yaaaPazartesi bende basliyorum tekrardan diyete yine 6 li rakamlara ciktim
Teşekkür ederim HanımcımO iş bende pastelfitim unutursan hatırlatırım hemencecik
Yemiyelim yaaa kızalım birbirimize, cıss diyelimBörek yemedim abla ama 2 defa pogaca yaptim
Doyma hissim yok bu hafta neler yemedim ki
Yemekten kalkıyorum aradan yarim saat gecmeden birseyler yiyorum
Hareketim azaldı gunde 3000 adimi zor atiyorum
Hepsi eklenince 60 i gormek zor olmuyor
Nekadar cokGünaydın canim iyi gidiyor simdilik bugun temizlik yapacağım ama
Günaydın pastelfitim
Günaydın canim
Bende cok kilo aldim hareketsizlikten
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Iyiyim canim sen nasilsinselam kızlar herkesler nasıllar
Pazartesi başlıyorum tekrardan ,hem adim atacağım hemde diyete bu halimi hiç sevmedimYemiyelim yaaa kızalım birbirimize, cıss diyelim
2-3 kilo kadar ama 6 li rakamlari görmek psikolojimi bozuyorNekadar cok
Kolay gelsin canimMisafirim var aksama evleri topladım yemeklere girisiyim
bende üçünü denedim :)Ben de 3 çeşidini aldım tek ananaslıyı denedim cnm diğerleru duruyor daha
Bir pakette 4.6 gr şeker var 3ü 1 arada da 11 gr canım yarıdan da az yani
Bu cuma
Teşekkür ederim aynen
Ben daha ısınamadım yakansızlık da var bi de regl yaklaşınca üşüyorum
Birkaç güne geçer bakalım
Selam canımmiyiyim, sen?
Emin ol yediklerini dikkat edersen emzirdigin içinde güzel kilo verirsin bol lifli gıdalar seçmelisin
Dikkat ediyorum genede pastelcim 1 kilo filan almışım bende,yaz bitsin başlayacm gene diyeteAy anam ayyy ne iştah var bizde yaaa
Teşekkür ederim Hanımcımsenin maşallahın var, o VKI nedir öyle ben de büyüyünce öyle olcam
Yemiyelim yaaa kızalım birbirimize, cıss diyelim
bende iyiyim canımBen de 3 çeşidini aldım tek ananaslıyı denedim cnm diğerleru duruyor daha
Bir pakette 4.6 gr şeker var 3ü 1 arada da 11 gr canım yarıdan da az yani
Bu cuma
Teşekkür ederim aynen
Ben daha ısınamadım yakansızlık da var bi de regl yaklaşınca üşüyorum
Birkaç güne geçer bakalım
Selam canımmiyiyim, sen?
iyiyim canım çok şükür bugünümüzeIyiyim canim sen nasilsin
Pazartesi başlıyorum tekrardan ,hem adim atacağım hemde diyete bu halimi hiç sevmedim
2-3 kilo kadar ama 6 li rakamlari görmek psikolojimi bozuyor
menun cok guzel o sondaki tatlilar olmasa tam super olurmus.Günaydııın
Dün
Kahvaltı -
Öğle
3 yk peynirli makarna
5 yk bezelye yemeği
1 kase çorba
Akşam
1 kase soğuk şehriyeli ayran çorbası
3 yk pilav
2 yk kavurma
3 yk sulu köfte
3 yk salata
1 tane haşhaşlı tatlı(çok uzun zamandır canım çekiyordu)
1 ince dilim tava böreği
2 top dondurma
Spor
Gün içi çok yorulduk akşam da misafir vardı geç kalktılar anca evi topladık vs ek spor yapamadım