Boşuna kendi anlatmaya çabalama, üvey anneyiz her daim hatalıyız, tüm hemcinslerimize göre bu böyle, kocanında öyle düşünmesi çok normal. Üveylikle ilgili pek çok konu açılmıştır ve çocukları herşeyden önce hep ben savunmuşumdur, benim hayat arkadaşımın da var iki evladı ancak gördüm ki kazın ayağı öyle değil. Siz kendinizi yırtsanız da kimseye anlatamazsınız ama o bacak kadar veletlerin sizin benim aklıma gelmeyecek dalavereleri çevirecek kapasiteleri var. En baş bahane psikoloji ve bunu dibine kadar kullanıyorlar. Benim de annem babam boşandı hem de ne boşanma 8 yıl birbirlerini yediler, eski kanunlar öyle pat deyince boşanılmıyor neler yaşadım ama kimsenin arkasından iş çevirmedim 6 yaşımdan 36 yaşıma kadar kimsenin canına girmedim psikolojim bozuk diye. Üvey anne olunca hedef tahtasına dönüyor insan, bilmeden mi evlendin bilmem ne bıdı bıdı... Evet bilerek aldık ama bizim görevlerimiz olduğu kadar babalarının da, evlatlarının da görevleri var, bunlarda unutulmasın. Her yükü, her anlayışı üvey anne tek başına taşımak zorunda değil, sende ana evladısın. Ezdirme kendini değmiyor hem de hiç hiç ... (Bu arada herkes ses kaydının suç olmasına takılmış, ülkenin yarısının içerde olması lazım o zaman bırakın bu detayları konu sahibinin anlatmak istediği çok korkunç ve insanın kendini aklayamadığı durumlar)