izinsiz ses kaydı suçtur.Suç işlediniz.5 yıla kadar hapis cezası var
Kizi tam ergenlik caginda ve anne babasinin ayriligi ona agir gelmiş olmali ayrica babasini sizden kiskaniyor olmali..
Siz ondan yasca buyuksunuz hatta annesi sayilirsiniz size kufretti diye sanki komsunuza hirslanir gibi hirslanmaniz ses kayitlari almaniz babasina dinletmeniz doğru olmamis kesinlikle..
Araniza mesafe koyup esinize sevmesin tamam ama saygi duymasini isterim kalbini kurmadan uyarir misin küfür etmesi hoş değil sonuçta demeniz yeterli gelirdi...
Ve bunu karakterinizle bagdastirmayin. Benim kuzenim babasinin yeni evli olduğu kadini görmedi bile ama her zaman nefret duyar belki çok iyibbir insan ama olgunlasmamis bir çocuk bunların hesabini yapamaz..
Keşke ses kaydı olayına girmeseymişsiniz ..Hiç hoş bir şey değl bu yaptıklarınız
Çok yeni evlisiniz ve bu kız 17 yaşında ,ergenlik çağında ..O yaşta size karşı saygısızlık yapması ya da abla dememesi bu kadar büyütülecek bir hata değil
Siz de 17 yaşında oldunuz ..Öz anneye bile ses yükselir ,tartışmalar olur o yaşta ..
Üzgünüm ben sizi hatalı buldum ...Evliliğinize,eşinize ve eşinizin kızına hiç şans tanımamışsınız ..
Çoook şans tanıdım arkadaşım kaydıda ben yapmadım yaşamayan bilmez kendimi ezdirdim durdum tepeme çıktılar
bir ses kaydı dinledim ve doğruluğunu anladım. Tam da bunları öğrendiğimde eşimle boşanma noktasına geldiğimiz ve sürekli herşeyden suçlandığım için bunun da etkisiyle eşime durumu söyledim
Yaşamayan bilmez demişsiniz ama ben de eşimin ikinci eşiyim ,iki tane 20 ve 16 yaşlarında kızı var .
Onlarda bana adımla hitap ediyorlardı benim uyarmamla eşim abla diyerek düzeltti her defasında ..
Yeni evliyiz biz de nisanda bir yıl olacak
Biliyorum çok zor ancak ses kaydını doğru bulmuyorum
Ben bir türlü kendimi ifade edemiyorum sanırım derdim bana abla dememesimi Allah aşkına? Ya lütfen iyi okuyun İKİ YÜZLÜLÜĞÜ ayrıca beni sevmek zorunda değil tamam ama saygı duymak zorunda bilinçsiz küçük bir çocuk değil ve kaçıncı kez söyleyeceğim bilmiyorum ama kayıt benim isteğime yapılmadı ya da ben yapmadım yapan kız da aynı yaşlarda kendince yalancı çıkmak istemediği için böyle bir şey yapmış çünkü önceden de hep uyarırdı beni ben kızardım ona lafı ağzına tıkar gönderirdim, getirdi dinletti yine eşime söylemezdim ama beni çok ezdiği için bi anlık sinirle söyledim ve zaten de sonradan keşke söylemeseydim diyorum konu sapmasın lütfen ben kayıt falan yapmadım
ben de ses kaydı alınmaması gerektigini, dinlemiş olasanız da esinizle bu sekilde direkt paylasmamanız gerektigini dusunenlerdenim.
ergenlikte kendi öz annelerine bile kotu bir dille karsılık verenler var, arkanızdan "salak aptal" vb. seyler kullanması hos degil ama malesef gencler begenmedigi dusuncelere karsı boyle karsılık verebiliyor...
hem diger komşu kızın sizin öbür genc kızla ilgilenmenizi kıskanmış olabilecegini dusundunuz mu?
en azından eşinize onun adını vererek hedef gostermeseymişsiniz iyiymiş. eger sizin kayıt aldıgınızı dusunmesin diye yaptıysanız o zaman kaydı hic paylaşmayacaktınız...
fakat anlamadıgım şu:
eşinizin suclamalarının nedeninin kızının doldurusu oldugunu mu dusundunuz de soylediniz?
ve bosanma noktasındaymışsınız, bunun kızından kaynaklı oldugunu mu dusunuyorsunuz? ya da kendinizin haklılıgını gostermek icin son çare olarak kaydı mı kullanmak istediniz?
Yorumun için teşekkür ederim, anne babası kız yeni doğduğunda ayrılçok basklar zaten sonraki süreçte babasının hayatına başkaları girmiş yani başka kadın tecrübesini defalarca yaşamış bitanesiyle 10 yıl birlikte yaşamışlar bi de ben çocuüa kesinlikle hırslanmadım eşim devamlı saçma saçma şeylerden beni suçlar haksızlık eder benim de hakikaten psikolojim bozuldu yani söylemekle bi nevi hep benimle uğraşıyorsun ama burun dibindekine bak demiş oldum amacım kesinlikle çocuğu kötü duruma düşürmek değil istesem daha önce de bir iki şey oldu eşime söylerdim ama dediğim gibi önemsemedim ama bana ettiği küfür hakikaten ağır benden film önerisi istemişti o kızdayken bende önerdim msjla "x senin önereceğin filmin a...na koyayım gerizekalı" ve daha bilimum çeyler anlatabiliyormuyum? Çocuk değil yüzüme gülüyor çok seviyor görünüyor ben de onu seviyordum kendi kardeşimi bikaç ayda bir görürüm bana geliğinde kardeşime gösterdiğim ilginin sevginin iki katını ona gösteririm kıskanmasın diye gelir sarılır öper durduk yere e bu ne o zaman? Ben yine de üzüldüm zaten söylediğime dediğin gibi söylemesem daha iyi olacakmış belkide
Bir de kaydı ben almadım yukarıda ki cvbımda bahsettim kimin aldığını
ne hedefi ne göstermesi sanki planlamışımda yapmışım gibi yorum yapmışsınız bir anlık sinirle söyledim ama keşke söylemeseymişim pişmanım gerçekten burada sizlerin gözünde suçlu oluyorum eşimin gözünde nasıl olmayayım? Kız çocuk değil 17 yaşında yani ne yaptığının farkında
Kaydı ben yapmadım onun yaşıtı olup bizim burada oturan ve her gün bana gelen bir kız yapmış daha önce de söylüyordu bişeyler inanmayıp geçiştiriyor bir de kıza kızıyordum, yalancı durumuna düşmemek için böyle bir şey yapmış.
Kaydı ben yapmadım onun yaşıtı olup bizim burada oturan ve her gün bana gelen bir kız yapmış daha önce de söylüyordu bişeyler inanmayıp geçiştiriyor bir de kıza kızıyordum, yalancı durumuna düşmemek için böyle bir şey yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?