Kaydı ben yapmadım onun yaşıtı olup bizim burada oturan ve her gün bana gelen bir kız yapmış daha önce de söylüyordu bişeyler inanmayıp geçiştiriyor bir de kıza kızıyordum, yalancı durumuna düşmemek için böyle bir şey yapmış.
Kız henüz çocuk. 17 yaş çok küçük bir yaş annesinin babasının boşanması,sizi babasıyla paylaşmak zorunda kalması gibi unsurlar da göz önüne alınınca,zaten dönemin vermiş olduğu dengesizlik ilerleyebilir..Diğer çocuğun da kendine durup dururken böyle bir misyon yüklemesi pek mümkün değil eşyanın tabiatına aykırı.Ses kaydını siz almasanız bile bir kişinin mahremini başka biriyle paylaşıyorsunuz son derece saygısız ve yine suç olan bir davranış,yani yapınız buna müsait.Babası birlikte iş çevirdiğinizi düşünmekte haklı.Sizi tanımıyoruz çocukla da herhangi bir bağımız yok ama bakın düşüncelerimiz sizin hatalı olduğunuz yönünde.Babasının kan bağı var o nasıl böyle düşünmesin?Kaç yaşında adama gel sen beni suçluyorsun ama bak 17 yaşındaki kızının ses kaydı var onu dinleteyim demek olgunluktan çook uzak bir davranış