• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laçka bir evlilik ve giderek artan abukluklar...

Kaydı ben yapmadım onun yaşıtı olup bizim burada oturan ve her gün bana gelen bir kız yapmış daha önce de söylüyordu bişeyler inanmayıp geçiştiriyor bir de kıza kızıyordum, yalancı durumuna düşmemek için böyle bir şey yapmış.

Kız henüz çocuk. 17 yaş çok küçük bir yaş annesinin babasının boşanması,sizi babasıyla paylaşmak zorunda kalması gibi unsurlar da göz önüne alınınca,zaten dönemin vermiş olduğu dengesizlik ilerleyebilir..Diğer çocuğun da kendine durup dururken böyle bir misyon yüklemesi pek mümkün değil eşyanın tabiatına aykırı.Ses kaydını siz almasanız bile bir kişinin mahremini başka biriyle paylaşıyorsunuz son derece saygısız ve yine suç olan bir davranış,yani yapınız buna müsait.Babası birlikte iş çevirdiğinizi düşünmekte haklı.Sizi tanımıyoruz çocukla da herhangi bir bağımız yok ama bakın düşüncelerimiz sizin hatalı olduğunuz yönünde.Babasının kan bağı var o nasıl böyle düşünmesin?Kaç yaşında adama gel sen beni suçluyorsun ama bak 17 yaşındaki kızının ses kaydı var onu dinleteyim demek olgunluktan çook uzak bir davranış

KomsunuZ olan 17 yasindaki bir kizla ne ortak yonunuZ var ki markete falan gidiyorsunuz?kizinin yaptigi baska bir konu da ben esinizin yerinde olsam ben de kizardim.

İnsanın biriyle markete gidebilmesi için kendiyle yaşıt ve ortak yönlerinin olması mı gerekiyor anlamadım?

Son düzenleme:
17 yasında ergenlikten asi davranan, uvey annesini sevmek zorunda da olmayan ve yine de size iyi davranmaya calısan bir kız cocuk degil, ne dedigini bilip akıllı olması gereken yaşta,
ama sizin evlenecek olgunluga gelmis yetiskin bir kadın olarak "anlık bir gaflete" kapılabilmeniz normal... öyle mi?

kimin yaptıgını soylemeniz eşinizin gozu donerse suc davası acabilmesine neden olurdu ki bu da hedef gostermektir. dusuncesiz davranmıssınız, uzatmayacagım. yorumumu da hic plan program diyerek yapmamışken yazdıgınız yanıt bile ofkeyle...
bence anlık sinirlerinize hakim olmayı ogrenirseniz cogu sorunu kolaylıkla aşarsınız.
i

Şimdi bakın ben eşime de söyledim küfür etmiş olmasına çok takılmıyorum aslında, konunun içeriğini anlatabilmek için belirtmeye çalıştım küfür mevzusunu, beni asıl endişelendiren ergenlik halleriyle ettiği küfürler değil yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlatması benim de görüştüğüm birine böyle rahatça hakkımda iftiralar atabiliyorsa aynısı ailesine ve eşime karşı da yapabilir bunun ergenlikle falan alakası yok biz de ergen olduk ama kimseye iftira atmadık ben onu her daim takip ediyormuşum odaya girdiğinde peşinden gidip ne yapıyorsun burda diye azarlıyormuşum basıyormuşum eşyalarımı ondan saklıyormuşum aldığında azarlıyormuşum.. tam tersi hiç karışmam asla peşinden falan gitmem hoş tutmak için elimden geleni yaparım bi eşyamı alır aylarca getirmez sesimi çıkarmam bunları babası da bilir erkek arkadaşlarını anlatır babasına söylemem hala da söylemedim ve söylemeyeceğim de ama benim bütün bu iyi niyetime rağmen arkamdan bu şekilde konuşması beni tedirgin etti ve eşime söylemeye iten nedenlerden biri de buydu çünkü şimdiden eşim bunları bilmezse Allah muhafaza ilerde daha büyük iftiralara maruz kalabilirim

sinir konusunda size hak veriyorum o kadar baskı altındayım ve o kadar diken üstünde hissediyorum ki sinir patlamaları yaşamaya başladım psikolojim giderek bozuluyor ve bu sitede fark ettim kendimi ifade etme sorunu yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar dün eşim kızıyla konuşmaya gitmiş benim haberim yoktu, kızı mesajla benden özür dileyip iftira konusunda neden öyle konuştuğunu bilmediğini ve çok üzgün olduğunu söyleyip özür diledi bende ona olabildiğince yumuşak davrandım affettim ve konu kapandı yorum yapan herkese teşekkür ederim.

i

Şimdi bakın ben eşime de söyledim küfür etmiş olmasına çok takılmıyorum aslında, konunun içeriğini anlatabilmek için belirtmeye çalıştım küfür mevzusunu, beni asıl endişelendiren ergenlik halleriyle ettiği küfürler değil yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlatması benim de görüştüğüm birine böyle rahatça hakkımda iftiralar atabiliyorsa aynısı ailesine ve eşime karşı da yapabilir bunun ergenlikle falan alakası yok biz de ergen olduk ama kimseye iftira atmadık ben onu her daim takip ediyormuşum odaya girdiğinde peşinden gidip ne yapıyorsun burda diye azarlıyormuşum basıyormuşum eşyalarımı ondan saklıyormuşum aldığında azarlıyormuşum.. tam tersi hiç karışmam asla peşinden falan gitmem hoş tutmak için elimden geleni yaparım bi eşyamı alır aylarca getirmez sesimi çıkarmam bunları babası da bilir erkek arkadaşlarını anlatır babasına söylemem hala da söylemedim ve söylemeyeceğim de ama benim bütün bu iyi niyetime rağmen arkamdan bu şekilde konuşması beni tedirgin etti ve eşime söylemeye iten nedenlerden biri de buydu çünkü şimdiden eşim bunları bilmezse Allah muhafaza ilerde daha büyük iftiralara maruz kalabilirim

sinir konusunda size hak veriyorum o kadar baskı altındayım ve o kadar diken üstünde hissediyorum ki sinir patlamaları yaşamaya başladım psikolojim giderek bozuluyor ve bu sitede fark ettim kendimi ifade etme sorunu yaşıyorum

Boşuna kendi anlatmaya çabalama, üvey anneyiz her daim hatalıyız, tüm hemcinslerimize göre bu böyle, kocanında öyle düşünmesi çok normal. Üveylikle ilgili pek çok konu açılmıştır ve çocukları herşeyden önce hep ben savunmuşumdur, benim hayat arkadaşımın da var iki evladı ancak gördüm ki kazın ayağı öyle değil. Siz kendinizi yırtsanız da kimseye anlatamazsınız ama o bacak kadar veletlerin sizin benim aklıma gelmeyecek dalavereleri çevirecek kapasiteleri var. En baş bahane psikoloji ve bunu dibine kadar kullanıyorlar. Benim de annem babam boşandı hem de ne boşanma 8 yıl birbirlerini yediler, eski kanunlar öyle pat deyince boşanılmıyor neler yaşadım ama kimsenin arkasından iş çevirmedim 6 yaşımdan 36 yaşıma kadar kimsenin canına girmedim psikolojim bozuk diye. Üvey anne olunca hedef tahtasına dönüyor insan, bilmeden mi evlendin bilmem ne bıdı bıdı... Evet bilerek aldık ama bizim görevlerimiz olduğu kadar babalarının da, evlatlarının da görevleri var, bunlarda unutulmasın. Her yükü, her anlayışı üvey anne tek başına taşımak zorunda değil, sende ana evladısın. Ezdirme kendini değmiyor hem de hiç hiç ... (Bu arada herkes ses kaydının suç olmasına takılmış, ülkenin yarısının içerde olması lazım o zaman bırakın bu detayları konu sahibinin anlatmak istediği çok korkunç ve insanın kendini aklayamadığı durumlar)

Son düzenleme:
Boşuna kendi anlatmaya çabalama, üvey anneyiz her daim hatalıyız, tüm hemcinslerimize göre bu böyle, kocanında öyle düşünmesi çok normal. Üveylikle ilgili pek çok konu açılmıştır ve çocukları herşeyden önce hep ben savunmuşumdur, benim hayat arkadaşımın da var iki evladı ancak gördüm ki kazın ayağı öyle değil. Siz kendinizi yırtsanız da kimseye anlatamazsınız ama o bacak kadar veletlerin sizin benim aklıma gelmeyecek dalavereleri çevirecek kapasiteleri var. En baş bahane psikoloji ve bunu dibine kadar kullanıyorlar. Benim de annem babam boşandı hem de ne boşanma 8 yıl birbirlerini yediler, eski kanunlar öyle pat deyince boşanılmıyor neler yaşadım ama kimsenin arkasından iş çevirmedim 6 yaşımdan 36 yaşıma kadar kimsenin canına girmedim psikolojim bozuk diye. Üvey anne olunca hedef tahtasına dönüyor insan, bilmeden mi evlendin bilmem ne bıdı bıdı... Evet bilerek aldık ama bizim görevlerimiz olduğu kadar babalarının da, evlatlarının da görevleri var, bunlarda unutulmasın. Her yükü, her anlayışı üvey anne tek başına taşımak zorunda değil, sende ana evladısın. Ezdirme kendini değmiyor hem de hiç hiç ... (Bu arada herkes ses kaydının suç olmasına takılmış, ülkenin yarısının içerde olması lazım o zaman bırakın bu detayları konu sahibinin anlatmak istediği çok korkunç ve insanın kendini aklayamadığı durumlar)

Hislerime tercüman olduğunuz ve anladığınız için çok teşekkür ederim burada ses kaydı suç diyenlere gülüyorum sadece sanki siyasi bişey var ortada yada ne bileyim mahkemelik bi durum var... komik yani neyse yaşamayan bilmez derim hep ama siz resmen beynimin içine girip söylemek istedekilerimi yazmışsınız:36:

Back