- 23 Ocak 2008
- 4.066
- 1
evet bayılırım sebze yemeklerine cokacimcoook cokacimcoook
evet cnm bnde çk severim sebze yemekelrini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bayılırım sebze yemeklerine cokacimcoook cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3
mayalı dinlenmiş beze el ile açılıyo.içine,et,soğan,domates yeşil biber ve maydonozdan hazırlanan çiğ harç konuluyo.uzunlamasına metrelerce uzatıyolar,yani hamur incecik oluyo.odun ateşinde ağır ağır pişiyo.sıcacık harike etlekmekler hazır oluyo.gelsen de ben sana yedirsem.başka bişey yemezsin
Allah kabul etsin canım....bende haftaya başlarım inşllh
1.si şehriye haşlandıktan sonra makarna gibi yağlanıyomu tencerede 2.si şu mısır haşlanmış mısırmı oluyo
Allah kabul etsin canım....bende haftaya başlarım inşllh
sahur ve iftar bölde hep takip ettim sizi ordan öğrendim bndeeezemuszemus
sahur ve iftar bölde hep takip ettim sizi ordan öğrendim bndeeezemuszemus
kaydirigubbakcemile3
mayalı dinlenmiş beze el ile açılıyo.içine,et,soğan,domates yeşil biber ve maydonozdan hazırlanan çiğ harç konuluyo.uzunlamasına metrelerce uzatıyolar,yani hamur incecik oluyo.odun ateşinde ağır ağır pişiyo.sıcacık harike etlekmekler hazır oluyo.gelsen de ben sana yedirsem.başka bişey yemezsin
ismi etkileyici değildi ama anlatıncaakaydirigubbakcemile3
çok şey öğrendim bende ordan
ah kızlar sormayın.ben daha bu yaşıma kadar bi gün borç tutmadım.atmışbirlerim de var.benim bi yıl oruç tutmam lazım sanırım.ama sigara yüzünden dayanamıyorum.ramazanı Allah kabul ederse kendimi zorlaya zorlaya tutuyorum da borçlarımı tutamıyorum.şu illetten bi kurtulsam hayırlısıyla
ah kızlar sormayın.ben daha bu yaşıma kadar bi gün borç tutmadım.atmışbirlerim de var.benim bi yıl oruç tutmam lazım sanırım.ama sigara yüzünden dayanamıyorum.ramazanı Allah kabul ederse kendimi zorlaya zorlaya tutuyorum da borçlarımı tutamıyorum.şu illetten bi kurtulsam hayırlısıyla
salatanın içinde başka bişi yok mu.mısır ve şehriye.garnitür koysak olur mu
ben koymuştum turşuda koymuştumsalatanın içinde başka bişi yok mu.mısır ve şehriye.garnitür koysak olur mu
dimi çk hoş tarifler bilgiler vardı mönülerr.... hihoyyytmesela patates çorbası vrdı onuda denedim kociş çk beeğndi ama bnm damak zevkime göre olmadı.......
tamam canımyok yok cnmcm yağlanmıyo haşlıyosun sadece mısı konserve mısırda olur bn kaynatmış olduğum mısırdan sıyırıpta katmıştım taze taze dene bak çk gzl oluyor...
hoşuna gitti dimiiiiii delikafadulden
ben koymuştum turşuda koymuştum
evet bende yaptım patates çorbasını....çok güzel oldu 30 gün boyunca hep çorba yaptım ramazanda