- 16 Ekim 2022
- 56
- 38
- 28
- Konu Sahibi melekizzzzzki
Arkadasim merhaba ben başından çok şey yaşamış birisi olarak. Eşim her defasında bana seni istemiyorum diye sınırlı söylüyordu sonra şiddette döndü. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bende bu surecteyken hamilelik yaşadım sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendim iyiki de kimyasal gebelikmis .hamile olduğumu öğreniyorum tabi ailemi aricam soylicem sancılı bir süreç izin vermiyordu ya sabır çekiyordum . Bir gece lekelenmelerim vardı annemi aradım böyle böyle dedim annem korkma yerleşme kanamasıdir o dedi hemşire teyzem var gelen kanamaya kadar attım oda korkma dedi sabaha muhakkak doktora git dedi . Herneyse bir baktım bu kanama kirmizi olmaya başladı yoğun gelmeye başladı şiddetli bir ağrı duramıyorum çalıştığı kahvehane tarzı cafe tarzı bir yer var oraya gittim sahibi zaten biliyor tanıyor abi izin verdim kötüyüm kanamam var arabaya bindik doktora gittik kese olusmadigi için bişey diyemezler kan değerinden anlicakalr kan sonuçlarında 2 saati bulur dedi biz tekrar bindik arabaya binerkende söyleniyor bana sen beni gozetlemeyemi geliyosun bilmem ne senin aslinda hiç biseyin yok diye nasıl bagriyor bende bir anlık sinirle kes sesini kanamam var açıp gostereyim mi dedikten hemen sonra kafamı dikiz aynasını vurdu başladı gitmeye ben bağırıyorum bırak inicem diye sacimdan tutuyor arabandan kapıyı acip atlicam.diyorum vuruyor kafama en sonunda ben kolumu bulurken bir şey içimden lop diye bir parça gibi böyle yoğun bir balon patlar gibi anlatamam bu duyguyu hissi ama bir anda kanlar boşaldı ve ben ozaman o halimle kanlar akarken sokaklarda kaldım yolda siginicak bir market ararken o halimke akkimda olan tek şey bu adamın evladima bir baba olamicagini ben o an kimyasal gebelik ecirdigimi bilmiyordum öyle kötü oldum ki yani diyeceğim bana eş olamayan birisi asla baba olmaz ailesine asla laf kondurmuyrodu sana bundan bunu yapıyorsa sakın isteme ben çok pişmanım sen de bu hataya dusme kardeşimMerhaba bende 5 aylık evliyim ve 1 aylık hamileyim düşük tehlikem var ama eşimle evlilgin başından beri sözlü tartışma yaşıyorduk bebek icin kredi kartını aldım onun ama gösterdim alırken doktor kontrolune gidicegim icin ordan bi sürtüşme başladı telefonda bende dolmuştum hakaret ettim ona ve ailesine oda boşanalım dedi benim eşyalarım baba evine getirildi toplanıp cuma günü davayı acıcam cekişmelimi anlaşmalımı istiyorsun dedi bende bebege üzülüyorum ve babasıyla büyüsün istiyorum en azından doguma kadar ama kabul etmiyor bebegi istemiyorum kürtaj ol diyor makhemede napabilirim