Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burayı niye görmedim ki.şimdi oku oku sıkılırım.ama senin irmikli bisküvi tatlını gördüm bozo
bozo sen bildiğin ve denediğin tarifleri yazsana yemek tarifleri bölümüne
bende kasım annelerine doğumla ilgili soru soruyodum malum haftalarımız yakın hatunlarla
akrep mi olcak yoksa.cinsiyeti belli olmuştur.kız mı erkek mi:1ninca:
canım çok dikkat et.kış çocuklarını ne çok terleteceksin ne de üşüteceksin.terleyince ya da üşüyünce bronşit olabiliyo.benim büyük öyle oldu.sıkı giydir çocuğu diye tutturdular kaynanayla annem.çocuk terden bronşit oldubelkide ama doğum tarihi iin erken diyolar kasımda olursa yay olmazsa akrep cinsiyet tabi belli kızım olacak inşallah:Saruboceq:
canım çok dikkat et.kış çocuklarını ne çok terleteceksin ne de üşüteceksin.terleyince ya da üşüyünce bronşit olabiliyo.benim büyük öyle oldu.sıkı giydir çocuğu diye tutturdular kaynanayla annem.çocuk terden bronşit oldu
hoşçakal canım.kızlar ben de çıkıyorum.hepinizi çok sevdim.görüşmek üzereŞenizAllah korusun evet evet ortasını tutturmak lazım ben çıkıyorum hayırlı akşamlar görüşmek üzerevereliniortak
Napıyorsunuz canlar yine olmadı yepyeni bir aya yepyeni umutları bekleyeceğim
Bilmukabele Bebeğimiz ..Nasıl geçiyor taze annecik ..
Napıyorsunuz canlar yine olmadı yepyeni bir aya yepyeni umutları bekleyeceğim