- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
neden kaldırıldı bilgin varmı bozo
bilmiyorum ki neden kaldırdılar mirmirmirmirfisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden kaldırıldı bilgin varmı bozo
dizim başlıyana kadar takılıyım size :hulya:
dizim başlıyana kadar takılıyım size :hulya:
evet canım:)hoşgeldin funda yedinmi yemeğini doyurdunmu ecrinimizi
bilmem bakın yokkkneden kaldırıldı ki :1shok:
ne yapmış kız kaynanan.iyi bişey mi yoksa:kedi:
ne yemeğiniz vr bakalım akşama ayy bu yemek derdi vrya öldürüyor öldürüyor.......
evet canım:)
bilmem bakın yokkk
patiz yemeği yapmış fasulyeli öğlen için atıştırmalık yapmış yanında yoğurt yedim cacık yedim
ayy benim dünden karnıbaharım var yanına da pilav yaparım yeter yorgunum zaten
ohhh afiyet olsun cnmcm yarasın minişimize
bakın ben kızartma yapayım diyodum karışık kızartma ama tiritli yanına plav bide hazır çorba ohhhh bide ayrannn bide salata
amin bool bol yoğurt bol bol sütt meyve sebze:lepi:
kızartam hiç yapmıyorum çok yağlı oluyor...şu bir kaşık yağla kızartma yapan fritz varya onu almak istyrm
ne yemeğiniz vr bakalım akşama ayy bu yemek derdi vrya öldürüyor öldürüyor.......
ayy canım tersine sizinkideohh yemede yanına yat ya bnde çk istiyorum kızartma yapmak ama kociş bnden önce eve gittiği için pek zamanım fırsatım olmuyor....
ye ye tabi cnm özellikle yoğurt süt cevizzz sen dha iyi biliyosundur balık....çok çok ye kilolarda nsl olur snr abilmy da olsun ye sennnn
kızartam hiç yapmıyorum çok yağlı oluyor...şu bir kaşık yağla kızartma yapan fritz varya onu almak istyrm
ohhh ne güzel yemekler bunlar.olsada yesek.ben akşama etliekmek yaptırıcam.eti çıkardım.fundacım Allah bebeğini sağsalim kavuştursun sana