- 6 Mart 2009
- 3.835
- 0
benim menümdede çorba bezelye ve pilav var :lepi:
oh oh ne güzel valla hepsini yemişş gibi oldum heezemuszemuscokacimcoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım tersine sizinkide
evet yiycem yiycem doğurur doğurmaz yememi azaltıcam yine süt felan içicemde kiloda vericem inşallah:Saruboceq:
ooooo konyanın meşhur etli ekmeği ne güzel
şehriye salatası nasıl oluyo hiç duymadım desem yeridirevet onu bnde duydum...bu arada meşhur şehriye salatasını yptm gayet hoşşş oldu zemuszemuszemuszemus
ohhh ne güzel yemekler bunlar.olsada yesek.ben akşama etliekmek yaptırıcam.eti çıkardım.fundacım Allah bebeğini sağsalim kavuştursun sana
gel sana da yaptırayım canım.sen nerdesin bu aradakaydirigubbakcemile3
oo seninkide çk gzl cnmm...sebze yemekleri
ohhh ne güzel yemekler bunlar.olsada yesek.ben akşama etliekmek yaptırıcam.eti çıkardım.fundacım Allah bebeğini sağsalim kavuştursun sana
evet onu bnde duydum...bu arada meşhur şehriye salatasını yptm gayet hoşşş oldu zemuszemuszemuszemus
gel sana da yaptırayım canım.sen nerdesin bu aradakaydirigubbakcemile3
ne güzel.ben bursaya gittim çok gezmedim ama güzel bi şehir.beğendim.orda iş dolayısıylamı kalıyosunuz canımuzağım bursadayım ama konyalıyım
şehriye salatası nasıl oluyo hiç duymadım desem yeridir
aminnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ya cnm öyle valla öncedende cmrtesi işe bn gdrdm koca yatardı çalışmıyodu şimdi ikimizde evdeyiz gerçide
bak canım çekti yarın yapıyım onu da
ayy oruçken ne rahat ya şimdi habire yemek yemek istiyorum temizliğim bitsin 6 gün oruçlar varya onları tutucam 5 günde borcum var zaten
cnmcm 1 bardak şehriyeyi kaynar suda haşlıyosun makarna gibidaha snra yoğurt az mayonez mısır tuz karıştırıyosun üzerine nane dere otu isterden pul biber fln serpiyosun çk hoş oluyo mısır la şehriye çk uyum sağlıyorbnde kkdan öğrendim bozoda yapmıştı sanırımda bnde yaapyım ddm gaeyt hoş oldu
mayalı dinlenmiş beze el ile açılıyo.içine,et,soğan,domates yeşil biber ve maydonozdan hazırlanan çiğ harç konuluyo.uzunlamasına metrelerce uzatıyolar,yani hamur incecik oluyo.odun ateşinde ağır ağır pişiyo.sıcacık harike etlekmekler hazır oluyo.gelsen de ben sana yedirsem.başka bişey yemezsinetli ekmeği nasıl oluyo vay konyalılarrrrr bizdede konyalı var ama duymadım hiçCADIARZU
ben bugün başladım borçlarımı tutmaya darısı başına bozom
evet yaptım çok güzel oluyorrrrdelikafaduldensırnaşık şey
cnmcm 1 bardak şehriyeyi kaynar suda haşlıyosun makarna gibidaha snra yoğurt az mayonez mısır tuz karıştırıyosun üzerine nane dere otu isterden pul biber fln serpiyosun çk hoş oluyo mısır la şehriye çk uyum sağlıyorbnde kkdan öğrendim bozoda yapmıştı sanırımda bnde yaapyım ddm gaeyt hoş oldu
ne güzel.ben bursaya gittim çok gezmedim ama güzel bi şehir.beğendim.orda iş dolayısıylamı kalıyosunuz canım