- 2 Ekim 2019
- 221
- 104
- 34
- Konu Sahibi melekizzzzzki
Hayret içinde okudum. Öncelikle ailenize söyleyin ve bir avukat mutlaka tutun. Sizden mal ve eşya kaçıramaz. Hukuken bu mümkün değil boşanma sırasında hakimden eşyalarınızı alamadığınızı kendisinin mal paylaşımına yanaşmadığını mutlaka beyan edin ki hakim darp raporu neticesinde sizden taraf olacaktır. Eşyalar yasalara göre eşler arası paylaştırılır. Vermesin mahkemede vermek zorunda kalacak. Ayrıca ağzından bir itiraf almanız da mahkemede işinize yarayacaktır. Kendisine bir mesaj atın." Bana takılan altınlarımı ve çeyizlerimi istiyorum" diye. Bu kadar öfke kontrolü problemi olan bir eş mutlaka size vermiyorum gibi bir yanıt verecektir. Yazışmayı whatsapp üzerinden yapın ve ekran görüntüsü almadan önce mutlaka numarasını silin. Numarası görünür bir şekilde ekran görüntüsü almanız gerekiyor mahkemeye delil olarak sunabilmek için. Kendisi hakkında uzaklaştırma kararı da çıkarın bunlar hem güvenliğiniz için hem de delil niteliğinde sayılır.İşte sorun şu ki beyaz eşyalarımı ceyizimi vermiyorlar ailem.onlara dediki bız nehirde istemiyoruz sadece kızımın çeyizi beyaz esyalari yemin ederim ama onlar boşanmayı bile siz açın diyorlar bugecede daninin kuyruğu koptu ilk önce boşanma sonra eşya dediler bende artık bir anda patlayıp bağırmaya başladım telefonda kayinperime şimdide eşim olucak insan çekişmeli boşanma açın diyor bir yandanda bana tehtitleri yagdiriyor . Sanki kendisi beni evden kovmamis ta dovmemis gibi kayinperdim şerefsizi ailemi kiskitiyorki babam onlara bagrinsin küfür etsin bilmiyorum arkadaşım bazen nefes almak istemiyorum şuan öyle bir psikojideyim ki sanki tek kurtuluş var olmamam oysa sadece bir yuva istedim ben akşam yemekleri yiyip bir ailem olsun istedim ailemelirimze gidip gelmek istedim bayramalrda o eski evliliklerde istedim sadece