Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esengülüm sanada günaydin canim..Şeniz nasilsin
yok gitmedim 11 de gidcem...ne haberi aldın kız ravza hayırdır
kizlar dun gorumcemle konustum hamileymis :sinifsinif:normalde bu habere ucmam gerekir cunku onu cok seviyorum ama icimde fesatlikli desem bisey olustu niye ben mutlu olamadim bu habere .hemde evleneli 1 sene bile olmadi daha aglayasim geldi vallahii .allahim tamamini erdirsin ama kiskandim galiba cokk kotu oldum elim ayagim kalkmiyoo n bilim cok kotu bir huyum oldu niye boyle oldum ben kii:1shok:kendimden utandim biran:kedi:
gitmesi güzel de dönmesi hiç güzel değilooo iyi daha var 11 ekaydirigubbakcemilene gzl ailenin yanına gtceksin insna tuhaf olur....:gitme:
günaydın kızlarr
kizlar dun gorumcemle konustum hamileymis :sinifsinif:normalde bu habere ucmam gerekir cunku onu cok seviyorum ama icimde fesatlikli desem bisey olustu niye ben mutlu olamadim bu habere .hemde evleneli 1 sene bile olmadi daha aglayasim geldi vallahii .allahim tamamini erdirsin ama kiskandim galiba cokk kotu oldum elim ayagim kalkmiyoo n bilim cok kotu bir huyum oldu niye boyle oldum ben kii:1shok:kendimden utandim biran:kedi:
nevzat o an yanimd olsaydi bogabilirdim sanirim bide ifra 5 dakika kala aradi haber verdi .ballandira balllandira insan dusunur bunlar bebek icin ugrasiyolar v.s degilmi amacanım bu kıskançlık değil ynı durum bende de var şimdi gidnce eltimin kocamn karnını görücem
canim sanada gunaydin... kusurabakma son anda gordum seniii:kedi:günaydın kızlarr
günaydın kızlar, nasılsınız
canım bu kıskançlık değil ynı durum bende de var şimdi gidnce eltimin kocamn karnını görücem
canim gunaydin hosgeldinngünaydın kızlar, nasılsınız
kızlar kıskançlık değil :gitme: oluyor malesef.böyle bi duygu yaşıyoruz.ben şimdi bayramda iananın kimseyi görmek kimseye gitmek istemiyorum.bide bayram sonrası ekimin 25 i ablamın düğünü olcak tüm şehirler arası akrabalarda gelicek onlarda sorucak mafoldumben Allahım dayanma gücü versin hepimize...