Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyledir sağolsun sahura bile kalkma ben akşamdan yer yatarım diyo ama akşama kadar çalışıyo kıyamıyorum ben yine kaldırıyorum gece
geçmiş olsun gaz sorunu da kötü ya bebek çok huzursuz oluyor
ben bi hasta olıyım benimki de aynen böyle..hamile olıyım düşünemiyorum yerimden kaldırmaz artıkkaydirigubbakcemile3
karşı komşudada duadan sonra iftar verceklermiş sabah beri yemek yapıyolar evin içine kadar girdi kokular zaten fena oluyorum bir taraftanda burnum radar gibi ne pişirdiklerini anlayabiliyorum canım istiyo töbe töbe ne biçim şey bu ya
dr bana sölemedi bişi
korunmuom zaten salak gibi spermler daha ii olur die düşündüğüm için iğneyi vurdurana kadar ilişkiye girmiodum bide yumurta iğnesiz çatlamadı ilk ay
cnm bnm ilacı içtiğin sürede korunmana grek yok zztn iğneden snra drun ilişki tarihleri veriyor sana:sinifsinif:
ilk ay bu gaz yüzünden kolik başladı.çok kötüydü.bebek kendi belirlediği bir saatte ama hergün aynı saat hiç şaşmıyor 3 saat aralıksız ve hiçbir nedeni olmayan ağlama krizine giriyor.o dönemde her türlü şeye alıştı.kucakçı oldu,ayakta sallanmaya alıştı,...
İnşallah sen böyle bir sorun yaşamazsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/294304-okuyun-gorun-allah-nelere-kadir.html
buna baktınız mı kızlar adetm bitsin deniycem bnde
tülayın dedikleri doğru ona dikkat edin yeter zaten sperm tahlillerinde de 5 günden fazlasını kabul etmiyolar
zor gelmiyosa kalk tabi sevap alırsın hem onun sayesinde
ilk ay bu gaz yüzünden kolik başladı.çok kötüydü.bebek kendi belirlediği bir saatte ama hergün aynı saat hiç şaşmıyor 3 saat aralıksız ve hiçbir nedeni olmayan ağlama krizine giriyor.o dönemde her türlü şeye alıştı.kucakçı oldu,ayakta sallanmaya alıştı,...
İnşallah sen böyle bir sorun yaşamazsın.
evet ben bunu okuduktan sonra çok etikilendim 2 ay önce kendim okumuştum 4444 dü
heh iştee ben zaten korunmuom dr ilişki önerene kadarda ilişkiye girmiodum ah ahhh
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/294304-okuyun-gorun-allah-nelere-kadir.html
buna baktınız mı kızlar adetm bitsin deniycem bnde
cnm bnmmmm isteyiver azcık kızzz canında nsl çekmiştir şimdiiiturkbayragi
akşama gitçem ya kısmetse duadan sonra iftar azcık sabredeyim
bakın kızlar sizde olunca görceniz hiç olmadık kokuları alıyosunuz cam kapı kapalı olsa bile komşunun pişirdiği yemeğin kokusu bile geliyo burnuma eşim ben bişey duymuyom diyo ama ben duyuyom