Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
goncam zaten adet bittikten sonra 10 gün ilişki olmuo malum ilaç kullanıpta dr talimatına göre ilişkiye girioz
goncam zaten adet bittikten sonra 10 gün ilişki olmuo malum ilaç kullanıpta dr talimatına göre ilişkiye girioz
ah ah o tıkanıklıgı bilseydim simdi bunlar basıma gelrimiydi 6 sene önce apandistim patladı ame tam temizlememişler oda tüpü tıkamıs ne bileyim bilsem once film cektirip tüpü actırıp ole denerdim cocuk yapmayı bunca eziyeti cekemzdim ne yapalım yasamam gerekiyomus demek ama 8 ay olmadı bn biliyodum bir sorun var die esim daha erekn dedi doktorlarda 1 sene bekle ole dedi kısmet
vursaydın kafasına bitane:mymeka:
hoşgeldin suzancım
canım sen dr un dediği güne kadar ilşkiye girmiyomusunn ???
10 gün içinde o spermlerin kalitesi düşmüyor mu canım.dr mu dedi adetten sonra ilişkiye girme diye.bence bu işte bir yanlışlk var.
bana hiç kötü gelmiyor tadi alıştımyeme bizi taatlım dün aksam içtim ama ne fena bişeydi o ah ah nelere katlanıyoruz saatlerce kokusu gitmedi sanki agzımdan ama su birgercek sıcak içince hepten kötü ılık yine iyi
merhaba ben geldim
olsun aşkım herşeyde bi hayır vardır senin durumunda olan ve peşpeşe hamile kalan bisürü hikaye sahibi insan var burda araştır görüceksin.....:teselli:
canım sen dr un dediği güne kadar ilşkiye girmiyomusunn ???
10 gün içinde o spermlerin kalitesi düşmüyor mu canım.dr mu dedi adetten sonra ilişkiye girme diye.bence bu işte bir yanlışlk var.
cümleten hb kızlar.dün aşımı oldum kolum feci ağrıyor:bbo:
bencede canım buna şükürtabi cnm vardır herseyde bir hayır ALLAHDAN GELENE BİŞEY DİYEMEYİZ BİZE GÖRE KÖTÜ AMA KİMBİLİR KANGİ SERRİ KOVDU BU BİLİNMEZ
biri beni burdan kaldırsın ütü yapçam yemek yapçam pazara gitçem ne güzel oturuyom
ama sizi bırakamıyom napıyım
tembelim işteeee
cümleten hb kızlar.dün aşımı oldum kolum feci ağrıyor:bbo:
esra belki senin için uygun günler o 10 gün içinde geçiyor eminmisin öyle olduğuna
banada tuhaf gelid ve o yüzden hiç yorum yapmadım kızlar normal diil dimi