tabi bünye bebeğe alışma aşamasındaydı sende ve sürekli böğğ ettiğin için bünye göçtü burada hava hala sıcak benim ayaklarım buz gibi geçen haftadan beri üşüom
ayaklarını sakın üşütme çok önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi bünye bebeğe alışma aşamasındaydı sende ve sürekli böğğ ettiğin için bünye göçtü burada hava hala sıcak benim ayaklarım buz gibi geçen haftadan beri üşüom
canım bi yerde duymuştum ağzına nar suyu damlattınmı
kızlar bende gideyim az uzanayım görüşürüz sonra
dikkat et kendine kuzummm bebişimize iyi bakk bu gece bak bize dua etmeyii unutmuyosun lmaz: öpüyorumm görüşürüzz Şeniz
sağol tülaycım dedimya toplulukta edicem hemde Allah kabul etsin şimdiden
suzan sana linki arıodum buna bi bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html
azcık zeytin yağ sürsene ona suzan
yüzüme sııtıpta günde 5-6 defa yapmasını özledim. :gitme: İnşallah ilaçlarla düzelir.ayyy kıyamam ona yaaaa
canı yanıyo demekki
selam kızlar nasılsınız öncelikle tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:suzancım çooook geçmiş olsun inşallah inşallah en kısa zamanda kaka problemi hallolur
sağol canım İnşallah en kısa zamanda düzelir.
bozocum çooook geçmiş olsun bidahakine inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin:)
senin hamilelik nasıl geçiyor bakalım.kızımız iyi mi?