Kz Anneleri gelin bizde coalm

kız manyak zate bugün yüzemez.hatun çalışıyor daha.nasıl yüzsünki.

:roflol::roflol:
AŞK BÖCÜĞÜ DAĞILMIŞ ŞEKERR.....

beni denizin ortasında sanıyooo akşamdan kalma seniiiiinaniknanik

sanırım hayatım.
baksana daha kendine gelememiş.bu böyleyse enişteyi hiç düşünemiyorum ben rosemcim
.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bu sefer hiç şüphem yok 2. yeğen geliyor bize.
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlar kelime düşmesi olmuş _ kıskancım bugün _ bugünü kasteddim ben bugün kıskancım ooooo sizede laf anlatmak kim geceden kalma bilmem

kızlar kelime düşmesi olmuş _ kıskancım bugün _ bugünü kasteddim ben bugün kıskancım ooooo sizede laf anlatmak kim geceden kalma bilmem

hade hadee benim kso mm gecedende kalır 3G nin başında daa kalır ayrılamazzzzz

nazlı hatun seniiiii
zemuszemus+:kedi:+:umursamaz:=kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol:

ben gece kuşuyum akşamda kız uyutmadı ama kocişle delürdük ama kız yüzünden muzurluk ertelendi :)))

ben bilmem ben bilmem.
bize söyleyene kadar sen kendine bak.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aaaaa delüler banamı sardınız bugün bakın demedi demeyin uykum var yakarım adamı savulun lennnnnnnnnn

aaaaa delüler banamı sardınız bugün bakın demedi demeyin uykum var yakarım adamı savulun lennnnnnnnnn

bak bu uykusuzda kalmış hayatım.
yok kız uyumamış falan.yemezlerrrrrrrrrrrrrrrrr.

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hahayyytt kimsde bişey yapamaz bu gün banaaa hayatımmm......zemuszemus
keyif gıcırr çok şükürr..Aşkım beni bekliyooo gidim eve beni attaa götürecekkkopuyorumnanaktan

aman sümüklü git banane git kıskanmıyom ( çatırtıyı duyan varmı)

aman ebrum sus şef duymasın oklavayı kapacak şimdi geç kaldı zaten

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::sm_cool::sm_cool::içelim::içelim::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay ben daha ne diyim kiiiiia.s:roflol:

hatun tatile çıkıyor.sen bugün topiği yıksan başına onun umurunda olmaz.
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam kızlarrrrrrrrr nasılsınızz ben çok yorgunumm camları sildimm şimdide tüller çıksın makinadan ütüleyip onları takıcam offf offff -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

selam canım.hoş geldin.kolay gelsin sana.tabi tatil yaptın şimdi acısını çıkarıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…