Kz Anneleri gelin bizde coalm

aa hayatım benim koca kızım hala benle yatmaya bayılıyorr babası nöbete kalıncaa nasıl bayılıyor bir bilsennnn nasıl yatıcaz annee diyoo bende pışıy pışıy diyorum bayılıyooo bebekleşiyo hemenn:ecrin_bebek:

ayy özledim yavrukuşumu yaa:gitme:

az kaldı annesi merak etme sadece bir gece yarın gece allah izin verirse birlikte yatarsınız artık.
he bu arada sizde iyi bir balayı yaptınız enişteyle heeeeeeeee:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

selşammm kızlaaarrr!!!a.s.
bende kızımsızz yatamimmm yaaa!!gamyoncuiremsu
balımm canımm benimm o da bensiz uyuyamıyoo!
kocaa isyanlarda tabiii!kaydirigubbakcemile3
geçen gece serin diye salonda yattıı kız!
sabah kalktığında suçlu hissetmiş sanki beni yalnız bıraktığınnaa annee ama ben yanına gelmemişim seninn diyoo yavrumm benimm yaaa!!!Şeniz
babası da sıcak tan kanepeye atmış kendini ben yalnız yatttımm diyee üzüldüü çocuğumm!
küçücük aklıyla açıklama yapmaya çalışiii!!!:asigim:
neyse rosemm kızma ama yine kaçarr ben kızı denize götürcezz arkadaş yiğenini de getirecek oynasınlarr diye!
eşimin izni bitiyor!gezmeye son gaz devamm yalnız gezmemden hoşlanmii benimkii!:1no2:
öptümm çokkkkkkkkkk!!!!Şeniz

selam canım.
vallahi bu çocuklar felaket.
sende gez hayatım.oraların tadını çıkar.bak bizler burda nerelere gidicez diye dövünüyoruz.
sen gez toz bizim yerimize yüz eylen.

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

peki derin hanım sen bize nüspet yapar gibi gez dolaş bakalımmmm ohhhhh

ben kışın bunlarıon acısını senden çıkarmazmıyım haaaaaaaa gör bakkk......:roflol:

ah be ebrummmm sorma yaa vallaa planlar yok değildiiii:kedi:
ama yatılı misafirimiz hiç eksik olmadı be canımmm çok yoruldumm abimler hep bizdeydilerr kız gittiğinden beriii :tomato::tomato:

ah be ebrummmm sorma yaa vallaa planlar yok değildiiii:kedi:
ama yatılı misafirimiz hiç eksik olmadı be canımmm çok yoruldumm abimler hep bizdeydilerr kız gittiğinden beriii :tomato::tomato:

ah yazık size.
eniştemde çok üzülmüştür bu işe.
adamcağız kim bilir ne planlar yapmıştır.
neyse artık bir dahaki seneye yapar güzel planlarını artık.
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

:roflol::roflol::roflol:
sorma yaa

canım bu arada durumunu endişerli yapmışsın canım hayırdırrr bi durummu var yinee sanki bi haber bekliyormuşsun gibii merak ettim canım:uhm:

:roflol::roflol::roflol:
sorma yaa

canım bu arada durumunu endişerli yapmışsın canım hayırdırrr bi durummu var yinee sanki bi haber bekliyormuşsun gibii merak ettim canım:uhm:

bilmem aslında bir haber beklemiyorum ama niye öyle bilmiyorum.
aslında yordun yada uykusuz olmalıydı.
:bbo: :bbo: :bbo:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bak kendime uygun bir durum buldum hayatım.
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

kızlar merhaba yaaa ben hiç iyi değilim acayip bacaklarım agrıyor

hayatım nedennnnnnn:teselli::teselli::teselli:
hayatım benimde p.tesi gecesinden beri yatıya misafirim var.onların yemeği,çayı falan derken her akşam geç yatıyorum.zaten yorgundum daha beter yoruluyorum hayatım onun için.

kızlar merhaba yaaa ben hiç iyi değilim acayip bacaklarım agrıyor

neden şekercim.bu sene ne kadar fazlalaştı bu bacak ağrıları ya.
herkesde bir bacak ağrısı.neden acaba bu kadar ağrıyor bacaklarımız.
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

aa ne munasebet yaaaaa nedemek yaşalılıkk duymıyim bi daha alırım elime oklavayı gene haaaaa.... terbiyesizler siziiiiiiiiiii

siz beni solayın oklavaya sonra elinden düşmüyo diyin bakimm aaaa

gençlere taş çıkarırız biz beee heyyttttttttttttttttt:dance::dance::sm_cool::sm_cool:

ah hayatım senin eline kevserle benim su dökemiyeceğimiz kesinde.
biz gerçekten bitmişiz herhalde baksana.ayakta durucak halimiz kalmamış.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ebrucum ahhh ahhh neydik ne olduk roseme bak hatun fıkır fıkır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…