ah şekerim inanki ne kadar istiyorum kendime zaman ayırmayı bir bilsen ama işte olmayınca olmuyor.
kızçeme zaman ayırmaya çalışıyorum ama ne kadar ayırabiliyorsun dersen onu bende bilmiyorum.artık o kadar zorluyorum ki kendimi dün gece birlikte yattık düşün yani.hani onla birlikte olayım diye yanıma aldım.oda ne zamandır istiyordu bende yanıma yatırdım onu babasınada alma gece dedim.oda almamış kısaca birlikte yattık.çok zevk alıyor sudem bu durumdan.onun için dün bayağı keyifli yattı yani.
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
aa hayatım benim koca kızım hala benle yatmaya bayılıyorr babası nöbete kalıncaa nasıl bayılıyor bir bilsennnn nasıl yatıcaz annee diyoo bende pışıy pışıy diyorum bayılıyooo bebekleşiyo hemenn:ecrin_bebek:
ayy özledim yavrukuşumu yaa:gitme:
selşammm kızlaaarrr!!!a.s.
bende kızımsızz yatamimmm yaaa!!gamyoncuiremsu
balımm canımm benimm o da bensiz uyuyamıyoo!
kocaa isyanlarda tabiii!kaydirigubbakcemile3
geçen gece serin diye salonda yattıı kız!
sabah kalktığında suçlu hissetmiş sanki beni yalnız bıraktığınnaa annee ama ben yanına gelmemişim seninn diyoo yavrumm benimm yaaa!!!Şeniz
babası da sıcak tan kanepeye atmış kendini ben yalnız yatttımm diyee üzüldüü çocuğumm!
küçücük aklıyla açıklama yapmaya çalışiii!!!:asigim:
neyse rosemm kızma ama yine kaçarr benkızı denize götürcezz arkadaş yiğenini de getirecek oynasınlarr diye!
eşimin izni bitiyor!gezmeye son gaz devamm yalnız gezmemden hoşlanmii benimkii!:1no2:
öptümm çokkkkkkkkkk!!!!Şeniz
ah be ebrummmm sorma yaa vallaa planlar yok değildiiii:kedi:
ama yatılı misafirimiz hiç eksik olmadı be canımmm çok yoruldumm abimler hep bizdeydilerr kız gittiğinden beriii :tomato::tomato:
:roflol::roflol::roflol:
sorma yaa
canım bu arada durumunu endişerli yapmışsın canım hayırdırrr bi durummu var yinee sanki bi haber bekliyormuşsun gibii merak ettim canım:uhm:
bak kendime uygun bir durum buldum hayatım.
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
hayatım benimde p.tesi gecesinden beri yatıya misafirim var.onların yemeği,çayı falan derken her akşam geç yatıyorum.zaten yorgundum daha beter yoruluyorum hayatım onun için.hayatım nedennnnnnn:teselli::teselli::teselli:
kızlar merhaba yaaa ben hiç iyi değilim acayip bacaklarım agrıyor
ebrucum yaşlılık olmasın:roflol:
onların içi bitmiş :)))
aa ne munasebet yaaaaa nedemek yaşalılıkk duymıyim bi daha alırım elime oklavayı gene haaaaa.... terbiyesizler siziiiiiiiiiii
siz beni solayın oklavaya sonra elinden düşmüyo diyin bakimm aaaa
gençlere taş çıkarırız biz beee heyyttttttttttttttttt:dance::dance::sm_cool::sm_cool: