Kz Anneleri gelin bizde coalm

selam canım.hoş geldin.kolay gelsin sana.tabi tatil yaptın şimdi acısını çıkarıyorsun.
zemuszemus hoşbulduk tatlımm evet malesefff tatil güzeldi de geri dönüş ve ev işleri çok kötüüüüüüüüüü-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

banane sanada sarıyom işte pasakluuu izabel pasaklı izabel izabel pasaklı

banane sanada sarıyom işte pasakluuu izabel pasaklı izabel izabel pasaklı
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae sar anam sar yeterki sen sarr canın sağolsun tatlımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öylemi bunu sen istedin sen o camları nasıl siliyon de bakem yavriiiii

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- offffffff gidemde şu tülleri ütüleyipp takayımmm hepinizi öpüyommmm işim bitince görüşürüzzz güzell karularrr:teytey::teytey::teytey:

öylemi bunu sen istedin sen o camları nasıl siliyon de bakem yavriiiii
ŞenizŞeniz valla kovaya güzelll su yapıyommm sade su değil tabi camsill çifte alıyom ohhhhhhhhhh bir güzel silip kuruluyom işte bukadarralkisalkisalkisalkisalkisalkis

nereyemafoldumben:gitme:
senağlamasenağlamanereye olucakk kısss tülleri ütüleyip takıcam sonrada tahanın karnını doyurup uyutucamm off offffffffffffffffffffff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ay ay ayyyy ne hamarat karuyum beeee bütün işlerimi yaptım öyle gidiyotum bi gelicem ev missss gibii... ohhhhh.....

tatile gidiyorum söylemesi ayıp kso cum yaaa :roflol::roflol:

kız ben siz giderken ağlayıp el sallayıp oturdum kaderime yandım

yan bakim şimdi sende :roflol::roflol:
sarma ona buna uslu dur bakim hi hihiiiii

durmuyo kız bugün buna birşeyler oldu.
ben inandım sana kevsercim sen akşam enişteyle pek görüşememişsin anladım ben.
yoksa bize sarmazdın sen.
baksana adama saramadı bize sarıyor.şimdi birde 3G de görüyordur enişteyi tabi daha kötü sarıyor bize.

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
neyse sabret akşama ne kaldı şurda.

durmuyo kız bugün buna birşeyler oldu.
ben inandım sana kevsercim sen akşam enişteyle pek görüşememişsin anladım ben.
yoksa bize sarmazdın sen.
baksana adama saramadı bize sarıyor.şimdi birde 3G de görüyordur enişteyi tabi daha kötü sarıyor bize.

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
neyse sabret akşama ne kaldı şurda.

hi hi hii sorma şekercim yaa valla doğru dedinn...
sen nasılsın canımm sağlık problemlerin nasıl

kızlar parmagıma taş geldi ciddi şimdi şakasını yaparsınız ben önce yapam başıma atılanlar ayagıma düştü ama ciddi canım acıyor üfffff salak çocuklar yüzünden oldu yolda birbirlerine taş atıyorlardı hey yapmayın derken pat koca taş ayagıma geldi üffffff anacımmm

kızlar parmagıma taş geldi ciddi şimdi şakasını yaparsınız ben önce yapam başıma atılanlar ayagıma düştü ama ciddi canım acıyor üfffff salak çocuklar yüzünden oldu yolda birbirlerine taş atıyorlardı hey yapmayın derken pat koca taş ayagıma geldi üffffff anacımmm

oyy canım kıyamam yaaa tırnağına gelmişse hemde çok acırr
kolonya sür şimdi herşeyden mikrop kapılıyoo canım nolur nolmazz:teselli:

hadi canlarım Allaha emanetolunnnn öpüyorum sizleriii

beni özleyin ama olurmuuuuu:gitme::gitme:

enerjinizi de düşürmeyin yokluğumu aratmayın kadi kso cum görim seniiiiiiiii

opuyorumnanaktana.s.a.s.ŞenizŞeniz

X