- 6 Şubat 2009
- 4.338
- 1
- Konu Sahibi kSo
- #1.181
sorma şekerim ya.
gerçekten öyle.içimiz geçmiş bizim anacım içimiz.
gerçekten öyle.içimiz geçmiş bizim anacım içimiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok muzur havamdayım ahh ahhh işteyim ama ne yazıkki kocişide 3g ile görüp durdukça içim hoş oliyiii yavvvv
olucağına bak.ben şaşırmam şekercim.ebrum ctesi doktoruma gidicem tırs etmiyom değil doktor demesin hamişsin pat kalırım :gitme:
artık orası onlara kalmış hayatım.sen karışma girme aralarına.:roflol::roflol: delüüüüüüüüüüüü
:gitme::gitme: bölemi bakıyosun yoksaaaayerimseniben bölemii
rosem ben bakacam hemde aklın bile almazda kociş yanaşmıyor ahh ahah benim gibi çatlak karuya böyle akıllı koca revamı:gitme:
ne olmuş ölümlü dünya ahanda delüyüm işte istiremmm ne olmuş (banlanırsam sorarım size)damarıma basmayın agzım bir açılırsamafoldumben
CANIM GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN.hayırlı cumalar herkese içten samimii bol öpücüklüüüüüü bir günaydınnnnnnnn...
a.s.a.s.a.s.:kedi::kedi::kedi:
nasılsınız kızlarrr aa frezyamda gelmişşşşş canımm özlettin kendini yaa..ah canımnapsun ki kızın da dertleri var annesi hasta yaa.Allahım şifa versin inşallahh..
Kızlar bu gün çok heyecanlıım yaa nolur dua edindee Allah kızımın yüüznü güldürsün bu gün sınav sonuçları açıklanacakk..baksytık sabah bi heyecanlaa ama 5 te açıklanacakmış bellide olmaz gün ortasııı belki açıklanır geçen senede öyle omuştuu..
hadi hayırlsı inşallahh Allahım çok çalıştı kızım yaa inşallah 410 ün üstünde bir puan yakalarr..:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada evim kiraya verildi çok şükürrrrrrrrrrr.....:Saruboceq:.....ço sevinçöliyim :sm_cool::sm_cool:
gerçi 3 ay yine para alamayacağım ama olsun en azındanborcunu öder bari kendi kendini aidatlar birikti tabii