Kz Anneleri gelin bizde coalm

iyi günlerrrr şekerlerrrr
ben geldimmm az önce evimeee
çok şükür on günlük güzel bir tatil yaptım geldimm
hiç hesapta yokkenn denizee girdikk kızlarımla bol bol antalya sokaklarında dolaşıp geldikkk
sizler nasılsınızzz bakalımmm
rosemmm tatile gitmiş galibaaa iyi eğlencelerrrr canımmm ohhh ne güzell kızcene kavuşmuşsundurrrr:))))))))))))))))

günaydın kızlar.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
ve tabi hayırlı bir hafta.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kız anneleri huuu günaydın mı desem tünaydın mı desem nasılsınız

şekerler rosemde yokkkk topıcımı boş bırakmayın kız anneleri tamammı

evet şekercim rosemm yok.
topiğe sahip çıkmamız lazım.
kız o bizi takip ederde sonra çenesinden kurtulamayız.

ebrum hsonu doktora gittim kist ve rahim kanseri taraması için ayy kadın olmak ne zor üffff çarşamba alacam sonuçları umarım birşey çıkmaz bu arada hamişlik yokmuş emzirdim için adet olmaman normalmiş

günaydın canlarım 15 gün eşim evde giremeye bilirim frsat buldukca girerim hepinizi çok öptüm.

ebrum hsonu doktora gittim kist ve rahim kanseri taraması için ayy kadın olmak ne zor üffff çarşamba alacam sonuçları umarım birşey çıkmaz bu arada hamişlik yokmuş emzirdim için adet olmaman normalmiş

hadi gözün aydın yeğen yok yani.
öbürleri için içini ferah tut.birşey çıkmaz inşallah hayatım.
c.tesi günü seni bekledim biliyormusun.belki doktordan sonra uğrar bana dedim ama aramadın bu sefer.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kefsercim cnm çok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çikar ttlım.

ebrum rosemım kefsercım cnm kendinizie iyi bakın görüşmek üzere.

ne arıycam arıyom yoksun bende artık küstüm vaktimde vardı ama aramadım yogun gacısın bana bir kahve içimlik vaktin yok ama neler kaçırdın komedi modundaydım :roflol:

canlarım annemde geldi dün o da var onun için vaktım olmaz olursada burdayım arkadaşlarım.
sizi seviyorum allah emanet olun.

ebrum rosemım kefsercım cnm kendinizie iyi bakın görüşmek üzere.

sende kendine iyi bak canım.öpüyoruz seni.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ne arıycam arıyom yoksun bende artık küstüm vaktimde vardı ama aramadım yogun gacısın bana bir kahve içimlik vaktin yok ama neler kaçırdın komedi modundaydım :roflol:

bak şimdi niye içime dert ediyorsun.her aradığında iş yapıyordum.ama bu hafta iş yapmama rağmen bekledim seni arar belki diye ama aramadın.:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

betülüm frsat bulup girdim cnm hş geldın.
bi bakıp çikcam cnm senide çok öpyorum güzel arkadaşim az önce konuştuk ama olsun .

frezyam arada kaç gel özletme kendini

ebru canım o kadar işte küstüm aramıycam seni gelmiycemde aaa hep gel me gelme dedin küstüm

frezyam arada kaç gel özletme kendini

ebru canım o kadar işte küstüm aramıycam seni gelmiycemde aaa hep gel me gelme dedin küstüm

yaaaaaa öyle deme bak beni çok üzüyorsun.aşkolsun.hem kaç sefer sende beni ektin.şimdi bana ne ağız yapıyorsun.

yaaaaaa öyle deme bak beni çok üzüyorsun.aşkolsun.hem kaç sefer sende beni ektin.şimdi bana ne ağız yapıyorsun.

senağlamahem suçlu hem güçlü dövseydin yalanmı kaç kez aradım hep işim var demedinmi bunada yüz derler canım ceket astarı değilkaydirigubbakcemile3

senağlamahem suçlu hem güçlü dövseydin yalanmı kaç kez aradım hep işim var demedinmi bunada yüz derler canım ceket astarı değilkaydirigubbakcemile3

bir dakika bakalım.ilkinde ben işim var ama seni bekliyorum dedim sen gelmedin.sadece ikincisinde çağıramadım çünkü annemin evinde oturucak yer bile yoktu.durum bundan ibaret kevser hanım.siz ektiniz beni.
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…