K
kSo
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kSo
- #1.221
zemuszemus hoşbulduk tatlımm evet malesefff tatil güzeldi de geri dönüş ve ev işleri çok kötüüüüüüüüüü-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-selam canım.hoş geldin.kolay gelsin sana.tabi tatil yaptın şimdi acısını çıkarıyorsun.
zemuszemus ay canım nasıl durayım 3haftadır silinmiyor camlar leşş gibi olmuş duramamki-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-ızabelcim anam dur bi nefes al kııı
zemuszemus ay canım nasıl durayım 3haftadır silinmiyor camlar leşş gibi olmuş duramamki-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hadi kısss ordann yapmasaydım pasaklı olurdummmmmmmm ama ben yaptım yaaaaa:lepi::lepi::lepi:pasakluuuuuuuklava::roflol:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae sar anam sar yeterki sen sarr canın sağolsun tatlımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbanane sanada sarıyom işte pasakluuu izabel pasaklı izabel izabel pasaklı
ŞenizŞeniz valla kovaya güzelll su yapıyommm sade su değil tabi camsill çifte alıyom ohhhhhhhhhh bir güzel silip kuruluyom işte bukadarralkisalkisalkisalkisalkisalkisöylemi bunu sen istedin sen o camları nasıl siliyon de bakem yavriiiii
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- offffffff gidemde şu tülleri ütüleyipp takayımmm hepinizi öpüyommmm işim bitince görüşürüzzz güzell karularrr:teytey::teytey::teytey:
senağlamasenağlamanereye olucakk kısss tülleri ütüleyip takıcam sonrada tahanın karnını doyurup uyutucamm off offffffffffffffffffffff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-nereyemafoldumben:gitme:
durmuyo kız bugün buna birşeyler oldu.
ben inandım sana kevsercim sen akşam enişteyle pek görüşememişsin anladım ben.
yoksa bize sarmazdın sen.
baksana adama saramadı bize sarıyor.şimdi birde 3G de görüyordur enişteyi tabi daha kötü sarıyor bize.
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
neyse sabret akşama ne kaldı şurda.
kızlar parmagıma taş geldi ciddi şimdi şakasını yaparsınız ben önce yapam başıma atılanlar ayagıma düştü ama ciddi canım acıyor üfffff salak çocuklar yüzünden oldu yolda birbirlerine taş atıyorlardı hey yapmayın derken pat koca taş ayagıma geldi üffffff anacımmm