Kz Anneleri gelin bizde coalm

sorma şekerim ya.
gerçekten öyle.içimiz geçmiş bizim anacım içimiz.

kızlar çok muzur havamdayım ahh ahhh işteyim ama ne yazıkki kocişide 3g ile görüp durdukça içim hoş oliyiii yavvvv

aman aman sende bu hırs varken sen serracığıma kardeşde getirirsin diyim ben sana.

ebrum ctesi doktoruma gidicem tırs etmiyom değil doktor demesin hamişsin pat kalırım :gitme:

kızlar çok muzur havamdayım ahh ahhh işteyim ama ne yazıkki kocişide 3g ile görüp durdukça içim hoş oliyiii yavvvv

:roflol::roflol: delüüüüüüüüüüüü
:gitme::gitme: bölemi bakıyosun yoksaaaayerimseniben bölemii

rosem ben bakacam hemde aklın bile almazda kociş yanaşmıyor ahh ahah benim gibi çatlak karuya böyle akıllı koca revamı:gitme:

ebrum ctesi doktoruma gidicem tırs etmiyom değil doktor demesin hamişsin pat kalırım :gitme:
olucağına bak.ben şaşırmam şekercim.

:roflol::roflol: delüüüüüüüüüüüü
:gitme::gitme: bölemi bakıyosun yoksaaaayerimseniben bölemii
artık orası onlara kalmış hayatım.sen karışma girme aralarına.
lmaz: lmaz: lmaz:
rosem ben bakacam hemde aklın bile almazda kociş yanaşmıyor ahh ahah benim gibi çatlak karuya böyle akıllı koca revamı:gitme:

adam ne yapsın şimdi.işi var gücü var.ne adamcağızın aklına başka şeyler getiriyorsun sen ya.düş adamın yakaslından.
sana uysa çoktan kardeş gelirdi bence.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne olmuş ölümlü dünya ahanda delüyüm işte istiremmm ne olmuş (banlanırsam sorarım size)damarıma basmayın agzım bir açılırsamafoldumben

ne olmuş ölümlü dünya ahanda delüyüm işte istiremmm ne olmuş (banlanırsam sorarım size)damarıma basmayın agzım bir açılırsamafoldumben

bizene bizene sende banlanıcak şeyler söyleme
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

düşmez anam bu adamınyakasından baksanaaa 3G yi bile bu firmalara akıl vermiştirde yaptırmıştırr.yapın yapın böle bişey yapın diyeeee:roflol::roflol:

kocişimi görimm diyee:roflol::roflol:

yok şefimya başta ohh iyi demiştimde olmiyi kocişi görmemem lazım oda inadına arıyor akşama alırım rövanşı sositososito

hayatım bu planlarını yapmış çoktan baksana.
akşam falan.
eh artık enişteye allah yardım etsin ne diyelim.

ebrum malezyadaki boşanma davasını okudunmu nerde bizde öyle kocalar kaydirigubbakcemile3

hepinize günaydın kızlar.
herkese hayırlı cumalar diliyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar herkese içten samimii bol öpücüklüüüüüü bir günaydınnnnnnnn...

a.s.a.s.a.s.:kedi::kedi::kedi:
nasılsınız kızlarrr aa frezyamda gelmişşşşş canımm özlettin kendini yaa..ah canımnapsun ki kızın da dertleri var annesi hasta yaa.Allahım şifa versin inşallahh..

Kızlar bu gün çok heyecanlıım yaa nolur dua edindee Allah kızımın yüüznü güldürsün bu gün sınav sonuçları açıklanacakk..baksytık sabah bi heyecanlaa ama 5 te açıklanacakmış bellide olmaz gün ortasııı belki açıklanır geçen senede öyle omuştuu..

hadi hayırlsı inşallahh Allahım çok çalıştı kızım yaa inşallah 410 ün üstünde bir puan yakalarr..:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada evim kiraya verildi çok şükürrrrrrrrrrr.....:Saruboceq:.....ço sevinçöliyim :sm_cool::sm_cool:
gerçi 3 ay yine para alamayacağım ama olsun en azındanborcunu öder bari kendi kendini aidatlar birikti tabii

CANIM GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN.
inşallah kızçemizin yüzü güler annesi.allah onun için hayırlısını nasip etsin.benimde yeğenim var.onun bekliyoruz.allah bütün çocukların yardımcısı olsun.allah gönüllerine göre versin inşallah.
seninde gözün aydın şekercim.hadi hayırlısı olsun bakalım.bu arada neden 3 ay para alamıyacaksın hayatım onu anlamadım.aidatlar yüzündenmi?

oh şimdi senin son günün.ne güzel yarın sıcak kumlar serin sular olayı artık.
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

rosem hayırlısı canım ama ben seni kızkanıyom banane bende gelim ne olcek

kevsercim sanırım bende kıskanıyorum rosemmciğimi.
:gitme: :gitme: :gitme:
ama olsun o bizim yerimizede yüzer bol bol.
zemuszemus zemuszemus
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…