hoşgeldin tatlımmm allah bağışlasın cadı kızınııı benimde 4 yaşına giricek 1 ay sonra bir oğlum var oğlumla ben bu topiğin böcüğüyüzzz inş en kısa zamanda toplanırız öpt
SORMA EMEL İM YA NASIL ÇABUK GEÇİYO O AKŞAMLAR SORMA. BEN HALA GEÇ ÇIKIYORUM VE TRAFİK YÜZÜNDEN ANCAK 8 DE EVDE OLABİLİYORUM. ÇOK SİNİRLİ OLUYORUM EVDEDE. ARTIK ALIŞTILAR BANA TAKMIYOLAR BİLE BENİ
ACIK BAĞIRIP NE BU EVİN HALİ HANİ SALATAM NERDE ÇORBAM DEDİKTEN SONRA.bİ SAKİNLİK ÇÖKÜYO UYUYP KALIYORUM. HER GECE Bİ YERE GİTMEK İÇİN CAN ATAN BEN GİDEMİYORUM. EŞİM BU GECE NERDESİN GÜLAY DEMEKTEN KURTULDU
AMA ARKADAŞLARIM ACAYİP KIZIYOR. HAFTA SONUNU KİMLERLE GEÇİRECEĞİMİ BİLEMİYORUM. AMA GÜZEL Bİ KAHVALTI HAZIRLAYIP ALIYORUM ELİME TELEFONU KİM İLK AKLIMA GELİRSE ÇAĞIRIYORUM.
SORMA EMEL İM YA NASIL ÇABUK GEÇİYO O AKŞAMLAR SORMA. BEN HALA GEÇ ÇIKIYORUM VE TRAFİK YÜZÜNDEN ANCAK 8 DE EVDE OLABİLİYORUM. ÇOK SİNİRLİ OLUYORUM EVDEDE. ARTIK ALIŞTILAR BANA TAKMIYOLAR BİLE BENİ
ACIK BAĞIRIP NE BU EVİN HALİ HANİ SALATAM NERDE ÇORBAM DEDİKTEN SONRA.bİ SAKİNLİK ÇÖKÜYO UYUYP KALIYORUM. HER GECE Bİ YERE GİTMEK İÇİN CAN ATAN BEN GİDEMİYORUM. EŞİM BU GECE NERDESİN GÜLAY DEMEKTEN KURTULDU
AMA ARKADAŞLARIM ACAYİP KIZIYOR. HAFTA SONUNU KİMLERLE GEÇİRECEĞİMİ BİLEMİYORUM. AMA GÜZEL Bİ KAHVALTI HAZIRLAYIP ALIYORUM ELİME TELEFONU KİM İLK AKLIMA GELİRSE ÇAĞIRIYORUM.[/QUOT
canımmmm aynen bende senin gibi bede 7 gibi evde oluyorum işlerin bir düzene girdikten sonra erken çıkarsın inş canım maleseff bende hafta içi çıkamıyorum hiç anca hafta sonu malum benim birde ufaklık varr taha bey onunlada ilgileniyorum akşam bol bol özlem gideriyoruz sonrada uyku vakti geliyor tabii aman napalımm canım yaa sağlık olsun en önemlisi sağlık gerisini bir şekilde idare ediyoruz.
selam kızlaaaaaarrrrrr.....
iş güç çoluk çocuk derken görüşemedik maalesef.
kızım anaokuluna başladı oğluşumla uğraşıyorum şimdi de!
sizler neler yapıyorsunuz?nasılsınız?