Kv yüzünden oğlumun davranislari lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar nedense babaanne/dede ile aynı ortamda büyüyünce onlara daha düskün oluyor.
Mesela kuzenimin en büyük cocugu sürekli babaanesini görüyor onunla vakit geçirmek istiyor ve babaannesine ‘annemi sevmiyorum yani anne istiyorum’ diyormus.
Kuzenime sorsak çok ilgili bir sorun yok ama cocuk öyle. Yani bazen büyüklerle bir arada durmak iyi gelmiyor cocuklara, etkileniyorlar.
Arkadaşlar söylemiş ama bende söyleyeyim, çocugunuzu olabildiğince uzak tutun ve kendiniz yetiştirin cünkü en doğrusunu sen bilirsin.

Su asamada gondermemek olmaz, cocuk kucuk degil belirli aliskanliklar edinmis.

Yerinizde olsam cocugun bos vakitlerini doldururum, onumuz yaz tatili mesela, kursa gidebilir, alip kendi ailenizin oldugu yere uzun bir tatile goturebilirsiniz. Hatta koydeyseniz, baba ne isle mesgul ki belki babasina yardim edebilir yarim gun calisma seklinde mesela. Veya bahcede bir alan belkrleyip bakimindan o sorumlu tutulabilir.

Yani cocuk gonderilmicek de evde ne yapacak? Mantikli olmak lazim, cocuga evde daha iyi bir alternatif saglamiyorsaniz veya ona sorumluluk vermiyorsaniz gider muhakkak. Cezayla kuralla 3 gun 5 gun idare edilir.

Bu baksan benim oglumda oyle der bide baksan babaannemi sevmiyorum der bende ayip oyle souleme babaanne sevilmezmi derim anlamadim arada kaldim gondereyim mi gondermeyeyim mi bilmiyorum yasak tatlı gelir derler gondermeyince daha bağlanıyor ...

Bu baksan benim oglumda oyle der bide baksan babaannemi sevmiyorum der bende ayip oyle souleme babaanne sevilmezmi derim anlamadim arada kaldim gondereyim mi gondermeyeyim mi bilmiyorum yasak tatlı gelir derler gondermeyince daha bağlanıyor ...

Evet burdan uzaklassun diye kursa yazdırdım en azından zamanı geçer annemlere de yakınız ,oraya gidiyoruz babasıyla gönderiyorum bazen dediğiniz gibi değişik faaliyetler uygulayacagim ki onlara ihtiyaç duymasin

Allah yardımcın olsun patient women adına üzüldüm halbuki anneanler dedeler Kalan ömürlerini çocukları şefkat noktası ile Sevip saygıyı öğretmeli kin nefret (kötü söz demenızden bunu çıkardım) ılen çocuklara zehir olurlar Allah muhafaza Rabbim herkese adl hakem ıyı yürekli aileler versin iyilerle karşılaştırsın gonanın teklifi çok makul şu an

Rabbim sana emanet olan o nur evladını hayr kapılarında alıy bedı derecelerınde donatsın sana verdiği şefkat dolu sevgi Rahmet dolu yüreğin ınsaAllah çocuğuna dua yol olur böylece hayr yerlere gelmesine vesile olursun :) özelden birkaç mesaj atacağım beddualarla ilgili inşaAllah feraha kavuşursun bacım <3

Biraz da sen işle oğluna bazı seyler kuzum

Allah köməyin olsun. Mən olsam uşağımı göndərməməyə çalışaram onlara. kv eme de derim ki belə etməyə davam etsəniz göndərməyəcəm
Gonderimce artık da kv ile zaten konusmuyorum artık muhatap olup konuşulacak birisi değil ...

Ay o ne biçim bi kv düşman basına bile vermesin Allah. Size de cok üzüldüm kadın hasta belli ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…