- 19 Mayıs 2020
- 47.187
- 211.825
- 548
- Konu Sahibi Silent Scream
-
Ne oldu ki?
Ciddi misin? Siz nerden biliyorsunuz kesin bilgi mi? Çok çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Bıktık artık!Boşanma aşamasındaki eşini ve kayınvalidesini öldürdü - 27.07.2020, Sputnik Türkiye
Mersin'in Anamur ilçesinde boşanma aşamasındaki bir şahıs, tartıştığı eşi ve kayınvalidesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. 27.07.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
O fotoğraftaki genç kadın bu üyeymiş.
Kazen bey üyenin duvarında paylaştı.Ciddi misin? Siz nerden biliyorsunuz kesin bilgi mi? Çok çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Bıktık artık!
EvetKizlar yorum yaptim ama eski konumuymus ne olmus vefat mi etmis konu sahibu
Konu sahibi cinayete kurban gitmiş ne yazık ki yazmaya bile eli varmıyor insanınNe oldu ki?
Konu 2 sene öncesinin konu sahibi boşanmak üzere olduğu şerefsiz tarafından öldürülmüş.Kv ile tamamen kesişmiyormu bu bağ
Biliyorum zor ama dayımın eşi yani bizim gelin
Ayda 1 gelirdi anneanneme
Anneannemi ise 20 yıldır 3 kere almıştır oda 2 saatlik akşam yemeğidir.
Allahımm bu nasıl bir yazgıKonu 2 sene öncesinin konu sahibi boşanmak üzere olduğu şerefsiz tarafından öldürülmüş.
Konu sahibi ve annesi, konu sahibinin boşanmaya çalıştığı yaratık tarafından katledilmiş.Ay o ne biçim bi kv düşman basına bile vermesin Allah. Size de cok üzüldüm kadın hasta belli ki
arkadaşım malesef kadını öldürmüş eşi boşanma aşamasında. Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın inşallah.Okuduklarimdan sonra esinize ve ailesine o kadar kizdim ki tarif edemem. Bir cocuk kolay büyümüyor. Bu cocugun hayatini, geleceğini nasil bu şekilde etkilerler bilemedim. Lutfen boyle bir eşe baska cocuk yapma. Oradan tasinmaya bak diyecegim ama bunun olmasi çok zor görünüyor. O zaman çocuğu sadece okul egitimi olan güvenilir yurtlara ver. Olabildiğince uzak olsun o aileden. Arkadaşlarının eğitimini gördükçe, akli ermeye başladıkça belki utanir ve olumlu yönde değişiklikler olur. Tabi yorum yazan arkadaslarin onerilerini mutlaka yapmaya bakin. Birde pedegog gerekiyorsa psikiyatri takviyesi alin. Allah yardımcınız olsun cok sinir bozucu
Konu sahbi kocası tarafından öldürülmüş...Çocuğunuz sizi anlayacak yaşta önce ahlaki değerler üzerinde durun söyledikleri şeyin kötü olduğunu her fırsatta dile getirinki babaannesine karşılık versin bunlar kötü laflar diye .Tam tersi kendi babaannesinin yanlış davrandığını görsün
inşallah vermez... aile bakanlığı bu yazisini görür halleder inşO babanneye verilmesin çocuklar Allah'ım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?