Yalnız canım benim bence durum sandığından da ciddi. Bak ben çok fazla psikolojik hasta gördüm alkol madde bağımlılığından tuttu küçük yatılı çocukların tedavilerine kadar. Yazılanların aksine şımarıklık yaptığını düşünmüyorum. Mantıklı birey olarak davranmıyor yani bana kalırsa cevap verme konuşma anlatma çünkü şuan sağlıklı değil. Depresyondaki insanın tedavisi kolay değildir aksine öyle depresyondayım diye dalga geçenlere aldırmak.
Gün geçtikce düzelmezse ileri boyuta geçer yatış verilmesi bile gerekebilir. Nasıl bu hale geldi ? Normalde nasıldı evlilik hayatınız ? Eşinden soğudnda uzaklaştın evde ki iletişiminiz nasıldı ? Sinsi ilerler depresyon.
Bana kalırsa eşin doktora gitmeye devam etsin ve sende görüş doktoruyla. Taşınmayı öner. İyi davran taşınırsak daha iyi olucaz kendime göre düzenimizi kuralım de. Kira ödeyecek gücünüz yok ise bilmiyorum. Gerekirse 1 oda olsun. Emin ol düzelicek. Bana sanki eşinden elini ayağını çekiyormuşsun gibi geldi. Haklısında emin ol. Erkekler belkide bizim kadar güçlü değillerdr.
Evet canim ben de artık acitasyon yaptığını düşünmüyorum,belliki gerçekten psikolojisi bozulmuş bir de benim konumumda olsa herhalde aklını kaybederdi..
Evet zaten şuan saglikli bir iletisim kuramıyoruz.Az kaldi dönüş tarihime..Orda yüzyüze konuşmayi düşünüyorum.
Bu hale gelmesinin sebebi birikmişlikler olabilir, ailesiyle aramızda bir denge kuramayıp arada kalması olmuş olabilir ancak..
Bizim evlilik hayatımız gayet güzeldi.Esimle hic sorun yaşamadık birebir.Tek sorunumuz ailesiydi.. Eşim psikologa gittiğini söylüyor bilmiyorum düzenli gidiyor mu gerçekten..
Ben çok söyledim ayri eve çıkalım diye.Ben de çalışırım dedim,güzel veya büyük bir ev olmasına gerek yok yeterki biraz uzaklaşalım biraz da böyle deneyelim dedim ama esim kiraya harcanmış parayı çöpe atılmış olarak sayıyor.Maddi durumumuz iyi, ayri eve çıkabiliriz ve burda devlet aylık 600 euro civarında bir para ödüyor kira yardımı olarak ama biz kv lerle alt üst oturduğumuz için onlarla birlikte oturuyor görünüyoruz ve bu yardımı alamıyoruz.Oturdugumuz yer bodrum kat ve gündüz bile isik yakıyoruz pencere duvara bakiyor gun ışığı girmiyor iceri.Insanin psikolojisini etkiliyor.Yasal olarak burda kalma izni de yok.Polis ikamet yerimizi kontrol ettiginde birlikte kalıyoruz olarak gosterdiler orayi gostermediler polise.Polis de alelade baktı, odalara kalkıp bakmadı bile.Oturdugu yerde rapor düzenledi gitti.. Eger evi gezseydi görecekti.Bunun dişinda işsizlik ücreti var benim almam gereken ama onu da ailesiyle birlikte yaşıyor gorundugumuz için alamıyoruz.Yani maddi bir engel yok..
Babaannesinin bir evi var başka bir semtte.Vefat ettiği zaman kapatmamışlar
Eski eşyalarıyla duruyor.Arada dayısı gelip kalıyormuş.Dayisi şehirde oturuyor orası köy olarak geçiyor daha yeşil daha sakin.Ayri ev diyince arada oraya gidelim dedi.Ve devletin yaptığı 600 euroluk yardımı almak için oraya ikametimizi taşırız parasını da alırız dedi.Kabul etmedim çünkü arada dayısı geliyormus,ve zaten eşyalarımızı goturmeyecegiz başkalarının eşyalarını da kullanamam.O mesele de öyle kapandı..
Canım eşimden elimi ayagimi cekmek degil de çok yoruldum.Depresyondayim diyince sevgi dolu yaklastigimda oldu aynı şekilde sürekli ağlıyorum kalbim ağrıyor fln diyince artik ben de sinirlendim.Bu kadar olayı yaşayan benim, depresyona giren o.Ailesi,arkadaşları bütün düzeni orda olan o,tek başıma hic bilmediğim bir ülkede kv zorbalığına maruz kalan benim ama depresyona giren esim.Dolayısıyla kızdığım zamanlarda oldu.Ondan bir adim görsem yanında olurum ama hep ayni cümleleri kuruyor yapabileceğim hiçbirşey yok şuan