• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yüzünden oğlumun davranislari lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kv ile tamamen kesişmiyormu bu bağ

Biliyorum zor ama dayımın eşi yani bizim gelin

Ayda 1 gelirdi anneanneme

Anneannemi ise 20 yıldır 3 kere almıştır oda 2 saatlik akşam yemeğidir.

Kv ile tamamen kesişmiyormu bu bağ

Biliyorum zor ama dayımın eşi yani bizim gelin

Ayda 1 gelirdi anneanneme

Anneannemi ise 20 yıldır 3 kere almıştır oda 2 saatlik akşam yemeğidir.
Konu 2 sene öncesinin konu sahibi boşanmak üzere olduğu şerefsiz tarafından öldürülmüş.

Ay o ne biçim bi kv düşman basına bile vermesin Allah. Size de cok üzüldüm kadın hasta belli ki
Konu sahibi ve annesi, konu sahibinin boşanmaya çalıştığı yaratık tarafından katledilmiş.

Mune Mune Bu acı olayın ışığında konunun kapatılması daha iyi olur sanırım, yeni sanarak yorum yapan arkadaşlarımız oluyor.

Okuduklarimdan sonra esinize ve ailesine o kadar kizdim ki tarif edemem. Bir cocuk kolay büyümüyor. Bu cocugun hayatini, geleceğini nasil bu şekilde etkilerler bilemedim. Lutfen boyle bir eşe baska cocuk yapma. Oradan tasinmaya bak diyecegim ama bunun olmasi çok zor görünüyor. O zaman çocuğu sadece okul egitimi olan güvenilir yurtlara ver. Olabildiğince uzak olsun o aileden. Arkadaşlarının eğitimini gördükçe, akli ermeye başladıkça belki utanir ve olumlu yönde değişiklikler olur. Tabi yorum yazan arkadaslarin onerilerini mutlaka yapmaya bakin. Birde pedegog gerekiyorsa psikiyatri takviyesi alin. Allah yardımcınız olsun cok sinir bozucu

Okuduklarimdan sonra esinize ve ailesine o kadar kizdim ki tarif edemem. Bir cocuk kolay büyümüyor. Bu cocugun hayatini, geleceğini nasil bu şekilde etkilerler bilemedim. Lutfen boyle bir eşe baska cocuk yapma. Oradan tasinmaya bak diyecegim ama bunun olmasi çok zor görünüyor. O zaman çocuğu sadece okul egitimi olan güvenilir yurtlara ver. Olabildiğince uzak olsun o aileden. Arkadaşlarının eğitimini gördükçe, akli ermeye başladıkça belki utanir ve olumlu yönde değişiklikler olur. Tabi yorum yazan arkadaslarin onerilerini mutlaka yapmaya bakin. Birde pedegog gerekiyorsa psikiyatri takviyesi alin. Allah yardımcınız olsun cok sinir bozucu
arkadaşım malesef kadını öldürmüş eşi boşanma aşamasında. Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın inşallah.

Çocuğunuz sizi anlayacak yaşta önce ahlaki değerler üzerinde durun söyledikleri şeyin kötü olduğunu her fırsatta dile getirinki babaannesine karşılık versin bunlar kötü laflar diye .Tam tersi kendi babaannesinin yanlış davrandığını görsün

Çocuğunuz sizi anlayacak yaşta önce ahlaki değerler üzerinde durun söyledikleri şeyin kötü olduğunu her fırsatta dile getirinki babaannesine karşılık versin bunlar kötü laflar diye .Tam tersi kendi babaannesinin yanlış davrandığını görsün
Konu sahbi kocası tarafından öldürülmüş...

Ne berbat bir dönem.. ne kötü bir dünya.. ne acımasz insanoğlu... Zaten o babaannenin yetiştirdiği evlattan ne beklenirdi ... Torunu da ilerde bir kızın başını yakmak için yetiştiriyor.. Sahi merak ediyorum o çocuk şimdi üzülmüyor mu? Pişman değil mi ? Hayat ne garipsin... 😔😔 Rabbim rahmet eylesin.. Umarım o çocuğu aileye vermezler ve devlet bakar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X