Hayır buna evlilik demiyorum bana normal gelmeyen şeyler olduğu için zaten sizinle konuşma ihtiyacı duydum.Eger bu yaşananları normal gorseydim şikayet etmeden bu şekilde devam ederdim.Ben ne olursa olsun bu yola baş koydum,herşeyi cozerim olmayanı oldururum gibi bir düşüncem yok zaten.Elbette kimse istemez boşanmayı,ama bu kararlar çok akli selim verilmesi gereken kararlar..Hemen ilk sorunda küstüm ben oynamıyorum diye oyundan kalkmak gibi bisey degil.. O yüzden mücadele ediyorum.Esim gerçekten depresyondaysa ona haksızlık etmek istemiyorum.Bunu da ancak döndüğümde yüzyüze konuştuğumda anlayacağım ona göre bir karar vereceğim.Hanimefendicigim büyük bir oyunun icindesiniz ve buna evlilik diyorsunuz. yasadiginiz sey evlilik degil cok üzgünüm ama. Ailedeki patern sürekli ayni farkinda misiniz? Kv yemege gelmeyecegiz deyince agliyor, üzülüyor, kocasindan ogluna bahsederken "baban hasta, depresyonda bugun su kadar yemek yedi ya da hic yemedi" gibi gercekdisi manipülatif bilgiler veriliyor. Kocanizin böyle olmasi neden sizi sasirtiyor, kocaniz ne görerek büyüdüyse, nasil yetistirildigiyse tamamen öyle davraniyor. Ama siz cocuk bakicisi degilsiniz neden ömrünüzün en guzel yillarini mahvedeceksiniz?
Bende yurtdisinda yasiyorum sizin gibi sonradan evlenip gelen gelin cok gördüm sürekli bir sorun cikiyor anlamalisiniz bunu burada yurtdisindaki türklerle Türkiyede yasayan türkler arasinda büyük bir yetistirilme, kültür ve bilimum farklar var. Hic sasirmadim bu problemleri yasamaniza, Görümce sacma sapan isler buldu diyorsunuz, bu isler türkiyeden gelen dil bilmeyen düz tabirle vasifsiz iscilerin en cok calistigi alanlar. turizm mezunuymussunuz- bogazici mezunu falan degilseniz, süper is deneyimleriniz yoksa bir de o ulkenin dilini bilmiyorsaniz bu alanda is bulmaniz oldukca zor ha Türk seyahat sirketlerinde türk musteriler ile calisabilirsiniz bir nevi yakinlarinizda varsa.
Her neyse, kocaniz gercekten koca bir bebek bence kendinizi kurtarmaya bakin okumus etmis akli basinda yazdiklarinizdan anladigim kadariyla da olgun bir kadinsiniz. Kendinize yazik etmeyin evde bir koca yok kocaman bir bebek var cünkü.
Bakın is konusuna gelince işlerin vasifsizligini geçiyorum,çalışma kararı benim kendi vereceğim bir karardır en fazla esime danışır, esimle fikir alışverişi yaparım.Bunun kararini gorumcem,Kv veya 3.şahıslar zaten veremez.Ben zaten bogazici mezunuyum demiyorum kaldiki zaten Turkiye'deki hiçbir üniversite Dünyanın en iyi üniversitelerinde ilk 500'de bile yok.Sanirim sadece Koç Üniversitesi ilk 1000'de yer almıştı.Ben okuduğum üniversite şöyle böyle diye övmedim benim mesleğim bu,eğer çalışacaksam öncelikle kendi alanımla ilgili bir is yapmak isterim demek istedim.Ha baktım is bulamıyorum elbette garsonluk da başka işler de yaparım ama bunun kararini ben veririm.Bu işlerden gocunmam sadece gorumcemin tavrı çok çirkindi.
Teşekkür ederim yorumunuz için fikirlerinizi dikkate alacagim