Kv yüzünden oğlumun davranislari lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar nedense babaanne/dede ile aynı ortamda büyüyünce onlara daha düskün oluyor.
Mesela kuzenimin en büyük cocugu sürekli babaanesini görüyor onunla vakit geçirmek istiyor ve babaannesine ‘annemi sevmiyorum yani anne istiyorum’ diyormus.
Kuzenime sorsak çok ilgili bir sorun yok ama cocuk öyle. Yani bazen büyüklerle bir arada durmak iyi gelmiyor cocuklara, etkileniyorlar.
Arkadaşlar söylemiş ama bende söyleyeyim, çocugunuzu olabildiğince uzak tutun ve kendiniz yetiştirin cünkü en doğrusunu sen bilirsin.

Su asamada gondermemek olmaz, cocuk kucuk degil belirli aliskanliklar edinmis.

Yerinizde olsam cocugun bos vakitlerini doldururum, onumuz yaz tatili mesela, kursa gidebilir, alip kendi ailenizin oldugu yere uzun bir tatile goturebilirsiniz. Hatta koydeyseniz, baba ne isle mesgul ki belki babasina yardim edebilir yarim gun calisma seklinde mesela. Veya bahcede bir alan belkrleyip bakimindan o sorumlu tutulabilir.

Yani cocuk gonderilmicek de evde ne yapacak? Mantikli olmak lazim, cocuga evde daha iyi bir alternatif saglamiyorsaniz veya ona sorumluluk vermiyorsaniz gider muhakkak. Cezayla kuralla 3 gun 5 gun idare edilir.

Çocuklar nedense babaanne/dede ile aynı ortamda büyüyünce onlara daha düskün oluyor.
Mesela kuzenimin en büyük cocugu sürekli babaanesini görüyor onunla vakit geçirmek istiyor ve babaannesine ‘annemi sevmiyorum yani anne istiyorum’ diyormus.
Kuzenime sorsak çok ilgili bir sorun yok ama cocuk öyle. Yani bazen büyüklerle bir arada durmak iyi gelmiyor cocuklara, etkileniyorlar.
Arkadaşlar söylemiş ama bende söyleyeyim, çocugunuzu olabildiğince uzak tutun ve kendiniz yetiştirin cünkü en doğrusunu sen bilirsin.
Bu baksan benim oglumda oyle der bide baksan babaannemi sevmiyorum der bende ayip oyle souleme babaanne sevilmezmi derim anlamadim arada kaldim gondereyim mi gondermeyeyim mi bilmiyorum yasak tatlı gelir derler gondermeyince daha bağlanıyor ...

Bu baksan benim oglumda oyle der bide baksan babaannemi sevmiyorum der bende ayip oyle souleme babaanne sevilmezmi derim anlamadim arada kaldim gondereyim mi gondermeyeyim mi bilmiyorum yasak tatlı gelir derler gondermeyince daha bağlanıyor ...

Su asamada gondermemek olmaz, cocuk kucuk degil belirli aliskanliklar edinmis.

Yerinizde olsam cocugun bos vakitlerini doldururum, onumuz yaz tatili mesela, kursa gidebilir, alip kendi ailenizin oldugu yere uzun bir tatile goturebilirsiniz. Hatta koydeyseniz, baba ne isle mesgul ki belki babasina yardim edebilir yarim gun calisma seklinde mesela. Veya bahcede bir alan belkrleyip bakimindan o sorumlu tutulabilir.

Yani cocuk gonderilmicek de evde ne yapacak? Mantikli olmak lazim, cocuga evde daha iyi bir alternatif saglamiyorsaniz veya ona sorumluluk vermiyorsaniz gider muhakkak. Cezayla kuralla 3 gun 5 gun idare edilir.
Evet burdan uzaklassun diye kursa yazdırdım en azından zamanı geçer annemlere de yakınız ,oraya gidiyoruz babasıyla gönderiyorum bazen dediğiniz gibi değişik faaliyetler uygulayacagim ki onlara ihtiyaç duymasin

Allah yardımcın olsun patient women adına üzüldüm halbuki anneanler dedeler Kalan ömürlerini çocukları şefkat noktası ile Sevip saygıyı öğretmeli kin nefret (kötü söz demenızden bunu çıkardım) ılen çocuklara zehir olurlar Allah muhafaza :( Rabbim herkese adl hakem ıyı yürekli aileler versin iyilerle karşılaştırsın gonanın teklifi çok makul şu an

Rabbim sana emanet olan o nur evladını hayr kapılarında alıy bedı derecelerınde donatsın sana verdiği şefkat dolu sevgi Rahmet dolu yüreğin ınsaAllah çocuğuna dua yol olur böylece hayr yerlere gelmesine vesile olursun :) özelden birkaç mesaj atacağım beddualarla ilgili inşaAllah feraha kavuşursun bacım <3

Biraz da sen işle oğluna bazı seyler kuzum

Allah köməyin olsun. Mən olsam uşağımı göndərməməyə çalışaram onlara. kv eme de derim ki belə etməyə davam etsəniz göndərməyəcəm
Gonderimce artık da kv ile zaten konusmuyorum artık muhatap olup konuşulacak birisi değil ...

Allah yardimcın olsun anne ve baba dışında 3. Şahisların cocuklarin egitimine karismalarina cok karsiyim. Sonucta bizlerle buyuyorlar ve evinizin duzeni var kurallari var kimse bunu degistiremez. Benimde kv agzi epey bozuk bir insandir bizde birlik oturuyorduk ama 1 bucuk yil sonra ayrı eve ciktim. Bir gun kv cocuklarla oyun oynarken soyledigi kufurlere sahit oldum ve cok kizdim. Bunlar cocuk nasil soyluyorsun ya insanlarin yaninda kullansa rezil oluruz ayip dedim. Amann sen cok terbiyelisin dedi daha da sinir basti bana ve o gun bugundur allah sahit evime almam gelemez. Bizde ayda yilda bir gideriz zaten bayramdan bayrama. Ve hala arada laf çarpar cocugun agzindan ufak tefek salak gibi laflar cikinca hani sizde kufur yoktu konusulmuyodu der hala. Bunlar cocuk salak manyak gibi kelimeleri ister istemez etraftan kapiyorlar engel olamayiz o kelimelere zaten biraz daha buyudugunde onu demez cocuk bu şuan senin soyledigin kufurleri soylemiyor en azindan.. neyse kadin bana bile hakaret ediyor. Esimle telefonda konustuklarinda ozurlü napiyo der bu gune kadar ismimle hitap ettigini duymadim hep bi takma at koyuyor sunepe der ozurlu der.. ama umrumda degil nasil olsa gormuyorum konusmuyorum evime almiyorum sıkıntı yok oyuzden ve karsimda soyledigi zaman da onu duymuyorum ne o gece benimle mi yattin diyor hemen. Bende eşime dönup anlasilan fazla oturduk hemen laubali oluyorlar ben kalkiyorum diyorum ona cevap bile vermiyorum. Beni kuçuk goreni ben hiç gormem. Sen oglunla baya ilgilen sevdigi seyleri biliyorsundur onlara yonel birlikte yapin ki bi sen daha eglenceli gelirsin cocugun gozundeki sıkıcı anne rolunu bian once degistir cnm

Ay o ne biçim bi kv düşman basına bile vermesin Allah. Size de cok üzüldüm kadın hasta belli ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X