Kv yüzünden oğlumun davranislari lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sağol canim içi biraz da olsa rahatladı ..evet tmm öyle düşüneceğim doğru söylüyorsun ..inanki bu söylediklerinle aglattin benu desteğin için çok saol Allah razı olsun..

Konuşmam mi canim neler konuştum ama dogurmakla anne mi oldun o benim oglumun çocuğu demişti ..bi laf vardır bilir misin ...dağ adamı hasta eder sağ adamı demişler...ben bu kadının yasattiklari yüzünden 8 sene boyunca mide hastalığı yaşadım 3 kez endoskopi ile midem den parça alındı dr strese bağlı dedi ben artık onları Allaha havale ettim ....

Siz 9 yaşına kadar oğlunuza gerekli eğitimi vermemişsiniz, onunla ilgilenmemişsiniz şimdi akıl istiyorsunuz.. Çocuk babaanneye, anneanneye salmakla, okula yollamakla eğitilmiyor ne yazık ki..
Lütfen ne yaşadığımı bilmeden yorum yapmayın rica ederim ...

Siz 9 yaşına kadar oğlunuza gerekli eğitimi vermemişsiniz, onunla ilgilenmemişsiniz şimdi akıl istiyorsunuz.. Çocuk babaanneye, anneanneye salmakla, okula yollamakla eğitilmiyor ne yazık ki..
Etrafınızda böyle bi insan olsa aynı düşüncede olurmuydunuz acaba merak ettim ..

Lütfen ne yaşadığımı bilmeden yorum yapmayın rica ederim ...
Bir insan ne yaşamış olursa olsun çocuğuyla ilgilenir bence.. He ilgilenemeyecek durumdaysa çocuk düşünmez. Ben şahsen maddi olarak çocuğa hazırım ama hala acaba manen ihtiyaçlarını karşılamada eksik kalır mıyım düşüncesiyle çocuk sahibi olmuyorum. Çevrenin galeyanına gelip de yapılacak bir şey değil bence çocuk.. İnsan yetiştiriyorsunuz, hiçbir bahanesi olamaz.

Canim benim soyle anlatayim bak benim kv ile aramda 15 adim var koyde yasiyorum ve ben burali degilim onlarin yasam tarzi benimkinden cokkk farkli kv ye oglumu gondermeyince esime sikayet edip kavga etmemize cok sebep oldu oda annesini sozunden cikamazdi once anlatabildim mi 5 dk gitse bile cocuga annen gormeden kufur et,disariya çişini yap ve bunun gibi daha niceleri kv ye benim ogluma karışma anne ben terbiyesini vermeye çalışıyorum siz bozuyorsunuz dediğimde eline odun alıp beni kovaladı dövmek için anlatabildim mi canim kardeşim o yüzden yorumlarını yazarken iyice abla olayı ki karşındakini kırma ben zaten bunalmisim bi fikir istiyorum insanın dengesini bozma olur mu ??? Iyi geceler dilerim sana ..

Hala bahaneler.. Size de iyi geceler..

Allah şifa versin insallah mide zordur bilirim cnm o zaman cocuguna odaklan canim daha fazla aktivite ile guzel zaman gecir onlarin yapamadiklarini yapmaya çalış eglenceli şeyler cocugun onlara gitmek istemesin baska yolu yok kendi tatafina çek senin evladin o bosver digerlerini

Sagol canim sana da geçmiş olsun bundan sonra daha da fazla iki kat fazla aktivite yapicam oğlumla akıl akıldan üstündür ...demekki yeteri kadar yapamamisim güzel yorum yapıp akıl veren herkesten Allah razı olsun bilmemek değil öğrenmemek ayıptır dimi ama ...

Allah yardimcın olsun anne ve baba dışında 3. Şahisların cocuklarin egitimine karismalarina cok karsiyim. Sonucta bizlerle buyuyorlar ve evinizin duzeni var kurallari var kimse bunu degistiremez. Benimde kv agzi epey bozuk bir insandir bizde birlik oturuyorduk ama 1 bucuk yil sonra ayrı eve ciktim. Bir gun kv cocuklarla oyun oynarken soyledigi kufurlere sahit oldum ve cok kizdim. Bunlar cocuk nasil soyluyorsun ya insanlarin yaninda kullansa rezil oluruz ayip dedim. Amann sen cok terbiyelisin dedi daha da sinir basti bana ve o gun bugundur allah sahit evime almam gelemez. Bizde ayda yilda bir gideriz zaten bayramdan bayrama. Ve hala arada laf çarpar cocugun agzindan ufak tefek salak gibi laflar cikinca hani sizde kufur yoktu konusulmuyodu der hala. Bunlar cocuk salak manyak gibi kelimeleri ister istemez etraftan kapiyorlar engel olamayiz o kelimelere zaten biraz daha buyudugunde onu demez cocuk bu şuan senin soyledigin kufurleri soylemiyor en azindan.. neyse kadin bana bile hakaret ediyor. Esimle telefonda konustuklarinda ozurlü napiyo der bu gune kadar ismimle hitap ettigini duymadim hep bi takma at koyuyor sunepe der ozurlu der.. ama umrumda degil nasil olsa gormuyorum konusmuyorum evime almiyorum sıkıntı yok oyuzden ve karsimda soyledigi zaman da onu duymuyorum ne o gece benimle mi yattin diyor hemen. Bende eşime dönup anlasilan fazla oturduk hemen laubali oluyorlar ben kalkiyorum diyorum ona cevap bile vermiyorum. Beni kuçuk goreni ben hiç gormem. Sen oglunla baya ilgilen sevdigi seyleri biliyorsundur onlara yonel birlikte yapin ki bi sen daha eglenceli gelirsin cocugun gozundeki sıkıcı anne rolunu bian once degistir cnm

En güzeli mesafeli olabilmek ama maalesef çok yakınız kapıya çıksam yüzlerini görüyorum bende daha da ilgili olup çocuğumu kazanacagim sağol canim fikirlerin için.

Agac yaşken eğilir demis atalar. Simdiden onlem alirsaniz ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasmazsiniz. Bi cocuk psikiyatristinden yardim alabilirsiniz.

Cocukta kavram kargasasi olmus profesyonel yardim sart.

Agac yaşken eğilir demis atalar. Simdiden onlem alirsaniz ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasmazsiniz. Bi cocuk psikiyatristinden yardim alabilirsiniz.

Cocukta kavram kargasasi olmus profesyonel yardim sart.
Evet zaten gidicem pedagoga
çocugumu yollamam evlerıne , eşime de net bir dille uyarımı yaparım , mumkunsede evımı uzaga tasırım..
o mümkün değil çünkü kendi evimizi yaptirdik esimi çok uyardım bir göndermezse ikincide gönderiyor benimle kavga ediyor gondermedigim icin
Göndermeyin babaannesıne simdi agırlığınızı koymazsanız biraz daha yası ilerledi mi hiç koparamazsınız
Evet bende ondan korkuyorum ilerde daha kötü olmasını istiyorum bundan sonra gondermeyecegim sonucu ne olursa olsun ...

Bende bir konu açm
Bence de çünkü benim babaannem var oda aynı ben ona kanmıyorum ama erkek kardeşimi zamanında çok güzel kandırdı simdi dönmüyor anneme karsı dolduruyor annemden çok babaannesının sözlerime itimat ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…