İlgisiz eş lütfen akıl verin

Valla bn es kişisi de böyleydi taktik mantık ise yaramadı bnde bni sevmediğini kabullendim ve ayrıldım babamın evine geldim bir süre çalıştım sonra kpss çalıştim. Şimdi atandım çok daha mutluyum oh diyorum hayat varmis eşiniz de bnce düzelmez bittiyse bazı şeyler yerine gelmiyo maalesef

Esin ne iş yapıyor bu kadar yoruluyor ? Sen de iş bul çalış sana saygısı artar en azından artmazsa dik durabilir basar gidersin çocuk da kreş yasına gelmiş ikinci çocuk falan düşünme bu evliliğe

Neden evlenmiş?
Sizi sevdiği için mi?
Yoksa toplumda evli desinler, eve gelince bir düzeni olsun, gelince yemeği, çamaşırı vs hazır olsun diye mi?
Bunu sorun ve buna göre hareket edin.
Gerekirse düzen biraz bozulsun.
Muhtemelen eşinizle ilişkinizde ebeveynleşmişsiniz. İlgi görmedikçe şevkat eksenine kaymış.
Fatih reşit civelekoğlu, Ferhat aslan, Tülay kök(sınırlar eğitimi özellikle), nevzat Tarhan gibi isimleri dinleyin. Bir hayat planınız olsun. Kendinize odaklanın. O dahil olmak isterse olsun. Siz sürekli ondan ilgi bekledikçe o nasılsa ben olmadan var olamıyor bir yere de gidemiyor istediğim gibi davranma hakkına sahibim diye düşünüyor bilinçaltında.
Eskiden böyle değildi sonradan böyle oldu haklısınız onunla bu konuyu aşmam gerekiyor

Hadi göreyim seni.😂 Özellikle kadın çalışmadığı zaman buna ben de dahil başka Bi uğraş alanı olmadığı için odak noktasını eşi yapabiliyor zaman zaman. Kavga etmek bile karşındaki ile ilgilenmek demek. Bazen kavga etmeye bile tenezzül etmeyecek kadar kendine dönmek gerek. Çık gez kitap oku film izle çocuğunla oyna kahveni tek iç aman sanki yanımda olunca noluyor de geç.
Evet dakka bir gol bir eşim bugün sabah beni öpmek istedi bende hoşlanmıyorum böyle şeylerden huylanıyorum dedim ay görmeniz lazım adam bir tuhaf oldu böyle yapma falan demeler işe yaradı adam depresyona girdi

Haklısınız

Ama ne zaman gitmeye kalkışsam hep önüme dikiliyor gitme diye
Der tabi evdeki hizmetçisini mi kaybetsin pis donunun yıkanmasından önüne yemek serilmesine kadar hizmet alıyor. Bir de etrafa açıklama mı yapsın çevreye? Nafakaya para mı harcasın? Sizce sağlıklı bir ilişkiniz mi var? Adamın umrunda değilsiniz, dışarıda cinsel işini görüp bile geliyor hatta düzenli ilişkisi olabilir sonuçta yatağı da ayırmış sizi öpmeye bile tahammmülü yok. Boşanmaya cesaret edemeyeceğinizin de farkında.
Şöyle adamların hizmetinde kendinizi kullandırmaktansa dönün ananızın babanızın yanına. En kötü laf eder surat yaparlar geçer bi de işe girersiniz eliniz ekmek tutar.

Evet dakka bir gol bir eşim bugün sabah beni öpmek istedi bende hoşlanmıyorum böyle şeylerden huylanıyorum dedim ay görmeniz lazım adam bir tuhaf oldu böyle yapma falan demeler işe yaradı adam depresyona girdi
Ohhhh beter olsun. Tam gaz devam. Çok çaktırma ama. 😂😂😂

O peşinizden gelsin diye değil gerçekten gidin. İşinde boğulsun

Valla bn es kişisi de böyleydi taktik mantık ise yaramadı bnde bni sevmediğini kabullendim ve ayrıldım babamın evine geldim bir süre çalıştım sonra kpss çalıştim. Şimdi atandım çok daha mutluyum oh diyorum hayat varmis eşiniz de bnce düzelmez bittiyse bazı şeyler yerine gelmiyo maalesef
Bende neler yaptım ama yok bazen kabullenmek gerek. Üstelik biz çok severek evlenmiştik. Aynı konu sahibinin eşi gibi işkolikti. Ama onca işin arasında beni aldatmaya vakit buldu. Bende siz gibi çalıştım atandım ve ayrıldım. Şimdi çok mutluyum.

Bende neler yaptım ama yok bazen kabullenmek gerek. Üstelik biz çok severek evlenmiştik. Aynı konu sahibinin eşi gibi işkolikti. Ama onca işin arasında beni aldatmaya vakit buldu. Bende siz gibi çalıştım atandım ve ayrıldım. Şimdi çok mutluyum.
Maalesef geç oldu bnm kabullenmem de neler. Denedim düzelir gibi oldu yok yani ama sonunda anladım ve gücümü topladım ayrılma kararı aldım gerçi yine suçlu bn oldum özür dilememi bile bekledi neyse ki geçti bitti şükür şimdi mutluyum Rabbim kurtardı

Maalesef geç oldu bnm kabullenmem de neler. Denedim düzelir gibi oldu yok yani ama sonunda anladım ve gücümü topladım ayrılma kararı aldım gerçi yine suçlu bn oldum özür dilememi bile bekledi neyse ki geçti bitti şükür şimdi mutluyum Rabbim kurtardı
Ah canım seni çok iyi anlıyorum İnan inş bende mutlu olurum evliliğim bozulmaz

Haklısınız

Ama ne zaman gitmeye kalkışsam hep önüme dikiliyor gitme diye
Çocukla uyumak problem, bu kısımda eşin haklı. Sabah erkenden kalkıp işe gidiyorsa gece çocukla birlikte bölük pörçük uyumak istememesi çok normal değil mi?

Çekip gidersem düzelir mi ne demek yahu?
Evliliğinizin hangi çarpıklığını düzelteceksiniz?
Zaten adam sizi görmek bile istemiyor, gitmeniz ona ödül olur olsa olsa.
Çekip gidin ama bunu kendiniz için yapın.

X