İlgisiz eş lütfen akıl verin

Bi de şu taktiği dene düzelmezse yapman gerekeni yap.
Eşinden tamamen elini çek. Küsmüş gibi dargın gibi değil ama. Gerçekten artık görmüyormuş gibi. Tamamen çocuğa ve kendine odaklan. Ne bileyim onun izin günlerinde özellikle çocuğunla Bi program yap evde olma. Eve geldiğinde yüzüne bakma yemeğini ye kalk masadan mesela, aç filmini izle. Bırak o düşünsün karım benden soğudu uzaklaştı ama bunları yaparken doğal ol yani küs durma niye benim yanımda oturmuyorsun derse hemen başlama sen şöyle yaptın böyle yaptın diye. Bi sebep söyle saçma da olsa. Kısaca kendine odaklan beklentiniz sıfırla eşini merkezden indir. Muhakkak afallayacaktır.
Evet onun taktiğini ona uygulamam gerekiyor yoksa düzelmeyecek

Bence bir bölüm okumaya başlayın. Çocuk büyüyünce de çalışırsınız. Hiç üstüne düşmeyin eşinizin. o nasılsa siz de ona öyle davranın. Bir şey sorarsa soğuk nevale gibi cevap verin. Güzel ve bakımlı olun arkadaşlarınızla vakit geçirin. Kafa olarak da kendinize dönün. Bu arada da telefonu bilgisayardan maili faturaları vs takip edin çaktırmadan. Uyurken olabilir mesela. Aldatılma ihtinaline karşın videolu kanıt alırsınız. (umarım öyle bir şey yoktur)

Evet onun taktiğini ona uygulamam gerekiyor yoksa düzelmeyecek
Eğer başkası yoksa seni seviyor ama cepte görüyorsa totosu kalkmışsa bu taktik ile yarar. Kesinlikle sitem dırdır etme ama. Bilerek yapıyor misilleme yapıyor demesin, benden soğudu desin.
Örnek bensiz mi izliyorsun film derse sen bu filmi sevmezsin ondan çağırmadım ya de izlemeye devam et mesela.

Bence bir bölüm okumaya başlayın. Çocuk büyüyünce de çalışırsınız. Hiç üstüne düşmeyin eşinizin. o nasılsa siz de ona öyle davranın. Bir şey sorarsa soğuk nevale gibi cevap verin. Güzel ve bakımlı olun arkadaşlarınızla vakit geçirin. Kafa olarak da kendinize dönün. Bu arada da telefonu bilgisayardan maili faturaları vs takip edin çaktırmadan. Uyurken olabilir mesela. Aldatılma ihtinaline karşın videolu kanıt alırsınız. (umarım öyle bir şey yoktur)
Çok baktım ama bulamadım bu iPhone da saklama alanı var mı gizli şeyleri onu bilmiyorum malesef

Eğer başkası yoksa seni seviyor ama cepte görüyorsa totosu kalkmışsa bu taktik ile yarar. Kesinlikle sitem dırdır etme ama. Bilerek yapıyor misilleme yapıyor demesin, benden soğudu desin.
Örnek bensiz mi izliyorsun film derse sen bu filmi sevmezsin ondan çağırmadım ya de izlemeye devam et mesela.
Mutlaka yapacaksın yarın giyinip süslenip oğlumuzda alıp dışarı çıkayım izinli günü onsuz bişeyler yapmam onu ürkütebilir

Bütün dünyanız eşiniz olmuş bunun sonucunda eşinizi ilgiye boğmuşsunuz oda bundan zehirlenmiş durumda. Kendinizi bir geri çekin, eşiniz dışında da bir dünya olduğunun farkına varsanız iyi olur.

Bütün dünyanız eşiniz olmuş bunun sonucunda eşinizi ilgiye boğmuşsunuz oda bundan zehirlenmiş durumda. Kendinizi bir geri çekin, eşiniz dışında da bir dünya olduğunun farkına varsanız iyi olur.
Haklısınız uzakta olduğum için hep yanımda olduğu için çok üstüne düştüm malesef

Çok haklısınız şimdi horul hırul uyuyor
Sabah uyandi zaman normal kahvaltını hazirla yapın hiç konuşmadan konuşma sen konu açma, bırak bakalım adım atacak mı küs olma ama peşinden de koşma, bakımlı ol güzel kokularını sür , ona muhtaç olmadini hisettir yani fazla ilgi gösterince de insan sıkılıyor, seviyorsa zaten seni illa ki rayına girecektir ama sevgi saygı bittiyse zaten bi yer de patlak verir

Mutlaka yapacaksın yarın giyinip süslenip oğlumuzda alıp dışarı çıkayım izinli günü onsuz bişeyler yapmam onu ürkütebilir
Hadi göreyim seni.😂 Özellikle kadın çalışmadığı zaman buna ben de dahil başka Bi uğraş alanı olmadığı için odak noktasını eşi yapabiliyor zaman zaman. Kavga etmek bile karşındaki ile ilgilenmek demek. Bazen kavga etmeye bile tenezzül etmeyecek kadar kendine dönmek gerek. Çık gez kitap oku film izle çocuğunla oyna kahveni tek iç aman sanki yanımda olunca noluyor de geç.

Sabah uyandi zaman normal kahvaltını hazirla yapın hiç konuşmadan konuşma sen konu açma, bırak bakalım adım atacak mı küs olma ama peşinden de koşma, bakımlı ol güzel kokularını sür , ona muhtaç olmadini hisettir yani fazla ilgi gösterince de insan sıkılıyor, seviyorsa zaten seni illa ki rayına girecektir ama sevgi saygı bittiyse zaten bi yer de patlak verir
Aynen doğru

Hadi göreyim seni.😂 Özellikle kadın çalışmadığı zaman buna ben de dahil başka Bi uğraş alanı olmadığı için odak noktasını eşi yapabiliyor zaman zaman. Kavga etmek bile karşındaki ile ilgilenmek demek. Bazen kavga etmeye bile tenezzül etmeyecek kadar kendine dönmek gerek. Çık gez kitap oku film izle çocuğunla oyna kahveni tek iç aman sanki yanımda olunca noluyor de geç.
Sinir etmekten Başak bişey yapmıyor yanımda olsa nolcak

Beni sevmediğimden emin olmamıştım henüz
Siz sadece eşinizi sevdiğiniz için bu durumu kabullenmek istememişsiniz. Ama sizin eşinizden ibaret değil. Sadece kendinize ve çocuğunuza kaliteli zaman ayırıp mutlu olmaya bakın. Bir de çalışıp kendi paranızı kazandığınız zaman kendinize olan öz güveniniz de aratacak.

Neden evlenmiş?
Sizi sevdiği için mi?
Yoksa toplumda evli desinler, eve gelince bir düzeni olsun, gelince yemeği, çamaşırı vs hazır olsun diye mi?
Bunu sorun ve buna göre hareket edin.
Gerekirse düzen biraz bozulsun.
Muhtemelen eşinizle ilişkinizde ebeveynleşmişsiniz. İlgi görmedikçe şevkat eksenine kaymış.
Fatih reşit civelekoğlu, Ferhat aslan, Tülay kök(sınırlar eğitimi özellikle), nevzat Tarhan gibi isimleri dinleyin. Bir hayat planınız olsun. Kendinize odaklanın. O dahil olmak isterse olsun. Siz sürekli ondan ilgi bekledikçe o nasılsa ben olmadan var olamıyor bir yere de gidemiyor istediğim gibi davranma hakkına sahibim diye düşünüyor bilinçaltında.

X