Kv ve kp sizi arıyor mu? Tek kaldım beni aramadılar

ya bırak aramasınlar, dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz
Aramayınca eşime laf ediyorlar. Bakış açısı biz büyüğüz aramayız aranırız. Beklentileri var aradıkları yok ondan arada kaldım ama artık takmıcam

Çok haklısın şimdi geldiğimi bildikleri için son kez üstüme düşeni yapıcam. Ziyaret eder sonra kendi evime giderim. Bundan sonra ayda bir kafama eserse ararım. Hiçbir şey hep bana hep bana olmaz. Küçüğüz küçüklüğümüzü bilelim ama büyük olarakta bir adım da beklerim.

Kayınpederim ve kayınvalidemden bahsediyorum. Ama kayınvalide veya kayınpeder diye bahsetmeyi sevmiyorum pek :)
Vay be böyle insanlar da varmış demek ki bizim kv ilk başta böyleydi 6 ayda uzaklaştı ne diyeyim ilginç

Aman beş dakka uğra çik evine dönerken kardeş o kadar değere bu kadar değer valla dert etme kendi ailen var kapı gibi eşinde seviyor sayıyorsa o tarafta sana kötü davranıp eşini doldurmuyorsa no problem ben aynı evdeyim evimi ayiriyimda söyle oh bir nefes alayım kaynanadan diye ölüyorum 21 yaşında hayattan bezdim ben evimi ayirinca gelmesse gelmesin aramazsa aramasın sormazsa sormasın eşimle iyi oldukdan sonra ne kadar mesafe o kadar rahatlik ederi kadar dege herkesi memmun eder

Tabi herkes ne değer verirse elbette o değeri görür. Umarım sende kendi evine geçip istediğin gibi yaşarsın

Kardeş telefonunu sirkeyle sil nazar değmesin

Mis gibi hayat ayol daha ne istiyorsun. Bir de demişsin ki çağırmadılar ama gideyim mi. Alemsin vallahi. Tadını çıkar

Kuzum siz gidip gitmeme kararını tek başına veremiyor musunuz? Yok annem ayıp olur dedi kocam sordu bilmemne. Belliki içiniz gitmek aramak yapmak istemiyor. O zaman gitmeyin. İnsanların ne düşüneceğini de bu kadar fazla önemsemeyin.

Öyle olmuyor ki sonra ayıp etmiş olan ben olurum. Zaten her zaman da tek gitmiyorum ilk defa gittim. Buraya gelmiş yanıma gelmedi demesinler diye bir de kv köyden gelmişti şimdi gitmesem ben suçlanacaktım. Kv evine gittim 1 saat oturdu beni evde bırakıp spora gitti. 1,5 saat tek kaldım. Akşam yemek yedik beni babamın evine bıraktılar. Ama sokağın başına insan gelir kapıya getirir aileni de görelim der... Taksi şoförü gibi bırakıp gittiler. Şimdi ben ne düşüneyim sen söyle?

Eşinize aramadığınız için şikayet edildiğinizde eşiniz ne tepki veriyor? Şahsen bizde eşimi kv doldurmaya çalışır eşim evde konusunu bile açmaz sonra ben tesadüfen öğrenirim. Eşiniz tepki veriyorsa bi iki kez haşlayın onu,yetişkin kadınsınız sizi aramıyorsa sizde aramayın. Portuga

Son düzenlemeye yorum: Annesi ölmüş, arayıp görüşün, ilgilenin. Onlar kendi hatalarından sorumlu. Aynı davranırsanız, aynı yanlışı yapmış olursunuz. Kötü günde, hastalıkta, cenazede arayın.

Bana annesine ne söyledi sormadım. Ama annesi x beni aramıyor benim annem öldü cenaze evi kendi derdindeyim bir eksiğin var mı diye sormuyor diyormuş. Dağın başında lojmanda kalan benim, benim kocam 2 aylık göreve gitmiş. Ailem yanımda olmasa kimsenin arayıp soracağı yok. Benim artık beklentim yok ama onlar 8 aydır bir defa aramadılar. Benden aramamı bekliyorlar. Üstelik bunu eşim gittiğinde yapıyorlar. O burdayken aramadı etmesi muhabbeti yok. Üstelik daha geçen hafta cumartesi evlerine ziyarete gitmiştik. Ben kızmakta haksız mıyım?

Keşke benim ki de beni hiç aramasa, hatta zırt pırt gelmese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…