Arkadaşlar bu dertt değil ama aklıma takılan bir konu. 6 aylık evliyiz eşim işi gereği bazen 1 ay bazen 2 ay evde olmuyor ilk zamanlar eşimin ailesiyle kaldım eşim gelince kendi evimize geçtik. O zamanlar onların beni aramasını gerektiren bir şey olmadı. Eşim yine göreve gidecekti ve ben araba kullanmaya yeni yeni alışıyorum gece vakti 45 dk köy yolundan gidip bıraktım ama araç kullanmaktan korktuğum için ağlaya ağlaya geldim tek başıma gece 1 de yavaş yavaş zor geldim. Ertesi gün ailesi arar diye bekledim çünkü benim bırakacağımı biliyorlardı insan ne yaptın bir sorun yaşadın mı diye sormaz mı? Aramadılar. Abartıyorum gibi gelebilir ama yol gerçekten kötü virajlı sert asfalt ve gidiş geliş yollar karşıdan devamlı kamyon TIR geliyordu ve bir aydır aktif araç kullanıyorum o ayda da en fazla 10 kere dolaştık bunlar da yoğun yerler değildi. Neyse dedim ailem geldi beni aldı babamın evine gittim üstünden 15 gün geçti yine beni kimse aramadı ben yine 2 defa aradım kv yi. Şimdi o köyden dönmüş bende bu hafta içi kendi evime gideceğim. Evlerine gündüz gidip oturayım mı bilmiyorum çünkü davet eden yok arayan soran yok. Ben ararsam konuşuyorlar o da 2 dk yı geçmiyor. Bir de kp ne sıklıkla arıyorsunuz? Sanki onlar her şeyi benden bekliyor gibi ama ben aranıp sorulmayınca değer verilmiyor gibi hissediyorum. Eşim ailesiyle telefonda konuşurken bile insan x nasıl iyi mi selam söyle demez mi ben hiç duymadım. Ama yüz yüze gelince yakın gibi davranıyorlar. Ben nasıl davranayım bilmiyorum
EDİT: Bu konuyu ilk açtığımda bana herkes oh daha ne istiyorsun demişti şimdi onlara soruyorum. Bugün yine aynı muhabbet oldu artık iyice sinir olmaya başladım. Kv annesi 80 küsür yaşında 2 hafta önce vefat etti 8 saatlik yola daha hastanedeyken eşimle ziyarete gittik. Vefatında kv evine eşim ailem hep birlikte gittik. Sonra eşim yine göreve gitti. Yalnız kaldım ailemin evine geldim. Buraya geldim ama kv beni hem aramıyor hemde benim onu aramamı bekliyor. Beni hiç aramamakla suçlayıp görevdeki oğluna 2 arada bir derede konuşunca şikayet ediyor. Beni aramama sebebi annesi ölmüş beni aramayı düşünmüyormuş kendi üzüntüsüydeymiş. Ben ne yapayım ya sinir olmamak elimde değil