Bende arasın etsin beklemiyordum ama bir ara ben aramıyorum diye çıldırdı kv. Ben şok oldum tabi. Kendi hiç hiç aramaz, gelmez ama ben gidicem ben arayacağım. Aramazsam arada gitmezsem büyük problem onun için buna ne diyorsun? Uzuleyim mi sevineyim mi
Beni anlayan birilerinin olması gerçekten güzel :) kesinlikle öyle eşim varken x bizim kızımız gözün arkada kalmasın her zaman destek olur yardım ederiz deyip eşim gidince bir defa bile halini sormuyor sonra da biz büyüğüz biz aranmalıyız oluyor. Bu işler de karşılıklı ben arayıp soruyorum ama ayda bir de aranmayı bekliyorum ister istemez. Aramazsan da dert değil ama gözümdeki değerleri de düşüyor bu da elimde değil kiEvde tek kalma durumum olmadı ama onlar köye giderler ya da ben ailemin yanına geldiğimde haftada bir ararlar konuşuruz bende ararım.Kayınpederimde kayınvalidem de aynı şekilde.Varsayalım biri pazartesi ararsa diğeri perşembe arar bende pazar ararım gibi.
Ne olursa olsun insan aranmak istiyor.Öyle olunca kendini değerli hissediyor.
Bende yapmıyorum çıldırıyor diye huyum değil çünkü. Zaten aranmak istiyorsa aramasının da gerektiğini söyledim. Kimse kimseyi pispislamak zorunda değil. Ben ailemi bile pispislamak için aramam. İstediğim için ararım. Benimkinin tuhaflıgı artı olarak oğlundan değil benden beklemesi. Oğlunda aramıyor deyince ama onun huyu bu diyor e ben aramak zorunda mıyım deyince ama aileni arıyorsun. Sen aileni arıyorsan benide ariyacaksin diyor anlamsizBenim kvde de oyledir. Kendisi buyuk oldugu icin asla aramaz hep kucugunden bekler arama olsun, ilgi alaka olsun cok sever bayilir hatta eşimi bile aramaz ama esim ilgilensin arasin ister isyanlar ederdi, neyin kafasi bilemiyorum.
Yeni evliyken de cok içli dışlı olmak istiyordu.
Arada eşime de diyormuş Cirilla beni aramiyor diye ama kendisini sallamiyorum acikcasi ve suan 5 bucuk yillik evliyim. Kv cildiriyor diye yapmiyorum birseyleri, ben nasil istiyorsam oyle yapiyorum o da ses cikartmamayi ogrendi.
Yaa bu aynı biz. Eşimde pek müsait olmuyor haftada bir anca arıyor o da denk gelirse. Devamlı ilgi bekliyor ama kendileri göstermiyor. Çok ilginçlerBende yapmıyorum çıldırıyor diye huyum değil çünkü. Zaten aranmak istiyorsa aramasının da gerektiğini söyledim. Kimse kimseyi pispislamak zorunda değil. Ben ailemi bile pispislamak için aramam. İstediğim için ararım. Benimkinin tuhaflıgı artı olarak oğlundan değil benden beklemesi. Oğlunda aramıyor deyince ama onun huyu bu diyor e ben aramak zorunda mıyım deyince ama aileni arıyorsun. Sen aileni arıyorsan benide ariyacaksin diyor anlamsizailem başka sen başkasın sonuçta. Ki arıyordum da aslında.
Esinize soylemesi de ayrı bir olaymış esinizi doldurmak için niyetlendi heralde.
Tabi ki herkesin kendi ailesi gibi kimse olmaz ama ilk aylarda o kadar yakın ve samimi davranıyorlardı ki kızı gibi hissettirir ona göre ilgi bekliyorlardı son bir ayda değiştiler. Değişimi anlamadım ama sorun değil sadece böyle tanımamıştımBabam beni her aklına estiğinde arar, tvde bir program görse aç diye arar, aklına birşey takılınca arar, annem onun gibi değil ama tereyağımızı filan annem yapıyor bitti mi kızım diye arar, eşimin sevdiği çorbayı yapmışsa gelip alıverin diye arar, çocukları merak eder arar. Ben onlar her hastaneye gidişinde sonuç nedir doktor ne dedi diye ararım, ikisi de şeker hastası çünkü. Ama sizin bahsettiğiniz türden ilgiyi sadece annem yapar
Bende yapmıyorum çıldırıyor diye huyum değil çünkü. Zaten aranmak istiyorsa aramasının da gerektiğini söyledim. Kimse kimseyi pispislamak zorunda değil. Ben ailemi bile pispislamak için aramam. İstediğim için ararım. Benimkinin tuhaflıgı artı olarak oğlundan değil benden beklemesi. Oğlunda aramıyor deyince ama onun huyu bu diyor e ben aramak zorunda mıyım deyince ama aileni arıyorsun. Sen aileni arıyorsan benide ariyacaksin diyor anlamsizailem başka sen başkasın sonuçta. Ki arıyordum da aslında. Ailemden biri hastalandi yanindaydim arayamadim. O da 1 kere arayip sordu durumunu. Benimde aklımda bile değildi aramak isim gücüm hastam var.
Esinize soylemesi de ayrı bir olaymış esinizi doldurmak için niyetlendi heralde.
Diyorum ya benim yakınım hastayken bu şekilde ilgi bekleyerek yakınımın iyilesmesine sevindiğim esnada kavga çıkardı. İna nıl maz.Yaa bu aynı biz. Eşimde pek müsait olmuyor haftada bir anca arıyor o da denk gelirse. Devamlı ilgi bekliyor ama kendileri göstermiyor. Çok ilginçler
Anne baba derken kv kp mi kendi aileniz miBabam beni her aklına estiğinde arar, tvde bir program görse aç diye arar, aklına birşey takılınca arar, annem onun gibi değil ama tereyağımızı filan annem yapıyor bitti mi kızım diye arar, eşimin sevdiği çorbayı yapmışsa gelip alıverin diye arar, çocukları merak eder arar. Ben onlar her hastaneye gidişinde sonuç nedir doktor ne dedi diye ararım, ikisi de şeker hastası çünkü. Ama sizin bahsettiğiniz türden ilgiyi sadece annem yapar
Eşim onlar büyük hep bizden bekliyor ve hala sevgiliyiz gibi soğuk davranıyorlar bende anlamıyorum ama sen ara sor git bir şey olmaz diyor. Annemde buraya kadar geldin gitmesen olmaz dedi. Bende mecbur gündüz Bi uğrayıp kendi evimize gidicemNiye gideceksiniz de gündüz. Bir kere öylesine bi uğrarsınız eşiniz ısrar ettiyse yoksa oturun kendi evinizde mis gibi. Yiyin için uzanın yatın keyif sürün.
Kendi ailesiAnne baba derken kv kp mi kendi aileniz mi
Evet o durumda çok komik oluyorAynen doldurmaya calisti. Cirilla beni aramiyor, yoo Cirillayi aradim acmadi... Gibi.
Ama eşim oyle konularda bana baski yapmaz sadece annesinin soyledigini soyledi gecti mevzu bile olmadi.Sonra onu soylemeyi de birakti bakti birsey olmuyor.
Aynen aynen ya bir oğlu daha var anca para istemek için arıyor ünide kendisi. Diğer oğlu görevde telefonu çekmiyor haftada bir anca denk gelirse arıyor. Onun dışında gelin arasın hep o ilgi göstersin. Eşim evimize davet etmişti. Kp demiş ki gelin söylesin senin davet etmenler olmaz. Yok artık dedim zaten davet edemeden de eşim göreve gittiDiyorum ya benim yakınım hastayken bu şekilde ilgi bekleyerek yakınımın iyilesmesine sevindiğim esnada kavga çıkardı. İna nıl maz.
Kız evlat yapaydın madem arasaydı. Kızlar daha naif bu konuda
Anne baba derken kv kp mi kendi aileniz mi
Kendi ailesi
Yok artıkKayınpederim ve kayınvalidemden bahsediyorum. Ama kayınvalide veya kayınpeder diye bahsetmeyi sevmiyorum pek :)
Ben senin yerinde olsam aramalarıni takmam sende az az arayarak azaltmaya bak.Yarın bir gun bir şey derlerse sende ben üzerimi düseni yaptim ama sizden bir karşılık göremeyince demek ki rahatsız ediyorum diye düşünüp aramayı biraktim dersin.Beni anlayan birilerinin olması gerçekten güzel :) kesinlikle öyle eşim varken x bizim kızımız gözün arkada kalmasın her zaman destek olur yardım ederiz deyip eşim gidince bir defa bile halini sormuyor sonra da biz büyüğüz biz aranmalıyız oluyor. Bu işler de karşılıklı ben arayıp soruyorum ama ayda bir de aranmayı bekliyorum ister istemez. Aramazsan da dert değil ama gözümdeki değerleri de düşüyor bu da elimde değil ki