Valla cnm bnm demekki onlar ıyi gün dostu bnde bazı şeyler konusunda eşimin ailesi tarafından yalnız birakildim ama tarımıda sonuna kadar yaptım eşine de bnce deki normalde bnm sana şikayet etmem lazım dahada onlar mi ediyorYani ben böyle gördüm bu yaşıma kadar. Eşi giden lojmanda dağın tepesinde bir başına kalan benim. Eşim arabayı da götürdü. Öyle bir yer ki 4 aktarma yaparak anca ailemin evine gelebilirim. bakkala bile gitmek için gidiş geliş 3 km yol yürümek gerekiyor. Bunu anlatıyorum çünkü böyle bir durumda yalnız kalıyorum. İyi ki ailem var da gelip aldılar. Demek ki benim ailem olmasa başıma bir şey gelse evde bir başıma kalacağım. Günlerce haftalarca kimse nasılsın nerde ne yapıyorsun diye sormayacak. Tüm bunlara rağmen kendisi kocasıyla oğluyla evinde merkezde yaşıyor ama aranmadığı için beni şikayet ediyor.
Yarın obur gün hastalansalar senin kapına koşa koşa geliler her şey karşılıklı kendinizi ezdirmeyin hiç bı konudaHepinize katılıyorum kızlar. Bugün sırf eşimin hatrına aradım. Onda da öyle havadan sudan konuştuk. Ben normalde ailemin yanına gelince onlara da ziyarete gidiyordum. Ama davet edecek mi diye bekledim doğal olarak bize de gel vs demedi. Davet etmemesi işime gelir en azından yarın bir gün bize uğramadı diyecek eşime yine şikayet edecek. Bende artık susup görmezden gelmeyeceğim. Dediğin gibi sen yüzüne vurmadıkça salak yerine koyuyorlar. Elbette büyüklere saygı gösteriyoruz ama onlarda bizi düşünmüyorsa insan yerine koyup 2 dk arayıp hal hatır sormuyorsa bende mesafe koyarım. Ne diyeyim insanlar çok değişik ne yaparsan yap yaranılmıyor
Merak etsin istemiyorum ki ben bulunduğum durumu anlatıyorum ki beni daha iyi anlayın diye. Ben bu durumdayken kendisi eşime şikayet edip duruyor. Eşim görevde günlerdir sesini duymuyorum 10 dk telefon konuşmamızda eşime kendimi açıklamak zorunda kalıyorum kv şikayetinden dolayı. Bende kv kızı değilim ama o benden ilgi alaka bekliyor hep aranmayi istiyor yapmıyorum diye şikayet ediliyorum.Reis o senin anan değil ki niye seni bu kadar merak etmesini bekliyorsun ki
Kesinlikle bir yararı yok aksine eşime kendimi açıklamak zorunda kalıyorum 10 dk telefon konuşmasında, durduk yere canımı sıkıyor.bunlari esine söylesene. mesafeni de koy aramasinlar zaten gerekleri yok cidden. Böylelerinin yararı bile zarar
Eşin de bi garip bu erkekleri anlamak zor gıcık oluyorum cidden buna esim de dahil. Ne bu annelerini babalarini zorla aratma meraklari? Ne mecburiyetimiz varmis. Bence esinizi de bi kaç kere tersleyin "ben burda dagin basindayim onlar beni bi kere aradı mı öldün mü kaldin mi aç mısın biseye ihtiyacin var mi kızım dediler mi sordular mi benim icin endiselendiler mi merak ettiler mi, kendi öz kizlari olsa aradin aramadin muhabbeti yapmaz arar sorarlardi, ama ben gelinim ya benim nasil oldugum umurlarinda degil tek istedikleri aranmak hürmek görmek, sen de bidaha beni bunun icin sıkıştıracaksan hesap soracaksan arama, duzgunce konusacaksak ara" diyin. Bi patlayin bidaha kolay kolay soramaz.Kesinlikle bir yararı yok aksine eşime kendimi açıklamak zorunda kalıyorum 10 dk telefon konuşmasında, durduk yere canımı sıkıyor.
Ya şimdi görevde haftada bir anca arıyor diye sert tepki vermek istemedim. Aramamasına cenazeden dolayı yasta olmasını bahane ettiğini, bu defalık daha ben arayacağım ama bundan sonra beni bir defa bile aramazsa bende aramayacağım sende bana baskı yapıp zorlama dedim. Eşimde aslında durumun farkında bu defa benim hatrım için ara tamam dedi. Bakalım bundan sonra ne olacakEşin de bi garip bu erkekleri anlamak zor gıcık oluyorum cidden buna esim de dahil. Ne bu annelerini babalarini zorla aratma meraklari? Ne mecburiyetimiz varmis. Bence esinizi de bi kaç kere tersleyin "ben burda dagin basindayim onlar beni bi kere aradı mı öldün mü kaldin mi aç mısın biseye ihtiyacin var mi kızım dediler mi sordular mi benim icin endiselendiler mi merak ettiler mi, kendi öz kizlari olsa aradin aramadin muhabbeti yapmaz arar sorarlardi, ama ben gelinim ya benim nasil oldugum umurlarinda degil tek istedikleri aranmak hürmek görmek, sen de bidaha beni bunun icin sıkıştıracaksan hesap soracaksan arama, duzgunce konusacaksak ara" diyin. Bi patlayin bidaha kolay kolay soramaz.
bence eşine şunu da söyle. "seni düşünse ta oralarda görevdesin şikayet edip canını sıkmaz arada bırakıp huzursuz etmez, çok sıkıntı ediyosa beni arayıp bizi neden aramıyosun diye yüzüme sorsun çocuk gibi neden sana şikayet ediyor seni neden karıştırıyor" de.Ya şimdi görevde haftada bir anca arıyor diye sert tepki vermek istemedim. Aramamasına cenazeden dolayı yasta olmasını bahane ettiğini, bu defalık daha ben arayacağım ama bundan sonra beni bir defa bile aramazsa bende aramayacağım sende bana baskı yapıp zorlama dedim. Eşimde aslında durumun farkında bu defa benim hatrım için ara tamam dedi. Bakalım bundan sonra ne olacak
Evet zaten eşimde niye beni arada bırakıyor diyor. Bence o da farkında ama karışmak istemiyor. Kv de yüzüme gülüp arkamdan şikayet ediyor. Bakalım nereye kadar gidecek en sonunda karşılıklı eteğimizdeki taşları dökeceğiz ama ne zaman :)bence eşine şunu da söyle. "seni düşünse ta oralarda görevdesin şikayet edip canını sıkmaz arada bırakıp huzursuz etmez, çok sıkıntı ediyosa beni arayıp bizi neden aramıyosun diye yüzüme sorsun çocuk gibi neden sana şikayet ediyor seni neden karıştırıyor" de.
bence karışmak istemiyorsa sana hesap sormamakla başlasın :) şikayet ettiği zaman anne çok arasın istiyosan ara yüzüne söyle beni burda huzursuz etme desin :)Evet zaten eşimde niye beni arada bırakıyor diyor. Bence o da farkında ama karışmak istemiyor. Kv de yüzüme gülüp arkamdan şikayet ediyor. Bakalım nereye kadar gidecek en sonunda karşılıklı eteğimizdeki taşları dökeceğiz ama ne zaman :)