Kv ve kp sizi arıyor mu? Tek kaldım beni aramadılar

Valla cnm bnm demekki onlar ıyi gün dostu bnde bazı şeyler konusunda eşimin ailesi tarafından yalnız birakildim ama tarımıda sonuna kadar yaptım eşine de bnce deki normalde bnm sana şikayet etmem lazım dahada onlar mi ediyor

Yarın obur gün hastalansalar senin kapına koşa koşa geliler her şey karşılıklı kendinizi ezdirmeyin hiç bı konuda

Reis o senin anan değil ki niye seni bu kadar merak etmesini bekliyorsun ki

Reis o senin anan değil ki niye seni bu kadar merak etmesini bekliyorsun ki
Merak etsin istemiyorum ki ben bulunduğum durumu anlatıyorum ki beni daha iyi anlayın diye. Ben bu durumdayken kendisi eşime şikayet edip duruyor. Eşim görevde günlerdir sesini duymuyorum 10 dk telefon konuşmamızda eşime kendimi açıklamak zorunda kalıyorum kv şikayetinden dolayı. Bende kv kızı değilim ama o benden ilgi alaka bekliyor hep aranmayi istiyor yapmıyorum diye şikayet ediliyorum.

bunlari esine söylesene. mesafeni de koy aramasinlar zaten gerekleri yok cidden. Böylelerinin yararı bile zarar
Kesinlikle bir yararı yok aksine eşime kendimi açıklamak zorunda kalıyorum 10 dk telefon konuşmasında, durduk yere canımı sıkıyor.

Kesinlikle bir yararı yok aksine eşime kendimi açıklamak zorunda kalıyorum 10 dk telefon konuşmasında, durduk yere canımı sıkıyor.
Eşin de bi garip bu erkekleri anlamak zor gıcık oluyorum cidden buna esim de dahil. Ne bu annelerini babalarini zorla aratma meraklari? Ne mecburiyetimiz varmis. Bence esinizi de bi kaç kere tersleyin "ben burda dagin basindayim onlar beni bi kere aradı mı öldün mü kaldin mi aç mısın biseye ihtiyacin var mi kızım dediler mi sordular mi benim icin endiselendiler mi merak ettiler mi, kendi öz kizlari olsa aradin aramadin muhabbeti yapmaz arar sorarlardi, ama ben gelinim ya benim nasil oldugum umurlarinda degil tek istedikleri aranmak hürmek görmek, sen de bidaha beni bunun icin sıkıştıracaksan hesap soracaksan arama, duzgunce konusacaksak ara" diyin. Bi patlayin bidaha kolay kolay soramaz.

Ya şimdi görevde haftada bir anca arıyor diye sert tepki vermek istemedim. Aramamasına cenazeden dolayı yasta olmasını bahane ettiğini, bu defalık daha ben arayacağım ama bundan sonra beni bir defa bile aramazsa bende aramayacağım sende bana baskı yapıp zorlama dedim. Eşimde aslında durumun farkında bu defa benim hatrım için ara tamam dedi. Bakalım bundan sonra ne olacak

bence eşine şunu da söyle. "seni düşünse ta oralarda görevdesin şikayet edip canını sıkmaz arada bırakıp huzursuz etmez, çok sıkıntı ediyosa beni arayıp bizi neden aramıyosun diye yüzüme sorsun çocuk gibi neden sana şikayet ediyor seni neden karıştırıyor" de.

Evet zaten eşimde niye beni arada bırakıyor diyor. Bence o da farkında ama karışmak istemiyor. Kv de yüzüme gülüp arkamdan şikayet ediyor. Bakalım nereye kadar gidecek en sonunda karşılıklı eteğimizdeki taşları dökeceğiz ama ne zaman :)

bence karışmak istemiyorsa sana hesap sormamakla başlasın :) şikayet ettiği zaman anne çok arasın istiyosan ara yüzüne söyle beni burda huzursuz etme desin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…