Kv ölse bir yudum su vermem artık

Ben şunu yazmak istiyorum yakın arkadaşımın da sizin gibi suyu geldi . Daha çok erkendi . Hergün suyu geliyordu . Riskli gebelik . Sonunda sezeryanla zamanından önce aldılar . Küvez , yoğun bakım . O zamanlar Ben çok korkmuştum . ama Bebek sağlıkla büyüdü . Şimdi oğlu 1,5 yaşında çok tatlı . Sağlıklı . Akıllı . Her şey yoluna girecek . Pozitif düşünün .

Ben ondan yardım istemiyorum ki. Ama insan hiç mi merak etmez beni değil yaa torununu da mı merak etmez. Kadının umrunda bile değil resmen. Ama ahtımdır ölse bir yudum su vermeyeceğim
Böyle diyen birini niye arasın neden sorsun

Bide kv den dinlemek lazım

Bende aynı durumdayım. Ölse bir yudum su vermem
Tamam bunu anladık Allah cidden muhtaç etmesin bu duruma getirmesin

Beklemiş olabilirsiniz burda sinirlenip beddualar okumak yerine telefon acın sorun neden aramadın diye yada eşinize söyleyin

Nasılsa şimdide dert yapıyorsunuz ve kin yapıyorsunuz

En azından sebebini bilirsiniz rahatlarsınız her gün her gün ölse su vermem demekten iyidir

Tamam bunu anladık Allah cidden muhtaç etmesin bu duruma getirmesin

Beklemiş olabilirsiniz burda sinirlenip beddualar okumak yerine telefon acın sorun neden aramadın diye yada eşinize söyleyin

Nasılsa şimdide dert yapıyorsunuz ve kin yapıyorsunuz

En azından sebebini bilirsiniz rahatlarsınız her gün her gün ölse su vermem demekten iyidir

Sizce KVnin davranışı için geçerli bir sebep varmidir?
Konusahibi KVsini Beyoğlunun arka sokaklarinda ciklet parasina satmadiysa bence gecerli bir sebebi yoktur.

Sizce KVnin davranışı için geçerli bir sebep varmidir?
Konusahibi KVsini Beyoğlunun arka sokaklarinda ciklet parasina satmadiysa bence gecerli bir sebebi yoktur.
Konu sahibinin eski konularına bakarmısınız ben baktım yorumumu yazdıktan sonra

Konu sahibinin eşide pek normal değil
Sürekli kv nin yaptıklarını kafaya takip bir şey arıyor

Bide eşinin teyzesi ve bide Ayşe teyze aynı kişi sanırım her konuda var🤣🤣

Kv torununun olucağını duyunca şunu yapalım bunu yapalım demiş vay çocuk benim ne karışıyor demiş

Hediye almış hediyeyi geri vermek istemişler neymiş pahalıymış

Düğüne gitmişler başka masada oturmuş kuran okumuş cevsen vermiş hadi muskaysa imha edicem gibi gibi bir sürü konu var

Bilmem beyoğlunda ne yaptı çokta anlamadım
Demek istediğinizi

Şu var kaynanayı bıktırdılar sa ki oğlu da normal değil kadın ne yapsın salmıştır kim ne yaparsa yapsın diye

Bide ondan dinlemek lazım dedim zaten

Ölürse şu vermezmiş ölmüş zaten gerek yok suya ne acımazsızca bir söz bu

Allah kimseyi muhtaç etmesin

Bazı insanlar böyle maalesef benim annem de böyle yurtdışında yaşıyorum 3 aylık hamileyim bir kere bile arayıp sormadı hamileliğimde mesaj bile atmadı yani gitsem ilgilenir ama uzak olunca arayıp sormuyor napıyım

Ben de doğum yaptım ve aynısını yaşadım çok yakın bir zamanda. Yakin oturmamiza ragmen İhtiyacın varmi diye 10 gün gelmedi , aramadı. Annem baktı bize . 10 gün sonra gelmek istedi , kesinlikle izin vermedim , gelemezde artik. Demem o ki aramak sormak isteyen her türlü fırsatı bulur destek olur , seninki belli ki bahane arkasına sığınıyor, kabul etme destegini tepkini koy
Eşimin yoğun işleri var ve artık işe gitmesi gerekiyordu. Dün Biz de görümceme söyledik yanımda dursun diye. Görümcem yanıma Geldi akşamda kayınvalidem geldi. Muhatap olmadım. Bugün de kayınvalidem yine geldi yemek felan getirmiş akşama kadar yanımda durdu. Sen git planların vardır geri kalma dedim. Bu sefer de benim önceliğim ailem diğer şeyler acelesi yok. Öncelik şu an sizsiniz dedi. Anladı tepkimden şimdi de onarmaya çalışıyor. Yemek yapıp getireyim temizliğini yapayım diyor gerek yok dedikçe üsteliyor. Muhtemelen anladı tepkimden

Aynen öyle kendimi doldurmak istemiyorum. Tek bebeğim iyi olsun benimle olsun da. Ama işte insan yine de düşünüyor
Kız boşver canı cehenneme, sadece emeğine odaklan , bu arada erken doğsa bile korkma benim kızım 28 haftalık doğdu, çok şükür şimdi iyi hamdolsun, sadece iyi düşün, sakin ol ...

X