Hhaha niye kızanan seni kadir gecesi doğurmuşta haberin yok bence
anlamadiginizi anladik zaateennHhaha niye kız
Ama eşimle evimize dönerken kv eşime arabayı sen kullan gece x verme demesini biliyor. Ondan önce ilk zamanlarda ben her gün aranıp konuşmayı beklerdim diyor.Şu eş ailesinden bu derece ilgi alaka beklemeyi de garip goruyorum. Niye arasinlar yahu, kendine guvenmiyorsan gecenin bir yarisi oralarda işin nedir? Onlarin cocugu degilsin yani kendi ailen gibi merak edilmeyi beklemen gereksiz.
Ben kv kpi aramiyorum hiç. Arada eşimle ziyarete gidince gorusuyoruz 1-2 saat o kadar.
Nadiren kv arar beni senede 2-3 defa eder o da o kadar yani.
Ama kendileri arkamdan konuşuyorlar diye düşünüyorum bir kere eşim arıyor musun diye sormuştu. Bence eşime şikayet ediyorlar. Bu yüzden böyle mi olması gerekiyor acaba diye sordum :)Nesli tükenmek üzere olan insanlar grubundasınz
Ama eşimle evimize dönerken kv eşime arabayı sen kullan gece x verme demesini biliyor. Ondan önce ilk zamanlarda ben her gün aranıp konuşmayı beklerdim diyor.
Çok şanslısınArkadaşlar bu dertt değil ama aklıma takılan bir konu. 6 aylık evliyiz eşim işi gereği bazen 1 ay bazen 2 ay evde olmuyor ilk zamanlar eşimin ailesiyle kaldım eşim gelince kendi evimize geçtik. O zamanlar onların beni aramasını gerektiren bir şey olmadı. Eşim yine göreve gidecekti ve ben araba kullanmaya yeni yeni alışıyorum gece vakti 45 dk köy yolundan gidip bıraktım ama araç kullanmaktan korktuğum için ağlaya ağlaya geldim tek başıma gece 1 de yavaş yavaş zor geldim. Ertesi gün ailesi arar diye bekledim çünkü benim bırakacağımı biliyorlardı insan ne yaptın bir sorun yaşadın mı diye sormaz mı? Aramadılar. Abartıyorum gibi gelebilir ama yol gerçekten kötü virajlı sert asfalt ve gidiş geliş yollar karşıdan devamlı kamyon TIR geliyordu ve bir aydır aktif araç kullanıyorum o ayda da en fazla 10 kere dolaştık bunlar da yoğun yerler değildi. Neyse dedim ailem geldi beni aldı babamın evine gittim üstünden 15 gün geçti yine beni kimse aramadı ben yine 2 defa aradım kv yi. Şimdi o köyden dönmüş bende bu hafta içi kendi evime gideceğim. Evlerine gündüz gidip oturayım mı bilmiyorum çünkü davet eden yok arayan soran yok. Ben ararsam konuşuyorlar o da 2 dk yı geçmiyor. Bir de kp ne sıklıkla arıyorsunuz? Sanki onlar her şeyi benden bekliyor gibi ama ben aranıp sorulmayınca değer verilmiyor gibi hissediyorum. Eşim ailesiyle telefonda konuşurken bile insan x nasıl iyi mi selam söyle demez mi ben hiç duymadım. Ama yüz yüze gelince yakın gibi davranıyorlar. Ben nasıl davranayım bilmiyorum
Ya benden ilgi beklediklerini düşünüyorum ama onlardan bir adım görmüyorum. Araç kullanırken demedim ki ertesi gün götürdün mü orda tek mi kalacaksın VS sorabilirlerdi. Oturduğumuz yer şehrin dışında küçük bir ilçe arabayla çıkmazsan ekmek bile bulamazsın öyle bir yer yaniarasalar daha cok stres olmayacak misin ki?
yani ben de stres olurum arac kullanirken, hele ki uzun sure kullanmadi isem.
Ama boyle birileri ozellikle arayip sorsa falan daha da abartirim bu stresi.
Ben anlatamadım sanırım. Neyse...Kv değil eşiniz düşünecekti halinizi, kadin tavsiye vermiş geçmiş.
İlk zamanlar hergun arasaydiniz madem. :))
Bazi anne babalar cocuklardan aranmayi bekler kendileri aramaz neden bilmiyorum oyle bir adet var bazilarinda.
Kv ve kpin ilgisizliginden yakinacak kadar nasil bir boşluk var hayatinizda
beni aramasalar takla atarim amuda kalkarim mesafe candirHhaha niye kız
Anladım canım ama bukadar takılma boşver sen kendini biliyorsun onlarda görüyor biliyor ama her insan düşünceli olamıyorAma kendileri arkamdan konuşuyorlar diye düşünüyorum bir kere eşim arıyor musun diye sormuştu. Bence eşime şikayet ediyorlar. Bu yüzden böyle mi olması gerekiyor acaba diye sordum :)
Şimdi babamın evimdeyim ama kp kv evine gitmek istemiyorum sırf çağırmıyorlar aramıyorlar diye. Ama gitmesem ayıp olmaz mıAnladım canım ama bukadar takılma boşver sen kendini biliyorsun onlarda görüyor biliyor ama her insan düşünceli olamıyor
Sen zaten arıyomuşsn niye şikayet etsinler ki