Bu durumdan şikayet edip beni aramıyor diye eşine söylüyor mu?Kayınpederimin bende telefonu bile yok.
Düzeltme: Benimki de onda yoktur %877
Bu durumdan şikayet edip beni aramıyor diye eşine söylüyor mu?
Öyle çok samimi can ciğer değilim. Önemli günler kandilde vs arıyorum. Yanlarına gidince yardım ediyorum. Eşim telde konuşurken selam söylerim. Onun dışında birlikte bir şey yapmıyoruz alışveriş gezmek vs böyle bir ortamda bu kadar yakın durdum. Beni pek umursadığını sanmıyorum. Şimdi de cenazeyi bahane ediyor. Ben kendimi bir diğer olayda savunmak için bu defalık arıcam. Ama bundan sonra karşı taraftan hareket görmezsem aramıcam. Bunu eşime de söyledim tamam dedi. Dediğin gibi kv eşime laf söylerse de bana söyleme derim. Çünkü gerçekten duymak istemiyorumGözlemimi soyleyeceğim..siz yapı olarak soğuk bır insansanız onlar da içinden birşey yapmak gelmez.
Ben hep mesafelıyım bana da onlar mesafeli..
Eşinize soyleyın ailesiyle konustuklarını size aktarmasın..bak bunu saglayın..ne kadar rahat edeceksiniz..
Çocuk var mı yok mu bılmıyorum ama çocukla bırlıkte butun ilişkiler de değişiyor..
Kendını gaza getirme karşı taraf bu duygularının hiçbirini bılmıyor.kendını üzüyorsun..tecrübeyle sabittir.
Hhaha bu da iyiymişYok hayatta söylemez. Adamı arasam beni tanımaz telefonda.Tek gelin benim, ben gelinin desem hangi gelinim der o kadar uzağız mevzuya biz.
Arkadaşlar bu dertt değil ama aklıma takılan bir konu. 6 aylık evliyiz eşim işi gereği bazen 1 ay bazen 2 ay evde olmuyor ilk zamanlar eşimin ailesiyle kaldım eşim gelince kendi evimize geçtik. O zamanlar onların beni aramasını gerektiren bir şey olmadı. Eşim yine göreve gidecekti ve ben araba kullanmaya yeni yeni alışıyorum gece vakti 45 dk köy yolundan gidip bıraktım ama araç kullanmaktan korktuğum için ağlaya ağlaya geldim tek başıma gece 1 de yavaş yavaş zor geldim. Ertesi gün ailesi arar diye bekledim çünkü benim bırakacağımı biliyorlardı insan ne yaptın bir sorun yaşadın mı diye sormaz mı? Aramadılar. Abartıyorum gibi gelebilir ama yol gerçekten kötü virajlı sert asfalt ve gidiş geliş yollar karşıdan devamlı kamyon TIR geliyordu ve bir aydır aktif araç kullanıyorum o ayda da en fazla 10 kere dolaştık bunlar da yoğun yerler değildi. Neyse dedim ailem geldi beni aldı babamın evine gittim üstünden 15 gün geçti yine beni kimse aramadı ben yine 2 defa aradım kv yi. Şimdi o köyden dönmüş bende bu hafta içi kendi evime gideceğim. Evlerine gündüz gidip oturayım mı bilmiyorum çünkü davet eden yok arayan soran yok. Ben ararsam konuşuyorlar o da 2 dk yı geçmiyor. Bir de kp ne sıklıkla arıyorsunuz? Sanki onlar her şeyi benden bekliyor gibi ama ben aranıp sorulmayınca değer verilmiyor gibi hissediyorum. Eşim ailesiyle telefonda konuşurken bile insan x nasıl iyi mi selam söyle demez mi ben hiç duymadım. Ama yüz yüze gelince yakın gibi davranıyorlar. Ben nasıl davranayım bilmiyorum
EDİT: Bu konuyu ilk açtığımda bana herkes oh daha ne istiyorsun demişti şimdi onlara soruyorum. Bugün yine aynı muhabbet oldu artık iyice sinir olmaya başladım. Kv annesi 80 küsür yaşında 2 hafta önce vefat etti 8 saatlik yola daha hastanedeyken eşimle ziyarete gittik. Vefatında kv evine eşim ailem hep birlikte gittik. Sonra eşim yine göreve gitti. Yalnız kaldım ailemin evine geldim. Buraya geldim ama kv beni hem aramıyor hemde benim onu aramamı bekliyor. Beni hiç aramamakla suçlayıp görevdeki oğluna 2 arada bir derede konuşunca şikayet ediyor. Beni aramama sebebi annesi ölmüş beni aramayı düşünmüyormuş kendi üzüntüsüydeymiş. Ben ne yapayım ya sinir olmamak elimde değil
Tek başıma durmak istemiyorum ailemin eviyle benim evim 1 saatlik mesafede. Eşim 3 5 günlüğüne gitmiyor 2 aylığına gitti. Ailemle hep birlikte olunca zaman daha çabuk geçiyor. Artık kv gidip kalmıyorum1. Aramızda yaşanan bir tartışma yüzünden çok şükür 1 senedir kv beni aramıyor bende onu. O kadar mutluyum ki anlatamam.
2. Neden sürekli bi annende bi kvdende kalıyorsun ki eşin göreve gidince? Mis gibi evinde dur. Kafanı dinle
Hanımefendi beni arasınlar diye ölmüyorum. 8 ay aradım sordum ilgilendim. Bir defa bile arama zahmetinde bulunmadıklarını gördüm. Bende artık aramayı kestim. Bir defa aramadım diye görevdeki eşime kv beni şikayet ediyor. Bu yüzden eşime kendimi açıklamak zorunda kalıyorum. Sürekli x beni aramıyor sormuyor deyip duruyor. Derdim bu.Tam bir gıcık gelinsin. Aradığı zaman iyisin aranmadığın zaman kötüsün, hayat böyle değil, değer bunlarla ölçülecek şeyler değil hadi değer vermiyolar vermesinler ya bi sal allahım ya başka derdin mi yok ?
Çok normal canım çünkü büyük olan o, senin araman lazım, onunkini sayman çok saçmaHanımefendi beni arasınlar diye ölmüyorum. 8 ay aradım sordum ilgilendim. Bir defa bile arama zahmetinde bulunmadıklarını gördüm. Bende artık aramayı kestim. Bir defa aramadım diye görevdeki eşime kv beni şikayet ediyor. Bu yüzden eşime kendimi açıklamak zorunda kalıyorum. Sürekli x beni aramıyor sormuyor deyip duruyor. Derdim bu.
Yaa boşver, anlatımlarından görgüsüz insanlar oldukları izlenimi oluştu bende. Takma, şikayet etsinler bırak sende arayıp sorma sık sık mesafe koyHanımefendi beni arasınlar diye ölmüyorum. 8 ay aradım sordum ilgilendim. Bir defa bile arama zahmetinde bulunmadıklarını gördüm. Bende artık aramayı kestim. Bir defa aramadım diye görevdeki eşime kv beni şikayet ediyor. Bu yüzden eşime kendimi açıklamak zorunda kalıyorum. Sürekli x beni aramıyor sormuyor deyip duruyor. Derdim bu.
Hiç aranmam kandillerde bn ararım o kadarArkadaşlar bu dertt değil ama aklıma takılan bir konu. 6 aylık evliyiz eşim işi gereği bazen 1 ay bazen 2 ay evde olmuyor ilk zamanlar eşimin ailesiyle kaldım eşim gelince kendi evimize geçtik. O zamanlar onların beni aramasını gerektiren bir şey olmadı. Eşim yine göreve gidecekti ve ben araba kullanmaya yeni yeni alışıyorum gece vakti 45 dk köy yolundan gidip bıraktım ama araç kullanmaktan korktuğum için ağlaya ağlaya geldim tek başıma gece 1 de yavaş yavaş zor geldim. Ertesi gün ailesi arar diye bekledim çünkü benim bırakacağımı biliyorlardı insan ne yaptın bir sorun yaşadın mı diye sormaz mı? Aramadılar. Abartıyorum gibi gelebilir ama yol gerçekten kötü virajlı sert asfalt ve gidiş geliş yollar karşıdan devamlı kamyon TIR geliyordu ve bir aydır aktif araç kullanıyorum o ayda da en fazla 10 kere dolaştık bunlar da yoğun yerler değildi. Neyse dedim ailem geldi beni aldı babamın evine gittim üstünden 15 gün geçti yine beni kimse aramadı ben yine 2 defa aradım kv yi. Şimdi o köyden dönmüş bende bu hafta içi kendi evime gideceğim. Evlerine gündüz gidip oturayım mı bilmiyorum çünkü davet eden yok arayan soran yok. Ben ararsam konuşuyorlar o da 2 dk yı geçmiyor. Bir de kp ne sıklıkla arıyorsunuz? Sanki onlar her şeyi benden bekliyor gibi ama ben aranıp sorulmayınca değer verilmiyor gibi hissediyorum. Eşim ailesiyle telefonda konuşurken bile insan x nasıl iyi mi selam söyle demez mi ben hiç duymadım. Ama yüz yüze gelince yakın gibi davranıyorlar. Ben nasıl davranayım bilmiyorum
EDİT: Bu konuyu ilk açtığımda bana herkes oh daha ne istiyorsun demişti şimdi onlara soruyorum. Bugün yine aynı muhabbet oldu artık iyice sinir olmaya başladım. Kv annesi 80 küsür yaşında 2 hafta önce vefat etti 8 saatlik yola daha hastanedeyken eşimle ziyarete gittik. Vefatında kv evine eşim ailem hep birlikte gittik. Sonra eşim yine göreve gitti. Yalnız kaldım ailemin evine geldim. Buraya geldim ama kv beni hem aramıyor hemde benim onu aramamı bekliyor. Beni hiç aramamakla suçlayıp görevdeki oğluna 2 arada bir derede konuşunca şikayet ediyor. Beni aramama sebebi annesi ölmüş beni aramayı düşünmüyormuş kendi üzüntüsüydeymiş. Ben ne yapayım ya sinir olmamak elimde değil
Ben kandilde arıyorum bir de böyle yalnız kaldığım zamanlarda da aramamı bekliyor. Ama kendisi bir kere bile Allah kavuştursun bir şeye ihtiyacın var mı iyi misin diye sormadı bile... Şimdi içimden aramak gelmiyor sırf eşimin hatrına son defa arıcamHiç aranmam kandillerde bn ararım o kadar
Eşinin hatrida bı yere kadar yani onların seni arayıp destek olmaları lazım sonuç ta esin yanında değilBen kandilde arıyorum bir de böyle yalnız kaldığım zamanlarda da aramamı bekliyor. Ama kendisi bir kere bile Allah kavuştursun bir şeye ihtiyacın var mı iyi misin diye sormadı bile... Şimdi içimden aramak gelmiyor sırf eşimin hatrına son defa arıcam
Eşinin hatrida bı yere kadar yani onların seni arayıp destek olmaları lazım sonuç ta esin yanında değil
canim benim bende 8 aydir evliyim agustos 2019da evlendimah ah ben 6 ay ayni sıkıntıyı cektim ben aramiyilar diye dert etmiyorum ama kv hergun aramami istiyodu 2 gunde bir aradigim zaman bile esime beni sikayet ediyodu dun beni aramadi diyodu hergun arayip konusalim istiyodu ben daha yeni evliyim hergun seni arayip ne konusacam bikerede sen ara yani dimi. Ben en son dayanamadim esime dert yandim cunku cok bunaldim hergun hergun ben onla ne konusacam zaten her haftasonu yanlarina gidiyoduk. neysedi su 2 aydir daha bise demiyolar ilk 6 ayim zehir olmustu bu yuzden
Hepinize katılıyorum kızlar. Bugün sırf eşimin hatrına aradım. Onda da öyle havadan sudan konuştuk. Ben normalde ailemin yanına gelince onlara da ziyarete gidiyordum. Ama davet edecek mi diye bekledim doğal olarak bize de gel vs demedi. Davet etmemesi işime gelir en azından yarın bir gün bize uğramadı diyecek eşime yine şikayet edecek. Bende artık susup görmezden gelmeyeceğim. Dediğin gibi sen yüzüne vurmadıkça salak yerine koyuyorlar. Elbette büyüklere saygı gösteriyoruz ama onlarda bizi düşünmüyorsa insan yerine koyup 2 dk arayıp hal hatır sormuyorsa bende mesafe koyarım. Ne diyeyim insanlar çok değişik ne yaparsan yap yaranılmıyorHakedene hakettigi gibi davranacaksiniz. Yoksa o kucucuk akillariyla sizi salak yerine koymaya calisip sutten cikmis ak kasik gibi davraniyorlar. Tecrubeyle sabit. Nisanliligimdan baslayip evliligimin ilk 3 yili sesimi cikarmiyorum, hic birsey yokmus gibi davranıyorum diye somurmeye calistilar. Uc kurus istemedigimiz halde ne maddi ne manevi destek oldular. Ustune bir de dusunun ev almayalim onlara para verelim diye kostek olmaya calistilar ve hic lukslerinden ödün vermeden para somurmeye calistilar. Tek destegimiz benim annem babamken (Allah uzun sağlıklı omurler versin insallah) tum yaptıklarına karsin kendi anne babamdan daha iyi davrandim ama sonuc itibariyle sustukca pisliklerine devam ettiler ve 4 yilin sonunda yine terbiyemi bozmadan iletisimimi kestim. Bayramda esim aradiginda bayramlarını kutlarim zaten uzaktalar yilda bir defa gidiyoruz zaten. Onun disinda asla ve asla konusmuyorum. Gecen seneden beri boyle. Size de tavsiyem siz sustukca sizi aptal yerine koymaya calisanlara karşı sınırınızı koyun yoksa yapilanlar artarak devam ediyor.
Yani ben böyle gördüm bu yaşıma kadar. Eşi giden lojmanda dağın tepesinde bir başına kalan benim. Eşim arabayı da götürdü. Öyle bir yer ki 4 aktarma yaparak anca ailemin evine gelebilirim. bakkala bile gitmek için gidiş geliş 3 km yol yürümek gerekiyor. Bunu anlatıyorum çünkü böyle bir durumda yalnız kalıyorum. İyi ki ailem var da gelip aldılar. Demek ki benim ailem olmasa başıma bir şey gelse evde bir başıma kalacağım. Günlerce haftalarca kimse nasılsın nerde ne yapıyorsun diye sormayacak. Tüm bunlara rağmen kendisi kocasıyla oğluyla evinde merkezde yaşıyor ama aranmadığı için beni şikayet ediyor.Eşinin hatrida bı yere kadar yani onların seni arayıp destek olmaları lazım sonuç ta esin yanında değil
bunlari esine söylesene. mesafeni de koy aramasinlar zaten gerekleri yok cidden. Böylelerinin yararı bile zararYani ben böyle gördüm bu yaşıma kadar. Eşi giden lojmanda dağın tepesinde bir başına kalan benim. Eşim arabayı da götürdü. Öyle bir yer ki 4 aktarma yaparak anca ailemin evine gelebilirim. bakkala bile gitmek için gidiş geliş 3 km yol yürümek gerekiyor. Bunu anlatıyorum çünkü böyle bir durumda yalnız kalıyorum. İyi ki ailem var da gelip aldılar. Demek ki benim ailem olmasa başıma bir şey gelse evde bir başıma kalacağım. Günlerce haftalarca kimse nasılsın nerde ne yapıyorsun diye sormayacak. Tüm bunlara rağmen kendisi kocasıyla oğluyla evinde merkezde yaşıyor ama aranmadığı için beni şikayet ediyor.