Kayınvalideniz tam benim kafadan insanmış.
Samimiyetine inanıyor, size yardımı olacak ve bunu başa kakmayacak bir insan ise düşünmeden kabul edin.
Çünkü annenize istediğiniz kadar alıştırmaya çalışın, kalbi kocaman ve sevmeye açık değilse, çocuk farkediyor.
Önemli olan burada çocuğunuzun mutluluğu ve onunla çocuk olup ihtiyaçlarını sevgiyle gideren kişi yanında olmalı.
cocugumun mutlukugu annemim sacma sapan kaprislerinden daha onemli. benim annem de seninki gibi ve cocuklarim annemi hic sevmez. kayinvalidem ise cahil bir insan olmasina ragmen kizimla da oglumla da oynar ilgi gosterir dokseler sacsalar umursamaz ogkum 17 aylik daha babanesinin evinin onunde basliyor babane demeye... boyle bir durum olsa babaneyi tercih ederim.
ve bence sen ayrica artik kendi ailen oldugunu kendi ailenin annenin sacmaliklarindan daha degerli oldugunu farketmelisin.
Severim öyle insanı, ellemeyin içinden geliyor demek ki yapsın.kakmaz bu zamana kadar 7 senedir taniyorum sende söyle yok ben böyle yaptim muhabbeti gecmedi hic aramizda. belki adamin gazina geldi. illa dede olmak istiyorum dedigi icin. ama olmuyor derse ztn sorun etmem sonradan.
ama bu histen kurtulamiyorim sanki ihanet ediyorum resmen.
bugün kv adamla geldiler 67 yasindaki kadin orayi burayi silmeye yardim ediyor ben okadar utandimki nolur otur sen ben yaparim diye. yok olsun illa yapiim hem sohbet ederiz filan bi tuhaf oldum cünki annemle böyle degiliz
Anneniz bildiğiniz fesatlık yapıyor, sizde haksızlık ediyorsunuz kadına. Mis gibi kayınvalideniz var kıymetini bilin. Kadının burnundan getircekseniz hiç kabul etmeyin. Ben sizin yerinizde olsam annemin saçma sapan kaprislerini ve fesatlığını takmaz evladımın mutluluğunu düşünürdüm.
Kayınvalidenizin, annenizin davrandığı gibi davrandığını düşünün çocuğunuza. Bu kadsr hoşgörülü davranıp yine çifte standart uygular mıydınız?
açıkça yazdım sebebini anlamıycak bi şey yok, fesatlık kıskançlık. Sebep bu. Üstelik çocuk orayı daha çok sevsin nedir.. Kırıcı olmamak için kelimeleri seçmeye çalışıyorum ama sizin yaptığınız çok ayıp ya, eşimin ailesini gördüm sizde. Zor insanlarsınız benim ve benim gibilerin tahammül edemediği gruptan.sanirim uygulamazdim. ama annemin sürekli cocugu ondan sogutuyormusum hissi beni üzüyor. sonucta ben alissin diye elimden geleni yaptim. yapmasaydim babamada gitmezdi dimi? ama neden böyle triplere giriyor anlamiyorum.
anlamiyorumm bi türlü anlamiyorum...
Önce anneniz yerine çocuğunuzu mu düşünseniz? Anneniz alınmasın, kızmasın diye çocuğunuzdan çalıyorsunuz.
67 yaşındaki kadının enerjisine bakın ya
Keşke haftada bir gün benim çocuklarımla da ilgilenecek biri olsa
açıkça yazdım sebebini anlamıycak bi şey yok, fesatlık kıskançlık. Sebep bu. Üstelik çocuk orayı daha çok sevsin nedir.. Kırıcı olmamak için kelimeleri seçmeye çalışıyorum ama sizin yaptığınız çok ayıp ya, eşimin ailesini gördüm sizde. Zor insanlarsınız benim ve benim gibilerin tahammül edemediği gruptan.
ben aile geçmişinizi bilemem, ayrıca ben yazdıktan sonra yazmışsınız o detayı. Kadının sizin evladınıza yaklaşımı önemli olan nokta o şu an sizin için. Anneniz bağırıp korkutuyomuş çocuğu, mesela benim annem üslubunca uyarır bağırmaz, azarlamaz. Bir defa yaptı onu "çocuğu kendinden soğutmak istiyosan aynen devam et anne, zaten devam etmene de ben izin vermem rahatsız ediyosak gelmeyelim" demiştim. Annem inanılmaz hoşgörülü davranmaya başladı sonrasında. Annem sinirli, tahammülsüz bir kadındı bize karşı çatık kaşları ve asık suratıyla hatırlıyorum çocukluğumda annemi. Ama şu an beni bana nasıl davrandığı değil, evladıma nasıl davrandığı ilgilendiriyor. Umarım anlatabilmişimdir.kirici olmamak icin kelimeleri sectigin icin cok cok tsk ediyorum. insan her yasadigindan dolayi bazi seylere bi sekil karar veriyor veya vermeye calisiyor. yukarda yazdiklarimi bi zahmet okursan belki bir nebze olsada anlarsin. durumun sadece benim acimdan bencillik olmadigini. belkide ana konuda belirtmem gerekirdi ama düsünmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?